Verslag “Doordeweekse wedstrijden”

Deze week stonden er vier wedstrijden op het programma: RVVH 3 – Pelikaan 3  (Vriendsch.), sv Charlois Vr1 – RVVH Vr2 (Vriendsch.), RVVH O19-1 – VDL O19-1 (Vr-Cup). Sv Duindorp – RVVH 1 werd afgelast, deze staat voor komende dinsdag weer op het programma.

RVVH oefende dinsdagavond aan de Sportlaan tegen Pelikaan 3.

Beide ploegen gingen in een razend snel tempo van start, dit had als resultaat dat het veldspel prachtig was voor de neutrale bezoeker. Halverwege de 1e helft kwamen de boys op voorsprong nadat Robin Malipaard na een veelbelovende aanval werd neergehaald. Reserve aanvoerder Joshua Capelle schoot daarna vanuit een vrije trap de 1-0 binnen.

Rond het half uur kwamen de bezoekers met twee doelpunten binnen een minuut op voorsprong.1-2. RVVH probeerde vanaf de aftrap het tempo omlaag te halen om meer overwicht op de wedstrijd te krijgen. Dit resulteerde in een paar kleine kansen.

De gelijkmaker hing in de lucht tot dat er op het middenveld knullig balverlies werd geleden en dit door Pelikaan op waarde werd ingeschat. De gasten uit Zwijndrecht maakten er 1-3 van, deze stand bleef ook tijdens de rust op het scorebord staan.

Na de onderbreking leken de krachten op te zijn bij beide teams na het mooie schouwspel van de 1e helft. Toch waren het de bezoekers die de voorsprong verder konden uitbreiden en daarmee tevens ook de 1-4 eindstand op het scorebord konden zetten..

Aanstaande zaterdag speelt RVVH in Gouda om half drie weer voor de competitie tegen Jodan Boys 3.

Opstelling RVVH 3: Willemen, v/d Nat, van Dun(Swarttouw), Capelle, Bogdanovic(Oudijn), de Ruiter, Mulder (Sastrowitomo), Kalpoe, Sastrowitomo(Spierings), El Aroussi, Malipaard.

RVVH Vr2:

Het 2e vrouwenteam ging op bezoek bij de sv Charlois Vr1 voor een oefenwedstrijd. De wedstrijd werd met 0-1 gewonnen door een doelpunt van Desphina Kalkman.

Komende zaterdag spelen de vrouwen voor de competitie uit tegen Sc Gooi Vr1, aanvang 15:00 uur.

RVVH O19-1:

RVVH speelde op de koude woensdagavond thuis tegen VDL O19-1 om de Voetbal RijnmondCup.

De boys moesten even een 0-1 achterstand zien weg te werken na een defensieve blunder, maar al vlot was het RVVH dat toch op gelijke hoogte kwam. De doelpuntenmachine kwam hierna op gang! Met een 4-1 voorsprong zocht RVVH de kleedkamer op voor de rust.

Na de pauze werd de klus geklaard. Met een 11-1 overwinning werd de wedstrijd afgesloten. Jardy Terwisscha en Nick Huizer waren op schot, beiden spelers schoten 3x raak. De overige doelpunten kwamen van Kamal El Ouardi(2x), Levi Hoogendoorn en Laurens de Witte 1x. Duncan v/d Nat schoot raak uit een strafschop.

Aanstaande zaterdag gaat RVVH om 13:15 op bezoek bij Slikkerveer voor de competitie.