Uitgebreid dagverslag zaterdag 23 november

RVVH 2 koploper na winst – RVVH 7 pakt opnieuw de punten.  Slikkerveer O19-1 ruim onderuit tegen RVVH – RVVH O11-2 gaat ongeslagen door.

Zaterdag kwam de mannenhoofdmacht van RVVH weer in actie voor de competitie. De boys kregen op eigen terrein bezoek van BVCB. Bij RVVH ontbraken Danny van Valen en Tarek Yekhlef wegens blessure en Mahmud Sönmez nam plaats op de reservebank.

RVVH probeerde al vroeg in de wedstrijd het verschil te maken via Christiaan Sprangemeijer, maar keeper v/d Molen bracht redding voor de gasten uit Bergschenhoek. Halverwege de 1e helft kon Christiaan Sprangemeijer de bal goed voor het doel brengen en Könemann kopte bijna raak, via de keeper werd het een cornerbal. De cornerbal van Sprangemeijer werd door Wouter Swart net over gekopt.

Even later volgde een zacht schot van Gino Boers wat een makkelijke prooij werd voor keeper v/d Molen. In de 37e minuut kwam RVVH goed weg toen Rob Rutten recht op zijn doel afging, maar gelukkig kon Danny Spelde op tijd ingrijpen met een fraaie redding.

Kort hierna kon Jay Brand de score openen, maar zijn poging ging net naast het doel. Vlak voor rust kwam BVCB toch op een 0-1 voorsprong door een treffer van Rob Rutten.

In de 2e helft probeerde RVVH zo spoedig mogelijk langszij te komen. Trainer Ronald Hulsbosch had Mahmud Sönmez ingebracht ten koste van Raoul Gangadin. Er kwam meer gevaar bij het doel van keeper v/d Molen. In de 52e min zag Mahmud Sönmez zijn bal voorlangs gaan en belandde een poging van Sprangemeijer naast het doel.

Enkele minuten later was het wel raak. Na een cornerbal van Christiaan Sprangemeijer kon Jesse Eggers de 1-1 in de touwen werken. RVVH wilde de drie punten in eigen knip hebben, dus gingen de boys voor de winst. In de 70e minuut haalde Papito Merencia van afstand de trekker over, maar keeper v/d Molen stompte de bal weg. Vervolgens probeerde Brandon Könemann de rebound daarna wel te verzilveren, maar weer bracht de keeper redding.

Een minuut later brak  Jay Brand over rechts goed door en kon hij zijn fraaie actie zelf afmaken.2-1. Met nog zo,n kleine twintig minuten te spelen had RVVH al zicht op de drie punten, maar BVCB loerde op de momenten voor de gelijkmaker. Keeper Danny Spelde hield zijn team op de been met enkele fraaie reddingen kon hij een treffer voorkomen.

Tegen het einde van de wedstrijd maakte Brandon Könemann het karwei af. Uit een onmogelijke hoek kon hij de bal langs keeper v/d Molen schieten.3-1. Niet veel later blies scheidsrechter H.Spaans de wedstrijd naar het einde en bleven de drie punten dan ook in Ridderkerk. De overwinning kwam gezien de overige uitslagen goed uit voor RVVH. Na 9 wedstrijden staan de boys met 13 punten op een 9e plaats. Komende zaterdag gaat RVVH op bezoek bij koploper sv Poortugaal.

Aanstaande dinsdagavond speelt RVVH om 20:00 uur uit tegen sv Duindorp voor de districtbeker.

Opstelling RVVH 1: Spelde, Swart, Eggers, Brand, Celen, Mosmans, Gangadin(46 Sönmez), Merencia, Sprangemeijer(81 de Jesus), Boers, Könemann.

RVVH 2:

RVVH speelde thuis tegen het 2e team van Neptunus/Schiebroek.

De boys hadden al vroeg de voorsprong te pakken. Na 12 minuten was het Okan Arslan die alleen op de keeper afging, keeper werkte de bal weg en de meegelopen Huib van Barneveldt profiteerde meteen. 1-0. RVVH kon hier kort van profiteren, want gelijk na de hervatting lag de gelijkmaker al in het doel van keeper Blaak.1-1.

Halverwege de 1e helft probeerde Gino Stolk van zo,n 30 meter afstand de keeper te verrassen, maar met moeite kon zijn poging weggewerkt worden. De rebound die daarop volgde leverde niets op voor RVVH. Een minuut later was het wel raak! Danny Haasdijk was de keeper te slim af en schoot in de verre hoek de 2-1 binnen.

RVVH kreeg behoorlijk wat kansen om de score nog verder uit te breiden, maar er werd nog het nodige gemist. In de 35e minuut kopte Claudio van Halem na een cornerbal van Danny Haasdijk op de paal. En vlak voor rust miste Gazar Dermendjan zijn doel op een haar. In blessuretijd drukte Damian Mars de kroon op zijn eigen werk! Na een fantastische solo-actie schoot Damian de bal keurig tussen de palen.3-1.

Met deze mooie tussenstand gingen de teams naar de kleedkamer voor rust.

In de 2e helft moest keeper Joris Blaak al vroeg zijn kunsten vertonen bij een gevaarlijk moment van Neptunus. Gelukkig bleef de 3-1 op het scorebord staan. Een minuut of vijf later kwam daar verandering in, na een cornerbal van Rodney van Dam kopte Claudio van Halem nu de 4-1 binnen.

Daarna was het tijd voor de Dermendjanshow. Binnen twee minuten bracht de  spits Gazar Dermendjan met twee goals de 6-1 stand op het scorebord. Trainer Han van Harselaar bracht hierna nog wat verse krachten in om de score misschien nog verder uit te breiden.

RVVH kreeg er maar geen genoeg van, want ook Huib van Barneveldt maakte uit zijn eigen actie de 7-1. Het zal toch niet zo zijn dat RVVH naar de dubbele cijfers gaat? De tien kan niet op het scorebord, dan staat er ineens weer een 0-1 achterstand op het scorebord. Zover kwam het niet. In de 80e minuut verraste invaller Cerezo Drenthe de Neptunus keeper door de bal tussendoor binnen te schieten.8-1.

Door de winst staat RVVH op een gedeelde 1e plaats samen met BVCB 3. Beide teams hebben 19 punten uit 9 wedstrijden. Komende zaterdag speelt RVVH een uitwedstrijd tegen Hellevoetsluis 2, aanvang 12:30 uur.

Opstelling RVVH 2: Blaak, Resoort, van Halem, Mars, Louter, van Dam(66 Krens), Arslan(64 C.Drenthe), Stolk, van Barneveldt, Haasdijk(70 van Dongen), Dermendjan.

RVVH 3:

RVVH ging in Gouda op bezoek bij Jodan Boys 3.

Na een slap begin van RVVH was het Jodan Boys die ak binnen 10 minuten op een 2-0 voorsprong kwam. Spits Kaj Voskamp kon na een half uur tekenen voor de aansluitingstreffer. 2-1. De bal bleef in het bezit van Jodan Boys wat nog voor rust een goal wist te maken. 3-1.

In de 2e helft begon RVVH na wat aanpassingen goed en gedreven. Na 56 minuten vond Kaj Voskamp de vrijstaande Noury Mulder die tegendraads de 3-2 kon scoren. Even later zette Kaj Voskamp de 3-3 op het scorebord.

Na de 4-3 bleef RVVH hoog staan, de boys gingen weer op zoek naar de aansluitingstreffer. RVVH kreeg zelfs nog een strafschop die jammer genoeg gepareerd werd door de keeper. RVVH begon steeds meer te bezwijken onder de druk van Jodan Boys. Het team uit Gouda wat goed op elkaar was ingespeeld overliep continue het middenveld van RVVH.

De wedstrijd was gespeeld toen Jodan boys in het laatste kwartier van de wedstrijd uitliep naar een 7-3 voorsprong en daarmee de Ridderkerkers met verdriet en een lege zak punten naar huis stuurde.

Opstelling RVVH 3: Vugt, v/d Nat, Oudijn(46 Bogdanovic), Swarttouw, Boogert, de Ruiter(46 Altiok), Spierings(62 Donkers), Mulder, Kalpoe(71 El Aroussi), Voskamp, Malipaard.

RVVH 4:

RVVH speelde op eigen terrein tegen de nummer 9 op de ranglijst SVS 4.

In een gelijkopgaande strijd tussen beide partijen kwam er na 45 minuten een 2-2 stand op het scorebord te staan. Jeffrey Sturrus tekende voor beide doelpunten.

Na de pauze werd het wat minder aan RVVH zijde. Mike van Mastrigt bracht met een droge schuiver van 25 meter de stand weer in evenwicht naar de 2-3 achterstand. Daarna liep SVS uit naar een 3-7 voorsprong. Vlak voor tijd maakte Luciano Aarts van O19-2 uit een solo actie nog de 4-7.

RVVH staat nu op een 11e plaats met 5 punten uit 8 wedstrijden. Aanstaande zaterdag gaat RVVH op bezoek bij LMO 2. Aanvang 12 uur.

RVVH 6:

RVVH kreeg zaterdag koploper Bolnes 3 op bezoek.

Bolnes was de 1e helft sterker en ging met een 0-2 voorsprong de rust in. Na de pauze deed RVVH er alles aan om een nederlaag te voorkomen. Toch was het Bolnes dat 5 minuten na rust al weer op 0-3 kwam uit een strafschop.

De hoop kwam weer een beetje terug toen Patrick van Es voor de 1-3 mocht tekenen. RVVH was hierna de betere ploeg, maar zoals zo vaak dit seizoen ontbrak het aan scherpte voor de goal. Helaas lukte het niet meer om nog goals te maken. Uiteindelijk ging Bolnes er met een 1-4 overwinning vandoor.

RVVH 7:

RVVH speelde zaterdag tegen de nummer twee RHS 6.

De boys troffen dit keer een jonge ploeg die al 40 minuten voor de wedstrijd de warming up deed. Dit maakte niet veel uit, want RVVH was de betere met enkele behoorlijke kansen. De nodige werden gemist, maar uiteindelijk was het Wesley v/d Ruit die de score opende voor RVVH. Hierna begon de tegenstander aan te dringen, en had RVVH enkele reddingen nodig om de gelijkmaker te voorkomen. Maar met het nodige geluk kon RVVH toch de voorsprong meenemen naar de 2e helft.

In de 2e helft was RHS veruit de betere. Maar met kunst en vliegwerk kon RVVH toch de nul houden. De tegenstander kreeg twee grote kansen die allen gepakt werden door de keeper. Uiteindelijk bleef de 0-1 op het scorebord staan. RVVH is zodoende met een goeie reeks bezig! Na de winst is RVVH gestegen naar de 2e plaats. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 14:30 uur thuis tegen Smitshoek 11.

RVVH Vr1:

De RVVH vrouwen gingen in Katwijk op bezoek bij Fc Rijnvogels Vr1.

In de 1e helft speelde RVVH bazig tegen een makke tegenstander. Halverwege deel 1 opende Sharella Hunt met het koppie de 0-1.

Na rust kreeg RVVH te maken met een fellere tegenstander. Fc Rijnvogels kwam op gelijke hoogte door een doelpunt van Mandy de Boer. RVVH nam hierna weer de leiding, na een vrije trap van Lizzy Kemp was Isabel Gulden er attent bij om de rebound binnen te werken.

Vlak voor tijd werden de punten verdeeld toen Fc Rijnvogels de 2-2 in het doel werkten.

RVVH is door het gelijkspel toch nog twee plaatsen gestegen. De vrouwen zetelen nu op een 5e plaats. Aanstaande zaterdag moeten de vrouwen om 5 uur thuis aan de bak tegen Woezik Vr1.

RVVH Vr2:

Het 2e vrouwenteam van RVVH speelde uit tegen sc ’t Gooi.Vr1.

RVVH had in de 1e helft veel balbezit. Beide teams kregen enkele mogelijkheden tot scoren, maar hier kwam niets uit. Na een half uur spelen opende Celine Schot de score voor RVVH, een afstandsschot van zo,n 20 meter ging via onderkant lat en keeper het doel in.0-1.

In de 2e helft begon RVVH wat rommelig. De tegenstander werd sterker en maakte de 1-1. Hierna werden de krachten weer gebundeld door RVVH, met twee wissels werd RVVH weer wat sterker. Een aantal goede kansen volgden. Vlak voor tijd wisten de vrouwen toch nog de drie punten te bemachtigen. Desphina Kalkman wist de bal te ontfutselen van de back en schoot de bal in de korte hoek binnen. 1-2.

Na het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter gingen de speelsters helemaal los. Met drie punten in de pocket kwamen de vrouwen terug naar de Sportlaan.

Komende zaterdag speelt RVVH om 12 uur thuis tegen Blauw Geel ’55 Vr1.

RVVH O19-1:

Koploper RVVH ging op bezoek bij buurman Slikkerveer O19-1.

RVVH probeerde al vroeg in de wedstrijd het verschil te maken, maar het vizier stond nog niet op scherp van de Blauwwitte brigade. Na 4 minuten was het Jardy Terwisscha die alleen op de keeper doorging en niet scoorde. Drie minuten later had RVVH de voorsprong te pakken! Levi Hoogendoorn liep door tot aan de achterlijn en krulde uit de onmogelijke hoek toch de 0-1 binnen.

Enkele minuten later werd de score verdubbeld door Laurens de Witte. Een prima actie rondde hij keurig zelf af.0-2.

In de 20e minuut was Levi Hoogendoorn weer trefzeker! Hij kreeg binnen de zestien de bal ingespeeld en scoorde daarna uit de draai de 0-3. Thijmen de Vries bracht met een verre vrije trap de 0-4 ruststand op het scorebord.

In de 2e helft won RVVH de wedstrijd met 2-6. Slikkerveer schoot eenmaal in eigen doel en Jardy Terwisscha scoorde de andere. RVVH gaat na 9 wedstrijden nog altijd aan de leiding, de boys hebben nu 25 punten verzameld en een gat van vier punten geslagen op de nummer 2 Nieuwerkerk O19-1.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 11 uur thuis tegen Olympia O19-1.

RVVH O17-1:

RVVH speelde thuis tegen SHO O17-1.

In de 1e helft kwamen de boys op een 0-3 achterstand. Na de pauze ging de wedstrijd met 2-4 verloren. Doelpunten kwamen van Fahiem Qayoumi en Sven Bout.

Komende zaterdag gaat RVVH op bezoek bij SVB Besiktas O17-1.

RVVH O15-1:

RVVH speelde thuis tegen koploper Excelsior R O15-1.

In verband met blessures had RVVH twee jongens geleend van RVVH O13-1. Er was een stormloop op het doel van RVVH, maar keeper Mark Schoenmaker kon dankzij goed keepwerk zijn doel schoonhouden. Na de hervatting kwam de tegenstander er 2x goed doorheen en ging de wedstrijd met 0-2 verloren.

RVVH staat met 5 punten op een 7e plaats. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half 1 uit tegen VOC O15-2.

RVVH O13-1:

RVVH speelde thuis tegen koploper DSO O13-2.

In een lastig potje voetbal waren beide partijen een kwartier gelijkwaardig. Daarna liep DSO uit naar een 0-2 voorsprong. RVVH deed hun best, maar door een prachtig afstandsschot gingen de boys toch met een 0-3 achterstand de kleedkamer in.

In de 2e helft werd er hard gewerkt, daardoor kwam de tegenstander minder bij het doel. Camron Meiland ging voorop in de strijd en mede door hem bleven meer doelpunten uit.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half elf uit tegen DCV O13-1.

RVVH O11-1:

Koploper RVVH speelde zaterdag thuis tegen Spartaan’20 O13-3.

RVVH begon scherp aan de wedstrijd en bouwde al snel een 3-0 voorsprong om door doelpunten van Luc Koedood, Remigio L’Acosta en Myka Laan. Spartaan kwam er nog sporadisch door, maar werd niet gevaarlijk.

Voor rust werd de score verder uitgebreid door Jaell Hanenberg(4-0)en Gyani Sequeira(5-0).

In de 2e helft duurde het niet lang voor RVVH dat ze weer konden juichen. De 6-0 kwam op naam van Myka Laan. Spartaan kwam door een vrije trap nog op 6-1, maar RVVH liet zich niet van de wijs brengen en wonnen de wedstrijd met 9-1. Myka Laan, Jahnay Akkermans en Jaell Hanenberg maakten de overige doelpunten.

RVVH gaat na 4 wedstrijden nog altijd aan kop. Komende zaterdag speelt RVVH om half 9 uit tegen Overmaas O11-1.

RVVH O11-2:

Zaterdag speelde RVVH op de Bongerd tegen Barendrecht O11-1.

Tijdens de wedstrijd bleek weer dat de indeling in de hoofdklasse iets te veel is voor de boys. Ondanks het goede veldspel van de jongens ging de wedstrijd met ruime cijfers verloren.

In de 1e helft keek RVVH al tegen een 4-0 achterstand aan, na de pauze ging de wedstrijd met 7-0 verloren. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 10 uur thuis tegen Spartaan’20 O11-2.