Dagverslag zaterdag 7 oktober

RVVH speelde op eigen terrein tegen de nummer 6 op de ranglijst Jodan Boys. Beide teams hebben in twee wedstrijden drie punten verzameld. RVVH staat op de ranglijst op een 9e plaats.

De boys kwamen goed uit de startblokken, na 9 minuten leverde Patrick Lopes Martins da Veiga de bal af bij Gazar Dermendjan die kon via de binnenkant paal de 1-0 binnen werken. Even later werd de score door Justice Pires verdubbeld, maar helaas werd de treffer door scheidsrechter Sulaiman afgekeurd wegens buitenspel. Halverwege deel 1 was het wel weer raak. Patrick Lopes Martins da Veiga werkte de 2-0 langs de keeper het doel in.

Gazar Dermendjan probeerde RVVH na 29 minuten op een grotere voorsprong te zetten, maar zijn schot zeilde net over het doel heen. Twee minuten later schoot Justice Pires wel raak. Vanuit een moeilijke hoek viel de 3-0 binnen, dit was tevens de ruststand.

In de 2e helft verzuimde RVVH de score verder uit te breiden. De boys speelden dominant en kwamen ook nog eens een groot gedeelte van de 2e helft tegen 10 man te staan. Jodan Boys had door een blessure ook geen wissels meer en ging met 10 man door. Na een uur had Gazar Dermendjan de 4-0 binnen bereik, maar zijn schot belandde helaas op de paal. Later in de wedstrijd pakte de gouden wissel van trainer van Harselaar goed uit! Claudio van Halem stond slechts 9 minuten in de spits en kon de voorzet van Youri Volkman een goed vervolg geven.

De ruime 4-0 voorsprong werd later niet meer uitgebreid door RVVH. Vlak voor tijd kwam Delano Willemen ook nog in de spits, maar ook hij bracht er geen verandering meer in. Door de winst heeft RVVH een enorme stap op de ranglijst gemaakt. De boys staan nu met 6 punten op een 1e plek. Koploper BVCB ging met 4-2 onderuit tegen Rijnsburgse Boys 2. Overige uitslagen zijn: Fc’s Gravezande 2-SHO 2 2-2, Forum Sport 2-Nieuwenhoorn 2 0-0, Quick Boys 2-Noordwijk 2 5-2, Katwijk 2-Capelle 2 1-5, Scheveningen 2-Fc Rijnvogels 2 2-0.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur een uitwedstrijd tegen rodelantaarndrager Nieuwenhoorn 2.

Opstelling  RVVH 2: Elkhuizen, Tuinfort(46 Boogert), Swarttouw(87 Willemen), Kaba, v/d Weele, Volkman, Pires, M.Lopes, v/d Male(61 Roberts), Dermendjan, Lopes Martins da Veiga(61 van Halem).

RVVH speelde op eigen terrein tegen de nummer 6 op de ranglijst Fc Binnenmaas 5.

In de 1e helft waren beide teams met een 1-1 stand in evenwicht. Tim Wittekoek scoorde voor RVVH. Na de pauze werd er aan beide zijden volop gescoord. RVVH wist toch met een 6-5 score de winst over de streep te trekken. Ruben van Vliet en Sjoerd Mikolajczak scoorden beiden tweemaal. Jessie Fransekaaklijn scoorde 1 keer.

Door de winst staat RVVH nu op een mooie 2e plaats. Zaterdag 14 oktober spelen de boys om 12 uur een uitwedstrijd tegen DRL 3.

RVVH speelde zaterdag een thuiswedstrijd tegen Barendrecht 14.

De boys begonnen moeizaam aan de wedstrijd. Enkele kansen die er kwamen werden niet beloond met een treffer. Barendrecht kreeg ook enkele kansen, maar keeper Roel van Dommelen hield het doel schoon. Met een ongewijzigde 0-0 stand gingen beide teams de rust in.

In de 2e helft ging RVVH beter van start, maar ondanks dat RVVH de bovenliggende partij was kwamen de gasten op een 0-1 voorsprong. De boys wisten hiervan goed te herstellen, een foutje van de keeper werd dan ook goed afgestraft door Patrick van Es.1-1. De wedstrijd werd hierna van beide kanten feller. De 1-2 achterstand kon ook niet voorkomen worden door RVVH.

Na de 1-2 wist Roel van Dommelen een grotere achterstand te voorkomen. RVVH kon later toch nog langszij komen. Patrick van Es kwam na een lange bal 1 op 1 te staan met de keeper, maar hij werd binnen de zestien onderuit gehaald. Robert Kooiman schoot vanaf de penaltystip de 2-2 binnen. RVVH staat nu na drie wedstrijden op een 5e plaats. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 3 uur een uitwedstrijd tegen Smitshoek 9.

RVVH O23-1:

RVVH ging zaterdag op bezoek bij het nog puntloze SHO O23-1.

In de 1e helft speelde RVVH slordig en in een te laag tempo. In de extra tijd voor rust kon Given Brunswijk in de scrimmage binnen de zestien RVVH aan de leiding brengen. De boys namen de 0-1 voorsprong mee de rust in.

Na de pauze werd het tempo wat opgeschroefd. Thijs v/d Wel kon de score uitbreiden voor RVVH.0-2. Daarna gooide Kamal el Ouardi de wedstrijd definitief in het slot met de 0-3. SHO was niet meer bij machte om nog iets aan de stand te veranderen. Door de winst heeft RVVH een mooie stap gezet naar de 2e plek. Koploper Unitas’30 ging met 2-1 onderuit tegen Zuidland O23-1. Het gat tussen RVVH en de koploper is nu drie punten. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur de belangrijke thuiswedstrijd tegen de nummer drie Zuidland O23-1.

RVVH O23-2:

Koploper RVVH speelde zaterdag op eigen terrein tegen de nummer 4 Rhoon O23-1.

De begonnen met veel balbezit, maar het ontbrak aan creativiteit. Daardoor kreeg RVVH weinig tot geen kansen. Rhoon was enkele keren gevaarlijk met de corners, maar de gasten kwamen niet tot scoren.

In de 2e helft deed RVVH er een schepje bovenop. Haroon Latakwal werd weggestuurd en kwam 1 op 1 te staan met de keeper van Rhoon.  Hij faalde niet en scoorde de 1-0. De aanvallers van RVVH kregen hierna wel  wat ruimte. Jimmy Lavieren profiteerde en schoot vernietigend de 2-0 in de touwen. De 2-0 winst was zwaar bevochten maar kwam uiteindelijk niet in gevaar.

Door de winst is RVVH nog altijd koploper op de ranglijst. Komende zaterdag is RVVH vrij. Zaterdag 21 oktober speelt RVVH om half drie een thuiswedstrijd tegen Smitshoek O23-4.

RVVH O16-1:

RVVH oefende op eigen terrein Charlois O16-2.

De boys begonnen onrustig aan de wedstrijd, de passes waren onnauwkeurig. Na 16 minuten profiteerde Charlois van een slecht weggewerkte bal door RVVH. De boys kwamen daardoor op een 0-1 achterstand te staan. Een minuut of acht later kwam RVVH langszij door een treffer van Jayden Felicia. Daarna verzuimde RVVH de 100 procent kansen te verzilveren. Met een 1-1 stand ging RVVH de rust in.

In de rust kregen de boys een peptalk, daardoor werden enkele spelers weer wakker. RVVH trakteerde de toeschouwers op een doelpuntenparade. Na de 2-1 van Jayden Felicia was het Brobbey(Victory Oboh) die het op zijn heupen kreeg. Met drie treffers zette hij de 5-1 op het scorebord. Charlois leek na de 5-1 mentaal weggezakt te zijn. RVVH bleef doorgaan en door goed samenspel van Madhav Mohan en Dyrone Vaarnold scoorde Dyrone Vaarnold de 6-1.

Daarna schroefde Dyrone Vaarnold de score verder op naar 7-1. In het slot van de wedstrijd kwam de klapper van de wedstrijd. Na een overtreding op Dyrone Vaarnold mocht Madhav Mohan een strafschop nemen, hij faalde niet en scoorde de 8-1. Madhav had hierna de smaak te pakken, met een fraaie voorzet had hij Shuve Bartholomeus aan het werk gezet voor het slotakkoord. Bij de 9-1 stopte de teller. Een heerlijke ruime overwinning voor de boys!!

Voor RVVH  stond er zaterdag een oefenwedstrijd gepland tegen Overmaas O15-1.

Een goeie kans van Jayce Bijvoets werd helaas naast getikt. Overmaas kwam niet echt tot goede kansen, toch kwamen ze tegen de verhouding in op een 1-0 voorsprong.

Na de pauze kwam RVVH in een eenzijdige 2e helft langszij door een doelpunt van Jayce Bijvoets. Later in de wedstrijd werd de overwinning zeker gesteld door RVVH. Na de 1-2 van Masi Quayoumi maakte Cristiano Gonsalves er nog 1-3 van.

RVVH O14-1:

RVVH ging zaterdag op bezoek bij de buren aan de overzijde, daar werden de degens gekruist met Slikkerveer O15-2. Na een 2-0 achterstand in de 1e helft ging de wedstrijd na de pauze met 4-0 verloren.

RVVH oefende zaterdag op eigen terrein tegen Sc Excelsior O13-1.

Met prima verzorgd voetbal kon RVVH op een 1-0 voorsprong komen door een doelpunt van Eldin Bahramovic. Vlak voor rust kwam Excelsior met de gelijkmaker.1-1.

In de 2e helft was RVVH in een mindere fase, daardoor liep Excelsior uit naar een 1-3 voorsprong. Uit een corner bracht Eldin Bahramovic de spanning nog wel weer terug naar 2-3, maar helaas ging de wedstrijd met 2-6 verloren.

RVVH O12-1:

RVVH haalde zaterdag de competitiewedstrijd in tegen SVB Besiktas O12-1.

Na een 2-1 achterstand bij rust ging de wedstrijd in de 2e helft met 7-2 verloren. Beide doelpunten kwamen van Amin Massaoudi.