Dagverslag zaterdag 2 oktober

Het 2e team had vorige week nog drie punten binnen gesleept door een 3-2 thuisoverwinning tegen SVS. Nu ging RVVH in Oud-Beijerland op bezoek bij SHO. De wedstrijd werd met 6-0 verloren. RVVH staat na 2 duels op een 9e plek. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 11 uur thuis tegen Poortugaal 2.

RVVH speelde zaterdag thuis tegen Fc Oudewater 2. Na het verlies tegen Soccer Boys 2(3-2) maakten de boys zaterdag opnieuw de jacht naar de 1e drie punten. In de 16e minuut gaf  Kamal el Ouardi de keeper van Fc Oudewater het nakijken. Na een steekpass vanuit het middenveld door Bart de Vries kon Kamal de bal tussen de benen van de keeper door het doel binnen schieten.

Enkele minuten later redde Joris Vugt een poging van Fc Oudewater, maar in de rebound kwamen de gasten toch op gelijke hoogte.1-1. Net voor het half uur kon RVVH weer op voorsprong komen bij een korte corner, maar een actie van Kamal el Ouardi eindigde uiteindelijk op de paal.

In de 36e minuut had Kamal het vizier wel weer scherp, een vrije trap van ruim 22 meter verdween stijf in de kruising. RVVH nam de 2-1 voorsprong mee de rust in.

Na de pauze verzuimde RVVH verder toe te slaan. Oudewater kwam in het laatste kwartier met 9 man door blessure en een rode kaart. Vlak voor tijd maakte de spits van Fc Oudewater toch de gelijkmaker. De 2-2 bleef ook tot het einde op het scorebord staan. RVVH heeft de 1e punt binnen. De boys staan nu op een 10e plaats van de ranglijst. Komende zaterdag gaat RVVH om 12 uur op bezoek bij VVOR 2.

Opstelling RVVH 3: Vugt, J.v/d Nat, M.v/d Graaf(76 van Noppen), D.v/d Nat, T.Resoort(55 M.Resoort), Kloppenburg, de Vries, Malipaard(76 de Ruiter), El Ouardi, Terwisscha(76 Gravenbeek), Huizer(66 Souisa).

Koploper RVVH speelde thuis tegen Excelsior R 2.

In de 1e helft hadden de boys een 2-1 voorsprong opgebouwd. Na de rust werd de overwinning zeker gesteld, met een 3-1 winst behaalde RVVH opnieuw weer drie punten. Doelpunten kwamen van Delano Tito, Dylan Ho a Hing en Serkan v/d Linden.

Door de winst staat RVVH op een gedeelde 1e plaats. Steeds Hoger 3 staat aan kop met een beter doelgemiddelde. Aanstaande zaterdag gaat RVVH op bezoek bij Swift Boys 4. Aanvang wedstrijd 12 uur.

Het nog puntloze RVVH startte zaterdag met een thuiswedstrijd tegen Heinenoord 4.

In een onwijs spannende wedstrijd kwamen de boys op een ruime 3-0 voorsprong door goals van Luuk Simonse(2x) en Lars Achterberg. Daarna sloeg Heinenoord toe en werd de spanning terug gebracht naar 3-2.

In de 2e helft werd de overwinning zeker gesteld door Leon Caljouw en Paul v/d Leeden(strafschop).De wedstrijd werd met 5-2 gewonnen. Komende zaterdag speelt RVVH om 13:30 uur op Sportpark Toepad tegen SDV 6.

RVVH 7:

RVVH ging op bezoek bij Slikkerveer 2.

Beide teams hadden de 1e wedstrijd gewonnen en waren dus gretig op jacht naar de 2e winst. Patrick van Es bracht RVVH aan de leiding met een slimme lobbal over de keeper heen. Daarna zag ook Roy de Lepper de keeper te ver voor zijn doel staan en schoot hij vanaf zo,n 35 meter afstand over de keeper heen. 0-2. De spanning werd voor rust door Slikkerveer terug gebracht naar 1-2.

Na rust voerde Slikkerveer de druk op en werd het 2-2. Uit de counter nam RVVH weer de leiding door een goal van Patrick van Es. De voorsprong kon niet vastgehouden worden door RVVH. De wedstrijd eindigde in 3-3.

RVVH staat na 2 wedstrijden op een 4e plaats. Koploper is Diletant 6 met 6 punten uit twee wedstrijden. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur thuis tegen Dilettant 6.

RVVH 8:

Zaterdag ging RVVH op bezoek bij Zinkwegse Boys 3.

De boys hadden al drie punten in de knip door de 2-1 overwinning vorige zaterdag tegen Abbenbroek 4. Nu ging het even iets anders. Bij rust stond RVVH al op een 4-1 achterstand. In de 2e helft ging de wedstrijd met 5-2 verloren.

Doelpunten kwamen van Salim Bourbatat en Mehmet. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om kwart over vier thuis tegen Vierpolders 4.

De vrouwenhoofdmacht staat in de topklasse nog zonder punten, tegen titelkandidaat DTS’35 Ede ging de wedstrijd vorige zaterdag nipt verloren. Nu mochten de vrouwen zaterdag aantreden tegen Fc Eindhoven AV Vr1.

De kansen waren in het begin voor Fc Eindhoven, maar het vizier van de gasten stond niet op scherp. Ook keepster Lisette Snel redde haar team voor achterstand bij een gevaarlijk schot op doel. In de slotminuten kwam slordig balverlies bijna duur te staan, maar gelukkig teisterde de bal de lat.

Met een ongewijzigde stand gingen beide teams de kleedkamer in voor rust.

In de 2e helft bleef de 0-0 een uur lang op het scorebord staan, maar vervolgens kon Eindhoven uit een cornerbal toch de leiding nemen. Tien minuten later werd een ongelukkige hensbal RVVH fataal. Lisette Snel zat in de goeie hoek met de strafschop, maar de bal kwam op de paal terug het veld in en in de rebound werd de 0-2 binnen geschoten.

De wedstrijd was gespeeld. RVVH ging het laatste kwartier wel beter voetballen maar dit leverde geen grote kansen op. Aanstaande zaterdag reist RVVH af naar Zwolle voor de wedstrijd tegen Be’Quick 28 Vr1.

Opstelling RVVH Vr1: Snel, van Houweling, Duijzer(39 Peroti), Zoon, Dijkstra, Grootenboer, Bergmans, Hunt(88 Reitsma), van Dijk, Verheijen, van Velzen( 66 de Rover).

RVVH Vr2:

Het 2e vrouwenteam speelde thuis tegen CSW Vr1 uit Wilnis.

De score werd in de 1e helft geopend door Desphina Kalkman. Met een 1-0 voorsprong gingen de vrouwen de rust in. Vlak na rust werd ook meteen de eindstand bepaald. In de 47e minuut viel de gelijkmaker. Direct daarna viel de 2-1, uit een strafschop scoorde Tara de Rover de winnende treffer.

RVVH staat op een keurige 5e plaats na 1 wedstrijd gespeeld te hebben. Komende zaterdag reist RVVH naar Utrecht voor de wedstrijd tegen Hercules Vr1.

RVVH O19-1:

RVVH speelde thuis tegen NSVV O19-1.

In de 1e helft had RVVH een 2-1 voorsprong opgebouwd door goals van Joshua Darson en Sem Komduur. Na de pauze kwam NSVV sterk terug en wonnen de gasten met 2-3.

Aanstaande zaterdag gaat RVVH om 12 uur op bezoek bij Nieuwenhoorn O19-1.

RVVH O17-1:

RVVH speelde een uitwedstrijd tegen Slikkerveer O17-2.

In een gelijkopgaande wedstrijd opende RVVH de score door een doelpunt van Brooklyn Zijlstra. In de 2e helft werd het spel beter van RVVH , toen kwam de doelpuntenmachine op gang. Na de 0-2 van Djavann Munro scoorde Djavann ook nog de 0-3.

De wedstrijd werd met 0-5 gewonnen. Matthew Okhonmina scoorde de 0-4 en de 0-5.

RVVH speelt aanstaande zaterdag om 12 uur thuis tegen Rhoon O17-1.

Zaterdag stonden de nummer 1 en de nummer 2 tegenover elkaar, oftewel RVVH tegen Spartaan’20 O13-4.

RVVH maakte gelijk al jacht op de voorsprong. In de 2e minuut was er al meteen het resultaat. Sil Douma brak op rechts goed door en wist met een bekeken schot de keeper te verrassen.1-0. Hierna kwam RVVH enkele keren goed weg bij mogelijkheden van Spartaan, maar gelukkig werd de voorsprong behouden.

In de 2e helft maakte Fawad Latakwal er snel 2-0 van. Via een mooi genomen vrije trap kwam Spartaan met een aansluitingstreffer. De gasten maakten haast met de aftrap en wilde snel de gelijkmaker maken. In het tumult maakte keeper Jaydie Stip een trappende beweging naar een Spartaan speler, dus kreeg Jaydie een rode kaart.

Ondanks een man minder zocht RVVH toch de aanval op. Levi v/d Velde werd neergehaald binnen de zestien en RVVH kreeg een strafschop. Aanvoerder Masi Qayoumi verzilverde de strafschop en maakte er 3-1 van. De overwinning kwam hierna niet meer in gevaar.

RVVH gaat na 4 overwinningen nog altijd aan de leiding. De boys staan nu drie punten los op Smitshoek en Strijen. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 10 uur thuis tegen Smitshoek O13-2.

RVVH ging zaterdag op bezoek bij Nieuwerkerk O11-3.

In de 1e helft was het Quinn Keur die de score opende voor RVVH. Daarna zorgde Daley Ouwens voor de 0-2 ruststand.

Na de pauze kwam Nieuwerkerk met een aansluitingstreffer, maar gelukkig was daarna Daley Ouwens weer op dreef. Met twee treffer zette hij de 1-4 op het scorebord. Ojani Muth en Eldin Bajramovic zorgde voor de 1-6 winst.

RVVH staat na 5 wedstrijden met 12 punten op een 2e plaats. Komende zaterdag speelt RVVH om half negen thuis tegen DCV O11-1.