Wedstrijdverslag oefenwedstrijden

Dinsdagavond zijn er weer een drietal oefenpartijen gespeeld; RVVH 1 ging op bezoek bij Barendrecht, RVVH 2 speelde thuis tegen Pelikaan 2 en RVVH 3 speelde aan de overkant tegen Slikkerveer.

RVVH 1:

RVVH speelde dinsdagavond in Barendrecht tegen een combiteam van Barendrecht 1 en 2. In de 1e helft stonden er 7 spelers in van het 1e. De boys kwamen op een 0-2 voorsprong door doelpunten van Mahmud Sönmez en Ton Stok. RVVH was gelijkwaardig aan Barendrecht, maar door een zuiver buitenspeldoelpunt kwam de thuisploeg op 1-2. Later kwam Barendrecht op gelijke hoogte.2-2.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH weer thuis voor de competitie tegen Forum Sport. Aanvang 14:30 uur.

Basisopstelling RVVH 1: Elkhuizen, Swart, Eggers, El Koubai, Gangadin, Sprangemeijer, Proost, Sönmez, de Jesus, Stok, Dermendjan.     Wisselspelers:Francesco Messina en Damian Mars.

RVVH oefende thuis tegen Pelikaan 2. In de 1e helft liepen de boys al uit naar een 2-0 voorsprong door een vroeg doelpunt van Huib van Barneveldt en een goal van Claudio van Halem. Vlak voor rust zorgde Pelikaan voor de aansluitingstreffer.2-1. Na de rust veranderde het spelbeeld niet, alleen kwam RVVH pas laat op gang voor een doelpunt. Een voorzet van Huib van Barneveldt kwam op maat terecht bij Giovano Kalpoe. 3-1. Een kwartier voor tijd zorgde de spits van Pelikaan voor de 3-2. Het venijn had RVVH voor het laatst bewaard, in tien minuten tijd werd er drie keer gescoord. Twee doelpunten van Huib van Barneveldt brachten de boys op een 5-2 voorsprong. Het slotakkoord was van Cerezo Drenthe, een soloactie werd bekroond met een doelpunt. 6-2.

Aanstaande zaterdag spelen de boys om 15:00 uur een uitduel tegen BVCB 3.

Opstelling RVVH 2:Vught, Bogdanovic(70 Louter), R.Resoort, Pang, van Dommelen, van Dam(55 van Dongen), Krens, Mulder(55 Haasdijk), van Barneveldt, van Halem(70 Kalpoe), Drenthe.

RVVH ging op bezoek bij de overburen, tegenstander was Slikkerveer 2. Beide ploegen begonnen slap aan de wedstrijd. Heen en weer werd er op cruciale momenten balverlies geleden. Na zo,n 20 minuten kon RVVH de wedstrijd temporiseren en keerde er de rust binnen de ploeg. In deze fase verzuimde RVVH echter tot grote kansen te komen. Na 37 minuten kon RVVH toch op voorsprong komen, een voorzet van Bart de Vries belandde ongelukkig op het hoofd van de tegenpartij waarmee zijn eigen keeper verschalkt werd. Met een 0-1 voorsprong nam RVVH de weg naar de kleedkamer voor de rust. Na de pauze was het aan RVVH gelegen om de score verder uit te breiden, maar kon het niet onder de druk uit voetballen van Slikkerveer. Een aantal reddingen van keeper Delano Willemen zorgde voor behoud van de voorsprong. Bart de Vries en Robin Malipaard konden in de laatste 20 minuten voor kansen zorgen. Waardoor RVVH weer in veldoverwicht hoger kon voetballen. Vanuit een opbouwende fout kon Pablo Ruiz Camarena profiteren, hij zocht de combinatie met Robin Malipaard.Echter verzuimde beide spelers de trekker doeltreffend over te halen. In de slotfase wist ex-RVVH speler Ricardo Ottevanger nog voor gevaar te stichten, maar kon niets meer veranderen aan de stand.

Zo bleek het een nuttige oefenwedstrijd voor de blauwwitte brigade in aanloop naar zaterdag wanneer Be Fair op bezoek komt.

Opstelling RVVH 3:Willemen, v/d Nat, Swarttouw, Oudijn, Boogert, Spierings(46 Capelle), de Ruiter, de Vries, Altiok(55 M.Resoort), El Aroussi(46 Camarena), Malipaard.