Uitnodiging Vrijwilligers RVVH

Hou jij van een avond vol voetbalpraat, inspiratie en gezelligheid? Dan nodigen wij jou hierbij graag uit voor een buitengewone avond bij RVVH!

Op deze bijzondere avond hebben we het voorrecht om enkele vooraanstaande gasten te verwelkomen. Wij zijn vereerd om Wim Kieft, Michel van Egmond en Frank Stout te mogen ontvangen. In een boeiende talkshow setting zullen zij hun ervaringen, inzichten en passie voor het voetbal met jou delen.

Deze avond draait niet alleen om hen. Met deze avond willen wij jou, als zeer gewaardeerde vrijwilliger, bedanken voor je onschatbare bijdrage aan onze mooie club. Zonder jouw onvermoeibare inzet en toewijding zou onze vereniging niet kunnen floreren zoals zij doet. Met deze avond willen wij je dan ook graag in het verdiende zonnetje zetten.

Tevens streven wij er op deze avond naar een brug te slaan tussen onze vrijwilligers en de leden van de dit jaar opgerichte Business Club RVVH. Deze informele setting biedt wat ons betreft de perfecte gelegenheid om elkaar beter te leren kennen, ervaringen uit te wisselen en nieuwe banden te smeden die onze club nog sterker zullen maken.

Wij hopen van harte dat jij aanwezig bent op deze gedenkwaardige avond. Samen kunnen we het verschil maken en de toekomst van RVVH (blijven) vormgeven.

Met betrekking tot de consumpties deze avond:

  • Consumpties (wijn, limonade, water en bier)  gratis tot 22:00 uur.
  • Mix drankjes zijn te koop tot 22:00 uur voor gereduceerd tarief van € 2,00.

Met vriendelijke groet,

Stefan Komduur
Voorzitter RVVH

Aankomende evenementen