Dagverslag zaterdag 4 juni

RVVH begon zaterdag de laatste competitiewedstrijd in en tegen Brielle.

Na een slordig begin kwam Brielle met een 1e goeie kans, maar gelukkig ging die kans verloren. RVVH was door deze waarschuwing beter in de wedstrijd gekomen. De boys kregen meer veldoverwicht en schoten na 19 minuten de bevrijdende 0-1 binnen. Kevin de Graaff soleerde door de verdediging en maakte de klus af. 0-1.

Brielle probeerde nog om nacompetitie te ontlopen, maar ze konden geen vuist maken tegen het sterke RVVH. Enkele beste kansen werden door RVVH om zeep geholpen, maar even later kon de score toch verdubbeld worden. In de 33e minuut werd Leroy Nijgh in stelling gebracht door Huib van Barneveldt om de 0-2 op het scorebord te zetten.

Korte tijd later werd de keeper van Brielle bestormd door Kevin de Graaff die het overzicht bewaarde om de meegelopen Huib van Barneveldt te bedienen. 0-3.

In de 2e helft kwamen de boys niet meer in de problemen en werd de overwinning binnen gesleept. Na een doelpunt van Leroy Nijgh in de 48e minuut was het nog een kwestie van uitspelen. Trainer Han van Harselaar maakte door enkele wissels het spel wat attractiever. Het duurde echter tot de 85e minuut voordat de meegereisde toeschouwers weer konden juichen. De sterk ingevallen speler van RVVH O19-1 Julian Arnold bediende de andere sterk ingevallen kracht van Onder de 19 Menno v/d Male. Met een mooie dribbel ging Menno het strafschopgebied in en tekende voor de 0-5.

Na de wedstrijd kon het feestgedruis beginnen. De 3e periode is binnen gehaald door een talentvolle groep. Dit is iets om megatrots op te zijn ! Aanstaande zaterdag start RVVH aan de nacompetitie met een thuiswedstrijd tegen DSO 2, aanvang 11 uur.

Opstelling RVVH 2: Blaak, v/d Weele, Louter, van Vugt(65 Mars), Boogert, Volkman, de Vries(75 Arnold), Terlouw, van Barneveldt(75 van Halem), de Graaff(65 v/d Male), Nijgh.

RVVH speelde op eigen terrein tegen Nieuwkoop 2.

In de 1e helft kwamen de boys na 19 minuten op voorsprong door een doelpunt van Jaden Gravenbeek, na een individuele actie krulde hij vanaf 25 meter afstand de bal in de rechterbovenhoek. Na ruim een half uur spelen verdubbelde Ronald Ouwens de score nadat Nick Huizer de bal keurig had afgelegen. 2-0.

Na de pauze vielen er grote gaten en kwam Nieuwkoop weer met twee goals weer terug in de wedstrijd.2-2. RVVH kon door een eigen doelpunt van Nieuwkoop toch weer op voorsprong komen.3-2. Even later haalde Robin Malipaard van afstand uit en scoorde de 4-2.

In het laatste kwartier werd de score nog verder opgeschroeft door RVVH. De wedstrijd werd met 2-6 gewonnen. Jaden Gravebeek schoot de 5-2 via de binnenkant paal binnen. Het slotakkoord kwam van Jarmo de Bode. Ronal Ouwens en Jarmo de Bode gaan samen op de keeper af en Ronald legt hem keurig af op Jarmo die zorgde voor de 6-2.

Opstelling RVVH 3: Vugt, J v/d Nat, Spierings(55 v/d Graaff), D v/d Nat, Swarttouw, van Noppen(74 J Arnold), Malipaard, Nick Huizer(58 v/d Male), Ouwens, Kooijman(55 de Bode), Gravenbeek.

RVVH speelde thuis tegen Zwervers IJvv 4.

De boys kwamen in de 1e helft terug van een 0-1 achterstand, Ibo El Aroussi en Jeroen v/d Male zorgden voor een 2-1 voorsprong bij rust.

Na rust werd de score verdubbeld door Johan de Ruiter die er 3-1 van maakte. Hierna kwam Zwervers door een treffer weer dichterbij. Gelukkig kon Ibo El Aroussi al snel weer het verschil maken. 4-2. De spanning kwam hierna weer terug toen Zwervers de 4-3 maakte. Invalkeeper Delano Willemen kon met een goeie redding vlak voor tijd de gelijkmaker voorkomen.

Zo hadden de boys opnieuw drie punten in de knip! Door de winst staat RVVH nu op een 4e plaats en is de 3e plaats nu ook in zicht.  Aanstaande woensdagavond speelt RVVH om half acht voor de competitie thuis tegen Barendrecht 8.

RVVH VR1:

De RVVH vrouwen zitten ook in de laatste en beslissende fase van de competitie. Nacompetitie voor behoud van nog een jaar topklasse is nu zeker. De vrouwen staan op een voorlaatste plaats net boven het gedegradeerde Woezik Vr1. Samen met SSS strijden de vrouwen nu nog voor de 10e plek waar SSS nu op staat.

Dinsdagavond gingen de vrouwen op bezoek bij SSS in Klaaswaal. Daar werd in de 1e helft al gescoord. Door een doelpunt van Renee Zoutewelle kwamen de vrouwen aan de leiding. Na de pauze bracht SSS de spanning terug met de gelijkmaker.1-1. De wedstrijd werd door RVVH met 1-2 gewonnen door een doelpunt van Avalon van Dijk.

zaterdag:

In de laatste competitiewedstrijd kwam het gedegradeerde Woezik Vr1 naar Ridderkerk.

De vrouwen werden even afgeschrikt door een treffer van Woezik, maar gelukkig zette Iris Zoon RVVH weer op gelijke hoogte.

In de 2e helft zorgde Avalon van Dijk weer voor de bevrijdende 2-1 overwinning. Door de winst is RVVH gestegen naar een 10e plaats en is het SSS voorbij. De vrouwen gaan nu met een positief gevoel de nacompetitie in na twee gewonnen wedstrijden. Helaas is de tegenstander nog niet bekend. Dit zal waarschijnlijk een zondagclub gaan worden.

Na de wedstrijd werd er afscheid genomen van een drietal speelsters, Lisette Snel, Manuela Grootenboer en Alyssa Dijkstra namen allen afscheid. Avalon van Dijk werd bekroond tot Lady of the Match. Aanstaande pinkstermaandag spelen de vrouwen om 12 uur de finale van de Voetbalrijnmondcup tegen SSS op het RVVH terrein.

Opstelling zaterdag: Snel, van Houwelingen, Zimmerman(C.Schot), Zoutewelle, Verheijen, Dijkstra(van Laar), van Dijk, Zoon, van Velzen(de Rover), Kemp(Grootenboer), de Bil. Overige wissels, Nina Reitsma en Laura v/d Wagt.

RVVH Vr2:

Het 2e vrouwenteam speelde de laatste competitiewedstrijd uit tegen SSS Vr2.

Een 1-0 achterstand bij rust werd in de 2e helft door Tara de Rover omgebogen naar een 1-1 gelijkspel. Door een strafschop van SSS won SSS de wedstrijd met 2-1.  De 1-0 viel ook uit een strafschop. De vrouwen staan na 20 wedstrijden op een 8e plaats.