Dagverslag zaterdag 22 augustus

Oefenwedstrijden.

Zaterdag zijn er toch nog enkele oefenwedstrijden gespeeld. Het 1e vrouwenteam streed tegen de jeugd onder de zeventien van Kethel Spaland, RVVH O17-1 en RVVH O13-1 en 2 speelden een oefenwedstrijd tegen Spirit O13-1 en Spirit O13-2.

De vrouwen oefende weer eens tegen een jongensteam van Kethel Spaland. In een stevig potje voetbal vielen behoorlijk wat doelpunten. Al vroeg in de wedstrijd opende Manuela Grootenboer de score voor RVVH, daarna kwam de vlotte gelijkmaker.

RVVH moest hierna terug komen van een achterstand, de jongens liepen met countervoetbal uit naar de 3-1 voorsprong. Voor rust brachten Lizzy Kemp en Celine Bruens de stand weer in evenwicht.3-3.

In de 2e helft tekende Celine Schot voor de winnende treffer. 3-4.

Aanstaande dinsdagavond speelt RVVH een uitwedstrijd tegen DSE Vr1, aanvang 20:00 uur.

RVVH O17-1:

De blauwwitte brigade nam het zaterdag op tegen Spirit. Na een 2-0 achterstand bij rust ging de wedstrijd met 4-0 verloren.

RVVH speelde al weer de 3e oefenwedstrijd naar aanloop van het nieuwe seizoen. Tegenstander zaterdag was Spirit O13-1 uit de hoofdklasse.

De wedstrijd kwam langzaam op gang, maar toch kreeg RVVH wel mogelijkheden. In de 10e minuut brak Dyrone Vaarnold door maar hij stuitte op de keeper die goed was opgesteld. Een kwartier later kreeg Djenoah Duarte een schietkans na een ingooi, maar het doel stond op de verkeerde plek.

Er kwamen meer kansen maar RVVH had nog moeite de bal in de touwen te werken. Dyrone en Hugo deden pogingen maar miste de scherpte. Met een 0-0 stand gingen de boys de rust in.

In de 2e helft kon Spirit op voorsprong komen, keeper Hewad redde zijn team. Later namen de boys door een fraaie actie de leiding. Een prima steekpass van Djenoah Duarte bereikte Dyrone Vaarnold die een paar verdedigers het bos in stuurde, daarna schoot hij de bal in de kruising.0-1.

Vlak voor tijd kwam RVVH nog goed weg toen de bal bijna in eigen doel terecht kwam. Gelukkig bleef het 0-1. Aanstaande dinsdagavond speelt RVVH om 19:00 uur een oefenwedstrijd uit tegen Bergambacht O13-1.

RVVH O13-2:

In een uitwedstrijd tegen Spirit begon de wedstrijd met leuke en goede combinaties. Spirit opende de score na 7 minuten, het antwoord van RVVH kwam al tien minuten later door Jordy die op aangeven van Jayce-Lee Bijvoets de bal met links de verre hoek in schiet.1-1.

Na de pauze verzuimd RVVH de kansen af te maken. De boys zijn hierna even de grip op de wedstrijd kwijt en Spirit profiteerd hiervan, de score liep uit naar 5-1 in het voordeel van Spirit. Toen de scheidsrechter voor het einde blies, verlieten de boys toch met opgeheven hoofd het veld.

Komende dinsdagavond gaat RVVH op bezoek bij Bergambacht.