Dagverslag zaterdag 10 oktober

Zaterdag zijn er weer behoorlijk wat punten gepakt door de teams van RVVH. RVVH 1, 4, 6, RVVH O17-1, RVVH O13-1 en RVVH O11-1 wonnen met ruime cijfers. RVVH 2 en Vrouwen 2 deelden de punten en RVVH 3, 8, Vr1, en RVVH O15-1 zag hun wedstrijd verloren gaan.

RVVH 1:

Zaterdag werden de degens gekruist met SHO uit Oud-Beijerland. SHO heeft na 2 wedstrijden nog geen punten binnen gehaald, ze staan momenteel op een 13e plek. RVVH staat wat hoger en boekte zaterdag een eerste overwinning op Oranje Wit. De boys staan op een 9e plaats met 3 punten uit 2 wedstrijden.

RVVH deed al vroeg een poging om de 1-0 op het scorebord te krijgen. In de 6e minuut ging Sanzio Dieterich alleen op pad richting keeper Peter Konings, maar zijn schot miste nog scherpte. Even later was het even oppassen aan RVVH zijde toen Giovanni Breevaart gevaarlijk kopte, maar gelukkig tikte keeper Nikolic de bal met de vingertoppen over.

Het bleef moeilijk om het vizier op scherp te krijgen, want zowel Sanzio Dieterich(hoog over) en Patrick Lopes Martins Da Veiga(net langs de paal) kregen de bal er niet in. Halverwege de 1e helft trok Dieterich nogmaals de zestien binnen en probeerde hij keeper Konings te verrassen met een geweldig schot. Konings kon met moeite redden en liet de bal los, maar niemand was in de buurt om alsnog af te ronden.

Na iets meer dan een half uur spelen namen de boys dan eindelijk de leiding. Een schot van Mohammed Ajarai werd weggewerkt door keeper Konings, en daarna was Sanzio Dieterich er snel bij om de rebound tussen de palen te werken.1-0. SHO bood hierna weinig tegenstand, alleen Mitch Fransen zag een schot net naast het doel gaan.

Voor rust probeerde RVVH de score nog te verdubbelen via Shamir de Jesus, zijn schot werd net over het doel gewerkt door keeper Konings. Ook Patrick Lopes Martins Da Veiga schoot nog voorlangs. Al met al behoorlijk wat kansen voor de thuisploeg die verzuimde de score verder op te schroeven. De boys gingen met een 1-0 voorsprong de kleedkamer in voor rust.

Direct na rust kwam RVVH goed weg. Sander de Heus ging alleen op keeper Kristian Nikolic af, maar gelukkig kon de keeper de gelijkmaker voorkomen. RVVH stelde daarna meteen orde op zaken, Sanzio Dieterich verovert de bal en neemt hem mee tot aan de achterlijn. Vandaar stuurt hij de bal keurig voor op Patrick Lopes Martins Da Veiga die daarna via de paal de 2-0 binnen werkte. RVVH was op dreef en drukte al snel de 3-0 af. Jessie Proost schoot de bal in dezelfde hoek binnen.

Trainer Kevin Vink zette een dubbele wissel in, Könemann voor de Jesus en Remco Buist voor Gino Stolk. Dit pakte goed uit in de 76e minuut. Een lange rush van Sanzio Dieterich over de linkerkant kwam vervolgens bij Brandon Könemann terecht die zette daarna de teller op 4.

Het slotakkoord kwam weer van Goudhaantje Dieterich. Met twee goals bezorgde hij RVVH een heerlijke en verdiende 6-0 overwinning. De winst heeft RVVH een 5e plaats opgeleverd.

Aanstaande dinsdagavond speelt RVVH helaas nog zonder publiek voor de districtbeker thuis tegen VVOR 1, aanvang 8 uur. Komende zaterdag neemt RVVH het voor de competitie op thuis tegen Terneuzense Boys, aanvang half drie.

Opstelling RVVH 1:Nikolic, Dragon, van Bruggen, Boers, Proost, Merencia(74 Mosmans), Stolk(59 Buist), Ajarai, Dieterich, de Jesus(59 Könemann), Lopes Martins Da Veiga.

Koploper RVVH kreeg de nummer 4 SHO 2 op bezoek.

RVVH kreeg binnen 6 minuten een heerlijke kans om op voorsprong te komen, helaas lukte dit kunststukje niet. Leroy Nijgh probeerde een boogbal over de SHO keeper te werken, maar de bal ging net te ver.

SHO had veel balbezit hierna, en bij RVVH kwamen de ballen niet echt aan bij de juiste mensen. Zo verliep de 1e helft moeizaam naar de rust. Met een ongewijzigde stand gingen beide teams de kleedkamers in voor rust.

De 2e helft verliep beter. In de 54e minuut ging Laurens de Witte op avontuur, maar hij stuitte hierbij op de keeper. Twee minuten later kopte Donovan Stewart de bal net over het doel.  RVVH trainer van Vain bracht wat verse krachten in om het tij te keren, maar kroop door het oog van de naald. SHO kreeg een grote kans om de leiding te nemen, maar er werd hoog over geschoten.

In de 80e minuut was het eindelijk raak. Een prima voorzet van Quincy Baal bereikte Donovan Stewart die meteen de 1-0 binnen schoot. Het antwoord van SHO kwam al weer na vier minuten. Kort hierna kregen de gasten uit Oud-Beijerland opnieuw een grote kans maar deze werd gelukkig gemist.

RVVH kon in de slotfase toch nog de voorsprong nemen door een doelpunt van Donovan Stewart. Inmiddels was de reguliere speeltijd voorbij en liet scheidsrechter Alex Jansen drie minuten doorspelen. Dit kwam in het voordeel van SHO. In de allerlaatste minuut bracht SHO de stand toch nog op 2-2.

De wedstrijd leverde dan toch nog een punt op. RVVH staat nog op een 1e plaats, maar op de ranglijst hebben niet alle teams evenveel partijen gespeeld dus is het niet echt overzichtelijk nu. Aanstaande zaterdag speelt RVVH wederom thuis tegen Zwaluwen 2, aanvang 11 uur.

Opstelling RVVH 2: Blaak, v/d Weele, Boon(56 van Halem), Volkman(74 Kalpoe), Louter, de Graaf, de Witte, Nijgh(38 Stewart), Mars, Baal, van Barneveld(59 Dongen).

RVVH ging zaterdag op bezoek bij de nummer 4 Be-Fair 2.

De boys hielden een klein half uur stand tegen de club in Waddinxveen, maar kregen hierna toch twee tegentreffers te verwerken. Met een 2-0 achterstand ging men de rust in.

Na de pauze werd er nog wat gewisseld, maar dit bracht geen ommekeer in de wedstrijd. Met 4-0 ging de wedstrijd verloren. RVVH staat na 3 wedstrijden op een 8e plaats. Aanstaande dinsdagavond haalt RVVH een competitiewedstrijd in. In Maasland speelt RVVH om 8 uur tegen MVV’27 3.

Oefenwedstrijd thuis tegen Victoria 04.

RVVH speelde kort geleden op dinsdagavond tegen Victoria 04. Met 2-2 werd er gelijk gespeeld. Nick Huizer scoorde uit een strafschop en Sven Kloppenburg schoot uit een vrij trap raak.

RVVH ging zaterdag op bezoek bij LMO 4.

Met de rust stonden de boys al op een ruime 1-7 voorsprong. In de 2e helft deed LMO nog wel wat terug, maar de drie punten gingen mee naar Ridderkerk. De wedstrijd werd met 3-7 gewonnen.

Ruben van Vliet had een groot aandeel in de score, hij scoorde driemaal. Jessie Fransekaaklijn scoorde tweemaal. De overige doelpunten kwamen van Serkan v/d Linden en Sjoerd Mikolajczak.

RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen Dilettant 6.

In de 1e helft leek de buit al binnen te zijn. De boys stonden na 45 minuten op een ruime 0-5 voorsprong. Na de pauze stelde RVVH de overwinning zeker. De wedstrijd werd met 2-8 gewonnen. Danny Boogert scoorde driemaal. De overige doelpunten kwamen van Colin Been, Niels Nugteren, Jarmo de Bode, Thom van Muijen en Andy Robertson.

De boys staan nu op een 6e plaats met 5 punten uit 4 wedstrijden. Koploper is SDV 9 met 9 punten uit 3 wedstrijden.

RVVH 8:

RVVH ging zaterdag op bezoek bij Berkel 8.

De boys zaten totaal niet in de wedstrijd, op felheid werden ze telkens afgetroefd. Een foutje van de keeper was dan ook fataal voor RVVH. Met een 1-0 achterstand ging RVVH de rust in.

In de 2e helft werd er stukken beter gespeeld, toch ging het mis. Een foute pass vanuit de verdediging door het midden werd simpel onderschept en daarna afgerond. Het was even wachten op de aansluitingstreffer, maar die kwam er wel. Jake Koolwijk vond Robbert Molenaar die kon daarna simpel binnen tikken. 2-1.

RVVH wilde alles of niets spelen, maar kregen een corner tegen aan het eind van de wedstrijd. Met zeven man van Berkel in de zestien was het wachten op de 3-1. Die kon simpel binnen gekopt worden.

RVVH staat op een 6e plaats met 5 punten uit 4 wedstrijden. Komende zaterdag is RVVH vrij.

Het vrouwenteam van RVVH ging op bezoek bij promovendus DSS in Haarlem. RVVH kreeg veel kansen, maar moest al in de 1e helft een tegentreffer incasseren. In de 25e minuut viel na een cornerbal de 1-0.

In de 2e helft werd het tempo door RVVH opgeschroefd, maar DSS benutte al vroeg een kans waardoor het 2-0 werd.  Later werd er nogmaals gescoord en ging RVVH met een 3-0 nederlaag naar huis toe. De vrouwen staan na 4 wedstrijden met drie punten nu op een 8e plaats.

Komende zaterdag speelt RVVH voor de beker om 5 uur tegen Hoogland Vr1.

RVVH Vr2:

Het 2e vrouwenteam heeft zich zaterdag goed terug geknokt. Uit tegen Sc’t Gooi kwam RVVH op een 2-0 achterstand bij rust. Maar in de 2e helft zorgden Desphina Kalkman en Tara de Rover voor een 2-2 gelijkspel.

Een punt zorgde er toch nog voor dat de vrouwen 1 plaatsje gestegen zijn. Met 4 punten uit drie wedstrijden staat RVVH nu op een 6e plaats. Aanstaande zaterdag gaat RVVH naar Utrecht voor de inhaalwedstrijd tegen Hercules Vr1. Aanvang is 12 uur.

RVVH O17-1:

Koploper RVVH draait een goed seizoen. De boys hadden in drie wedstrijden al 7 punten binnen gesleept. Zaterdag moesten de boys op eigen terrein tegen CWO O17-1.

De score werd geopend door Haroon Latakwal. Daarna zorgde Indy Bekker(2x) voor een 3-0 voorsprong bij rust.

In de 2e helft werd er nog flink op los gescoord. Sem Komduur(2x) zette de boys op een 5-0 voorsprong. De wedstrijd werd met 7-0 gewonnen. Fahiem Qyaoumi scoorde ook tweemaal.

Door de overwinning staat RVVH stevig op een 1e plaats.

Het nog puntloze RVVH kreeg zaterdag de koploper Barendrecht O15-2 op bezoek.

De boys kwamen in de 1e helft op een 0-2 achterstand. Na de pauze ging de wedstrijd met 0-8 verloren.

Aanstaande woensdagavond speelt RVVH om 7 uur de inhaalwedstrijd thuis tegen Fc IJsselmonde O15-2.

RVVH speelde thuis tegen Smitshoek O13-2.

Al vroeg werd de score geopend door topscoorder Tim Bout. In de 7e minuut kopte hij de 1-0 binnen. Een minuut of acht later was het rechterbeen van Chyrano van Zomeren goed voor de 2-0.

De boys gingen met een 3-0 voorsprong de rust in door een kopbal van Tim Bout.

In de 2e helft werd er met ruime cijfers gewonnen. Door een eigen doelpunt van Smitshoek kwam de 4-0 op het scorebord te staan. Jahnay Akkermans bepaalde met zijn rechterbeen de eindstand op 5-0. RVVH staat met negen punten op een keurige 2e plaats.

RVVH speelde thuis tegen Fc Binnenmaas O11-2.

In de 1e helft werd al een ruime 7-1 voorsprong opgebouwd. Na twee treffers van Levi v/d Velde was het Fawad Latakwal die het scorebord op 3-1 bracht. Daarna kreeg Sil Douma het op zijn heupen door de 4 en 5-1 te scoren.

Liam Kling en Levi v/d Velde brachten de ruststand op 7-1.

Na de pauze werd het een monsterscore voor RVVH. De boys wonnen met 14-2. Fawad Latakwal maakte de 8-1. Daarna een hattrick van Sil Douma zette de stand op 11-2. De overige doelpunten kwamen van Kian Belder en Isaiah Chin A Joe.

RVVH staat na 5 wedstrijden op een 2e plaats met 12 punten.