Dagverslag zaterdag 19 november

RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen Neptunus/Schiebroek 2.

In een slordige beginfase van de 1e helft werden er heel veel ballen ingeleverd door RVVH. Neptunus leek hierdoor een optisch overwicht te hebben. Halverwege het 1e deel nam de thuisploeg dan ook de leiding. Een strak schot in de kruising was onhoudbaar voor keeper Joris Blaak.1-0.

Daarna kwamen wat mogelijkheden voor RVVH, maar echt opgelegde kansen waren er niet. In de 34e minuut kon RVVH dan de gelijkmaker op het scorebord brengen. Maurice Lopes kon uit de scrimmage de 1-1 maken. Twee minuten namen de boys de leiding. Na een mooie aanval over enkele schijven kon Menno v/d Male de bal afleggen op Tayren Bouwmeester die geen moment twijfelde en hard en droog de 1-2 binnen schoot. RVVH nam de voorsprong mee de rust in.

In de 2e helft kwam RVVH wat beter in het spel, er kwamen ook meerdere kansen om de score verder uit te breiden. Youri Volkman zag de 1-3 net voor de doellijn weggewerkt worden. Bo Terlouw deed ook een poging om te scoren, maar zijn schot teisterde de doelpaal. Patrick Lopes dan Veiga Martins werd ook nog de diepte ingestuurd, maar die kwam uiteindelijk niet tot succesvolle afronding.

Neptunus kreeg ook nog de nodige kansen om de gelijkmaker te maken, maar uiteindelijk was het toch RVVH die zonder groots te spelen er toch met de drie punten vandoor ging. Na de wedstrijd werd duidelijk dat koploper Nieuwenhoorn weer twee punten had laten liggen bij Fc Binnenmaas na een 1-1 gelijkspel. Zodoende kon RVVH de 1e periodetitel binnenhalen. De boys staan nu alleen aan kop met 22 punten uit 8 wedstrijden gevolgd door Nieuwenhoorn met 20 punten uit 8 wedstrijden.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half 11 een uitwedstrijd tegen Smitshoek 2. Nieuwenhoorn 2 speelt thuis tegen Barendrecht 2.

Opstelling RVVH 2: Blaak, Zoutewelle(59 van Leenen), v/d Weele, van Halem(75 Boogert), Mars, Volkman, Lopes, Terlouw(59 K de Graaf), Lopes da Veiga Martins, Bouwmeester(46 Hoogendoorn), v/d Male.

RVVH speelde zaterdag op eigen terrein tegen Fc IJsselmonde 2.

De boys kwamen pas laat op dreef, in de 24e minuut was het Gulba Delgado met een prima voorzet, maar Jardy Terwisscha kon de bal niet binnen tikken. Enkele minuten later kon Fc IJsselmonde profiteren van een slechte aanname van Melvin Monteiro. De gasten kwamen op een 0-1 voorsprong. RVVH liet het hier niet bij zitten en tekenden al drie minuten later voor de gelijkmaker. Een lange bal van Gulba Delgado werd door Nick Huizer uitstekend afgerond.1-1.

Direct daarna deed Nick Huizer een poging om zijn team aan de leiding te brengen, maar hij schoot op de paal. In blessuretijd was het wel raak! Een prima aanval, een steekpass van Bob Krens bereikte Kevin van Heek die op zijn beurt weer op fraaie wijze de keeper passeerde en de 2-1 tussen de palen schoot.

In de 2e helft vergrootte RVVH de marge snel. Na een steekbal van Nick Huizer werd Jardy Terwisscha in werking gezet die kon de 3-1 binnen tikken. Halverwege de 2e helft schoot Kevin van Heek de 4-1 binnen, maar die treffer ging niet door wegens buitenspel. Een kwartier voor tijd kreeg Kevin van Heek nog een grote kans, maar hij schoot naast.

Het slotakkoord was voor Karnik Nazaryan, na een voorzet van Robin Malipaard kon Karnik de 4-1 eindstand op het scorebord brengen. Door de winst staat RVVH op een keurige 3e plaats met 16 punten uit 8 wedstrijden. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur een uitwedstrijd tegen Overmaas 2.

Opstelling RVVH 3: Vugt, Swarttouw(63 v/d Graaff), Monteiro, Spierings, Malipaard, Krens(54 de Ruiter), Delgado, de Vries, Terwisscha(75 Mulder), van Heek(75 Nazaryan), Huizer(63 Amaarouk).

RVVH speelde zaterdag op eigen terrein voor de beker tegen SHO 5.

In de 1e helft kwamen de boys al op een 0-4 achterstand. Na de pauze probeerde RVVH de bakens nog te verzetten, maar het mocht niet meer baten. De wedstrijd ging met 1-4 verloren. Lars Achterberg scoorde de enigste treffer van RVVH.

Aanstaande zaterdag gaat RVVH voor de competitie om kwart over 12 op bezoek bij Barendrecht 14.

RVVH O23:

RVVH had afgelopen zaterdag goeie zaken gedaan door met 3-2 van RBC O23-1 te winnen. Nu gingen de boys op bezoek bij Oranje Wit O23-1.

In de 1e helft nam RVVH de leiding door een doelpunt van Floris Kreuk. Oranje Wit trok daarna de stand weer recht. De boys waren al vroeg heer en meester, maar drukte dat nog niet echt in doelpunten uit. Met een kleine 2-3 voorsprong nam RVVH de weg naar de kleedkamer voor rust. Sven Bout tekende voor de 1-2. Thijmen de Vries bracht RVVH aan de leiding.

Na de pauze maakte RVVH de klus verder af. Mike Kooiman en Kamal el Ouardi waren op dreef, beide spelers lieten driemaal het net bollen. Het werd een ruime 2-9 overwinning. Zaterdag 26 november speelt RVVH om 12 uur thuis tegen Bolnes O23-1.

De RVVH vrouwen bevinden zich in een moelijke periode, in 8 wedstrijden zijn er slecht 7 punten behaald. Twee wedstrijden zijn er gewonnen, 1 gelijk en vijf wedstrijden gingen verloren. Zaterdag werd er op eigen terrein gespeeld tegen de nummer 3 op de ranglijst(Berkel Vr1). Berkel nam in de 1e helft al de leiding. Met een 0-1 achterstand ging RVVH de kleedkamer in voor rust.

Na rust lukte het niet meer om nog iets te veranderen aan de stand. De wedstrijd ging met 0-2 verloren. Door het verlies moeten de vrouwen nu echt weer naar onder gaan kijken op de ranglijst. De vrouwen staan nog op een 9e plek, maar ziet de concurrentie wel telkens dichterbij komen. Aanstaande zaterdag spelen de vrouwen wederom thuis. Om half drie worden de degens gekruist met Sporting’70 Vr1.

RVVH O19-1:

RVVH speelde zaterdag op eigen terrein tegen Blijdorp O19-1.

In de 1e helft kwamen beide teams niet tot scoren. RVVH ging slordig om met de kansen die er kwamen. Na de pauze kwamen de boys aan de leiding door een doelpunt van Indy Bekker. Een mooi genomen vrije trap belandde goed in het doel voor de 1-0 voorsprong. Daarna gingen de schouders er onder bij Blijdorp, hard werken werkte beter dan alleen maar talent. De gasten liepen uit naar een 1-4 voorsprong.

RVVH kon nog wel wat terugdoen. Thijs v/d Wel scoorde nog de 2-4, maar daar bleef het bij. RVVH staat nog wel op een 3e plaats, maar de kloof tussen nummer 1 en nummer 2 is best groot. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12:15 uur op het Sliknest tegen Slikkerveer O19-1.

RVVH O17-1:

RVVH ging zaterdag op bezoek bij TOGB O17-2.

Beide teams waren in de 1e helft in evenwicht, met een 1-1 stand brak de rust aan. Milan van Esveld schoot raak namens RVVH. In de 2e helft werd de score opgeschroefd door RVVH. De wedstrijd werd met 2-4 gewonnen. Doelpunten kwamen van Enzo Brederode en Mike Hoogendoorn(2x).

RVVH staat na 4 wedstrijden op een 6e plaats. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur thuis tegen Bergambacht O17-1.

RVVH speelde op eigen terrein tegen het nog ongeslagen Fc Binnenmaas O15-1.

De koploper kwam even onder druk te staan toen Shuve Bartholomeus zijn team op een 1-0 voorsprong had gezet. Maar jammer genoeg kwam Binnenmaas drie minuten later al weer op gelijke hoogte.  Na een half uur zat RVVH dichtbij de voorsprong, maar er werd in het zijnet geschoten.

In de 2e helft was RVVH het volledig kwijt en won Binnenmaas de wedstrijd met 2-6. Niels Huizer scoorde nog voor RVVH. Binnenmaas staat met 12 punten uit 4 wedstrijden bovenaan de ranglijst en RVVH is hekkensluiter met 0 punten uit 4 wedstrijden. Zaterdag 26 november speelt RVVH om 11 uur een uitwedstrijd tegen Poortugaal O15-1.

RVVH speelde zaterdag thuis tegen Sc Feijenoord O13-2.

De boys begonnen goed aan de wedstrijd, er werd flink druk gezet vooruit. Toch kwam RVVH op achterstand. Uit een corner scoorde Feijenoord de 0-1 en daarna werd het ook nog 0-2. RVVH kreeg wel kansen, maar had daarbij moeite met de afronding. Met een 0-2 was de rust aangebroken.

Na de pauze zette RVVH de goede lijn wel door, maar helaas scoorde Feijenoord de 0-3. Een uitbraak over links van Quinn Keur leverde toch een doelpunt op van RVVH.1-3. Hierna maakte Feijenoord de wedstrijd toch af. De gasten wonnen de wedstrijd met 1-4. Aanstaande zaterdag moeten de boys vroeg uit de veren, om half negen speelt RVVH een uitwedstrijd tegen Alexandria’66 O13-2.

RVVH O12-1:

RVVH speelde een uitwedstrijd tegen Strijen O12-1.

In een sterk begin van RVVH bracht Sten Baasten na 5 minuten zijn team al aan de leiding. De boys gingen goed door en speelden alleen maar op de helft van de tegenstander. Uiteindelijk kwam ook nog de 0-2 op het scorebord te staan, na 10 minuten was het Haroen Sarwari die het goed afmaakte voor RVVH. Na 20 minuten werd RVVH vastgezet door Strijen waardoor toch de 1-2 viel.

In de 2e helft ging de wedstrijd helaas met 4-2 verloren. Kayra Verstraten miste in de laatste minuut nog een hele grote kans. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half 11 een uitwedstrijd tegen NSVV O12-3.

RVVH speelde zaterdag thuis tegen NSVV O11-1.

In de 1e helft kwam RVVH al op een 0-3 achterstand. Na de pauze kwam RVVH geweldig terug en door doelpunten van Roel v/d Greijn en Faysal El Moussaoui werd het ineens 2-3. Helaas was RVVH het daarna kwijt en liep NSVV uit naar 2-8. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half 9 thuis tegen Overmaas O11-1.