Dagverslag zaterdag 12 september

Zaterdag viel er voor de meeste de beslissing in het bekertoernooi. In de laatste wedstrijd in de poulefase kon er een volgende stap gemaakt worden naar de knock-out wedstrijden. Enkele teams kwamen daar al voor in aanmerking, maar ook waren er die nog geen punt behaald hadden.

RVVH 1:

RVVH had zaterdag aan een gelijkspel al voldoende om verder te gaan naar de volgende ronde. Concurrent CWO speelde namelijk met  0-0 gelijk tegen het Leidse Docos. Daardoor was Docos uitgeschakeld. Maar RVVH nam natuurlijk geen genoegen met een gelijkspel. De boys kregen de zondagtak van Xerxes DZB op bezoek, met nul punten uit 2 wedstrijden staan hun onderaan in de poule.

De toeschouwers werden zaterdag weer getrakteerd op een sprankelend optreden van hun club. Van begin tot het einde kon men weer genieten van een mooie pot voetbal. Het begon al meteen in de 1e minuut met een vrije trap van Sanzio Dieterich die door de Xerxes keeper met beide vuisten weggewerkt werd en daarna terecht kwam bij Jordi Mosmans die verwoestend uithaalde. Zijn schot werd net over de lat getikt.

Even later zette Mohammed Ajaria de 1-0 al op het scorebord, een goed schot was onhoudbaar voor de keeper. RVVH liep al snel uit naar de 2-0. Door goed storen van Sanzio Dieterich kon hij de bal veroveren en genadeloos toeslaan. Het leek een eenzijdige wedstrijd te gaan worden, want Xerxes stelde hier weinig tegenover.

In de 27e minuut wilde Mohammed Ajaria de trekker overhalen na een fraaie voorzet van Shamir de Jesus, maar het schot van Mo spatte op de paal uiteen. Kort daarna gaf Ajaria een knappe steekbal op Shamir de Jesus die vervolgens met een voorzet Gino Boers bediende, die kon simpel de 3-0 binnen tikken.

De score werd nog voor rust opgeschroefd door Sanzio Dieterich, met twee treffers bracht hij de stand op 5-0.

Na de pauze ging Sanzio Dieterich gestaag door met een voorzet op Brandon Könemann die zijn schot geblokt zag worden door keeper Adarghal van Xerxes, daarna kon Gino Stolk de rebound tussen de palen werken. Het bleef hierna wat rustiger. In het laatste kwartier sloeg Sanzio Dieterich nogmaals toe. Tweemaal schoot hij zijn team naar een 8-0 score toe.

Scheidsrechter Anne Greveling floot daarna de wedstrijd naar het einde toe. RVVH is als poulewinnaar door naar de volgende bekerronde samen met CWO. Aanstaande zaterdag gaat weer het echte werk beginnen, de boys beginnen aan de competitie met een uitwedstrijd tegen Heinenoord. Aanvang half drie.

Opstelling RVVH 1: Nikolic, van Bruggen(67 van Vugt), Dragon, van Dongen(46 Könemann), El Koubai, Celen, Mosmans(46 Stolk), Ajaria, Boers, Dieterich, de Jesus(55 Lopes Martins Da Veiga).

RVVH 2:

RVVH ging zaterdag op bezoek bij Zuidland 2 en Forum Sport 2 speelde thuis tegen ZwerversIJvv 2.

De boys  en Zuidland  hebben na twee wedstrijden nu 4 punten verzameld, op een 3e plaats volgt Forum Sport met 2 punten uit twee wedstrijden.

RVVH startte goed met een openingsgoal van Laurens de Witte. Remco zorgde voor de 1-2 winst.

Door de winst gaat ook RVVH als poulewinnaar door in het toernooi. Komende zaterdag start RVVH aan de competitie met een uitwedstrijd tegen Spirit 2. Aanvang half 1.

Opstelling RVVH 2: Blaak, v/d Weele, van Halem, de Boon, Boogert, Louter, Nijgh, Proost, Buist, de Witte, Baal. Wisselspelers: de Graaf, Stewart, Kalpoe, Mars, Volkman.

RVVH 3:

Zaterdag ging RVVH op bezoek bij koploper Scheveningen 2.

In de 1e helft kregen de boys al na 5 minuten een strafschop tegen, daarna scoorde Scheveningen nog tweemaal. Met een 3-0 achterstand ging men de rust in.

De wedstrijd ging met 6-0 verloren. Scheveningen gaat als poulewinnaar met de volle winst in drie wedstrijden door naar de volgende ronde. HVC’10 2 die daaronder staat gaat ook door. Voor RVVH zit het bekeravontuur er weer op, de boys kunnen zich nu gaan richten op de competitie. Aanstaande zaterdag komt Fc Oudewater 2 op bezoek aan de Sportlaan.

RVVH 4:

RVVH speelde een uitwedstrijd tegen Zwartewaal 4.

Bij rust keken de boys al tegen een 5-0 achterstand aan. In de 2e helft ging de wedstrijd met 10-1 verloren.

Ibrahim El Aroussi scoorde de enige goal voor RVVH.

Komende zaterdag start RVVH om kwart over drie met een uitwedstrijd voor de competitie tegen Excelsior R 2

RVVH 5:

RVVH speelde de laatste bekerwedstrijd in Oud-Beijerland tegen SHO 7. Tegen een goeie jonge ploeg hielden de boys aardig stand, toch kreeg RVVH vlak voor rust nog een tegentreffer gepresenteerd.

In de 2e helft liep SHO in een kwartier tijd uit naar een 3-0 voorsprong. Robert Kooiman zorgde vanaf de penaltystip voor de aansluitingstreffer. Daarna verzuimden de boys om dichterbij te komen, een grote kans werd gemist. SHO benutte wel de kansen en won de wedstrijd met 5-1.

Aanstaande zaterdag start RVVH de competitie met een uitwedstrijd tegen Barendrecht 11. Aanvang kwart over drie.

RVVH 6:

Op eigen terrein moesten de boys aan de bak tegen Fc Binnenmaas 5.

In de 1e helft liep RVVH een 1-2 achterstand op. Na de pauze kwamen de boys goed uit de startblokken, de wedstrijd werd met 6-4 gewonnen.

Collin Been scoorde tweemaal voor zijn team. De overige doelpunten kwamen van Tom Baan, Lorenzo Royen, Lars Achterberg en Nick de Wit.

RVVH speelt zaterdag om kwart over 4 voor de competitie thuis tegen Fc Binnenmaas 4.

RVVH 7:

De laatste bekerwedstrijd speelde RVVH thuis tegen Spirit 9.

Een na drie minuten opgelopen achterstand kon na een half uur weer weggewerkt worden door Lammert Verhoeven, dit was ook de ruststand.

In de 2e helft werd er druk gewisseld. Er werd veel balverlies geleden, door twee fouten in de opbouw ging het mis en verloren de boys met 1-3 de wedstrijd. Aanstaande zaterdag start RVVH met een competitiewedstrijd uit tegen Rozenburg 5. Aanvang 12 uur.

RVVH 8:

RVVH speelde de laatste bekerwedstrijd uit tegen Zinkwegse Boys 3.

In de 1e helft kwam RVVH op voorsprong door een doelpunt van Robbert Molenaar. Gelukkig kon keeper Jarionne Heide met een katachtige redding een tegentreffer voorkomen.

Na de pauze speelde RVVH hetzelfde spel, maar uiteindelijk viel toch onterecht de 1-1. Met een beetje mazzel viel er ook nog de 2e goal. De wedstrijd ging met 2-1 verloren. Ondanks de nederlaag eindigde RVVH toch nog als 2e in de poule. Zinkwegse Boys is met de volle winst uit drie wedstrijden poulewinnaar.

Komende zaterdag start RVVH om half drie thuis met de competitiewedstrijd tegen Neptunus-Schiebroek 7.

RVVH Vr1:

Het 1e vrouwenteam streden op eigen terrein voor de beker tegen Berkel Vr1.

Na 7 minuten gaf scheidsrechter G.A.Pouijt al een strafschop aan RVVH na een handsbal. Sharella Hunt schoot deze met volle overtuiging binnen. Enkele minuten later werd de score verdubbeld door Angelica Hertstein, een listige bal werkte ze keurig over de Berkel keepster heen. Met een 2-0 voorsprong gingen de vrouwen naar de kleedkamer voor rust.

In de 2e helft kwam Berkel al met een vlotte aansluitingstreffer. Vlak voor tijd hield de keepster RVVH staande, een minuut voor tijd stopte ze een strafschop van Berkel. Door de 2-1 overwinning is RVVH weer een ronde verder in de beker. Aanstaande zaterdag staat voor RVVH de topper op het programma tegen DTS’35 Ede Vr1, aanvang half drie aan de Sportlaan.

RVVH Vr2:

Het 2e vrouwenteam speelde een oefenwedstrijd thuis tegen de Barendrecht Vrouwen. RVVH bouwde in de 1e helft al een ruime 5-1 voorsprong op. Na de pauze won RVVH de wedstrijd met 5-3.

Doelpuntenmaaksters waren Luna v/d Hout(2x), Avalon van Dijk, Tara de Rover en Veerle Keesmaat. Aanstaande zaterdag start RVVH aan de competitie met een thuiswedstrijd tegen Berkel Vr1, aanvang 12 uur.

RVVH O19-1:

RVVH speelde thuis voor de beker tegen Honselersdijk O19-1. De boys begonnen fel aan de wedstrijd met het 1e wapenfeit na drie minuten. Een goed schot van Thijmen de Vries stuitte op de keeper. Een minuut later zag Mike Kooiman zijn kans net voorlangs gaan.

In de 12e minuut nam RVVH de leiding. Mike Kooiman schoot beheerst de 1-0 binnen. Een minuut of zes later kon Honselersdijk weer langszij komen. Nog voor het half uur gaf de scheidsrechter Honselersdijk een strafschop die zorgde voor de 1-2. Dit was ook meteen de ruststand.

RVVH moest in de 2e helft op jacht naar de gelijkmaker. Daar was Menno v/d Male heel dichtbij, maar zijn poging werd net voor de doellijn weggehaald.

Twintig minuten voor tijd bracht Levi Hoogendoorn met een mooie goal RVVH weer op gelijke hoogte. Even later probeerde Hoogendoorn de keeper te verrassen, maar de bal ging net naast. RVVH ging toch voor de winst, in de 82e minuut zette Juwensly Orcadio de boys op een 3-2 voorsprong. Een minuut later maakte Menno v/d Male na een fraaie actie er 4-2 van.

Vlak voor tijd haalde Levi Hoogendoorn de trekker over, maar de keeper bracht redding. In de rebound schoot Menno v/d Male de 5-2 binnen. Honselersdijk deed nog wel wat terug, maar de 5-3 overwinning kwam niet meer in gevaar. Door de overwinning is RVVH als 2e geeindigd in de bekerpoule.

Komende zaterdag start RVVH met een thuiswedstrijd voor de competitie tegen ZwerversIJvv O19-1. Aanvang 12 uur.

RVVH O17-1:

RVVH speelde voor de beker uit tegen CVV Zwervers O17-1.

Na een 1-2 voorsprong bij rust won RVVH de wedstrijd met 1-3. Doelpuntenmakers waren Bram v/d Windt, Sem Komduur en Mark de Nocker.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half elf uit tegen Barendrecht O17-2 voor de competitie.

RVVH O15-1:

RVVH streed voor de beker thuis tegen Excelsior R Mo17-1.

De boys gingen goed van start. Manuela Hietbrink opende de score voor RVVH. Daarna maakten Pascal Valieva en Bradley Hoogendoorn er 3-0 van. De  4-0 ruststand werd door Pascal Valieva op het scorebord gezet.

In de 2e helft werd de wedstrijd met 5-2 gewonnen. Amin Latakwal scoorde namens RVVH. Zaterdag start RVVH aan de competitie met een thuiswedstrijd om 10 uur tegen Fc IJsselmonde O15-1.

RVVH O13-1:

RVVH ging zaterdag op bezoek bij de overburen Slikkerveer. Om poulewinnaar te worden moest RVVH winnen van Slikkerveer die in voorgaande wedstrijd tweemaal met 9-0 onderuit ging.

In de 18e minuut werd het verzet gebroken met een 1e goal aan RVVH zijde. Chyrano van Zomeren beloonde zichzelf met een doelpunt. Een minuut later schoot Djenoah Duarte met een volley de 0-2 binnen. Dit was ook meteen de ruststand.

Na de pauze liepen de boys uit naar een 0-7 overwinning. Justin Lam en Dyrone Vaarnold waren goed voor de  0-3 en 0-4. Na de 0-5 van Masi Qyaoumi scoorde Slikkerveer in eigen doel. Jahnay Akkermans maakte de 7 vol. Door de overwinning is RVVH met de volle winst poulewinnaar geworden, daaronder volgt Dilettant met 6 punten uit 3 wedstrijden.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 11 uur uit voor de competitie tegen DRL O13-1.