Dagverslag zaterdag 26 november

Koploper RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen Smitshoek 2. Al vroeg in de wedstrijd kwamen de boys op voorsprong. Levi Hoogendoorn werd op pad gestuurd door Tayren Bouwmeester, hij ging goed door en schoot hard en strak binnen.0-1. Na ruim een kwartier spelen kon Kamal el Ouardi de score verdubbelen, maar hij kopte ruim over na een strakke voorzet van Mauro Daviraz. Later in de wedstrijd haalde Youri Volkman ook nog de trekker over van afstand en ook hij mikte te hoog.

Na ruim een half uur deed Smitshoek een 1e poging om op gelijke hoogte te komen, maar dit leverde geen gevaar op. Enkele minuten werd Smitshoek wel gevaarlijk, maar de achterhoede loste dit kordaat op. In blessuretijd kon Smitshoek toch nog langszij komen. Na een vrije trap kopte Smitshoek de 1-1 binnen.

In de 2e helft kreeg diverse keren kans om te scoren maar het vizier stond niet scherp genoeg vandaag. Tayren Bouwmeester mikte al na 49 minuten naast het doel en ook een vrije trap van Youri Volkman liep op niets uit. Later in de wedstrijd kreeg Bouwmeester nogmaals een vrije schietkans , maar er werd weer naast geschoten.

De wedstrijjd leek op een puntendeling uit te lopen, maar gelukkig kwam er vlak voor tijd nog verandering in. Tayren Bouwmeester kon de bal goed klaarleggen voor Maurice Lopes die geen moment aarzelde en gelijk van afstand de 1-2 binnen de touwen werkte.

Na de reguliere speeltijd schoot Smitshoek van afstand, en Joris Blaak kon met een uitstekende redding de gelijkmaker wegwerken. Even later blies arbiter W.Hoeblal voor het einde van de wedstrijd. De opluchting was groot. Door de winst blijft RVVH nog altijd de sterke koploper. De nummer twee Nieuwenhoorn won zaterdag met 2-1 van Barendrecht 2. Aanstaande zaterdag spelen de boys om 11 uur thuis tegen MVV’27 2.

Opstelling RVVH 2: Blaak, Louter, Mars, Daviraz(82 Zoutewelle), v/d Weele, Lopes, El Ouardi(57 van Leenen), v/d Male, Hoogendoorn(57 N.Huizer), Bouwmeester.

RVVH ging zaterdag op bezoek bij Overmaas 2.

Halverwege de 1e helft kon Overmaas van afstand de 1-0 binnenschieten. Even later kwam  Kevin van Heek  1 op 1 te staan met de keeper, maar de keeper redde. Enkele minuten voor rust sloeg RVVH toe. Jardy Terwisscha wint het duel en schiet de gelijkmaker in.1-1.

Vlak voor rust nam RVVH de leiding. Mitchel de Graaff bereikte met een goede steekpass Bart de Vries die daarna de 1-2 langs de keeper werkte.

Na de pauze werd stelde RVVH na 77 minuten de overwinning zeker. Kevin van Heek kwam 1 op 1 met de keeper te staan, maar de keeper redde. Daarna werd de rebound door Jaden Gravenbeek over geschoten. Daarna was het wel raak! Een goeie actie van Kevin van Heek werd door gecombineerd, daarna drukte Jordi Mosmans de 1-3 af. De overwinning kwam hierna niet meer in gevaar.

RVVH staat door de winst op een mooie 4e plaats. De boys spelen aanstaande zaterdag om half drie op eigen terrein tegen NOC Kralingen 2.

Opstelling RVVH 3:Vugt, v/d Graaff, Monteiro, Capelle, Malipaard, Mosmans, Krens(85 de Ruiter), de Vries(80 Mssyeh), van Heek(85 Nazaryan), Terwisscha, Gravenbeek(80 Mulder).

RVVH ging zaterdag op bezoek bij Cvv Zwervers 3.

De boys kwamen in de 1e helft op een 1-0 achterstand. Na de hervatting werd nog een poging gedaan om er gelijkspel uit te slepen, maar helaas ging de wedstrijd met 2-0 verloren. RVVH staat na 7 wedstrijden met  3 punten op een onderste plek.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half drie thuis tegen Spirit 7.

RVVH speelde zaterdag op de Bongerd tegen Barendrecht 14.

Na een stroeve start was het Nick de Snicker die RVVH na een mooie aanval op een 0-1 voorsprong zette. Later kwam RVVH door een eigen doelpunt op een 0-2 voorsprong. Dit was ook tevens de ruststand.

In de 2e helft werd de winst zeker gesteld door RVVH. Na de 0-3 van Tom Overduin kwam het slotoffencief van Sem Komduur. Met een fraaie afstandsknal bracht hij de eindstand op 0-4. RVVH staat na 8 wedstrijden op een 8e plaats, de boys hebben tot nu toe 9 punten behaald. Komende zaterdag komt RVVH niet in actie.

De nummer 4 RVVH ging zaterdag op bezoek bij de nummer 11 van de ranglijst Fc Binnenmaas 5.

In een niet als te beste wedstrijd kwam RVVH weer eens op een 1-0 achterstand. Enkele kansen die Patrick van Es kreeg gingen verloren. De 3e keer was het toch scheepsrecht, toen schoot van Es wel de gelijkmaker binnen.

Na de rust kwam er geen verandering in het spelbeeld. Binnenmaas viel aan en kwam op 2-1. Door een eigen doelpunt Binnenmaas werd het nog wel 2-2, maar de wedstrijd ging met 3-2 verloren. RVVH staal met 12 punten uit 7 wedstrijden op een mooie 5e plaats. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 1 uur op eigen terrein tegen GOZ 4.

RVVH O23:

Koploper RVVH speelde zaterdag tegen hekkensluiter Bolnes O23-1.

In een moeizame 1e helft was het Bolnes die een 0-1 voosprong nam. Helaas kon RVVH hier nog weinig tegenover stellen. In de 2e helft knokte RVVH zich terug! Uit een strafschop van Sven Bout viel de gelijkmaker.

Bolnes werd hierna terug gedrongen en al snel liet RVVH merken dat ze de mummer 1 waren.Thijmen de Vries schoot van zo,n 20 meter afstand de 2-1 binnen. Kort daarna werd Thijmen de Vries weer aan het werk gezet door Sven Bout. Met een droge schuiver viel de 3-1 binnen.

RVVH wilde de score verder uitbreiden en deed dat ook. Sven Bout schoot uit een strafschop de 4-1 in de touwen. Het slotakkoord kwam van Juandro Souisa, met twee goals besliste hij de wedstrijd in een 6-1 overwinning.

Door de winst staat RVVH nog trots aan kop met 31 punten uit 12 wedstrijden. Aanstaande zaterdag staat er een kraker op het programma. Om 13:45 uur spelen de boys een uitwedstrijd tegen de nummer 2 en tevens concurrent Pelikaan O23-1.

Het vrouwenteam van RVVH bevindt zich momenteel op een 9e plaats op de ranglijst. Zaterdag werden op eigen terrein de degens gekruist met de nummer 5 Sporting’70 Vr1 uit Utrecht.

Een 0-1 achterstand van RVVH werd door Minke van Alten weer rechtgetrokken. Helaas maakte Sporting 70 voor rust nog de 1-2.

In de 2e helft werkte RVVH aan een inhaalslag. Nina Reitsma zorgde voor de 2-2. Daarna werd de wedstrijd met 4-2 gewonnen. Na de 3-2 van Jennifer Bakker mocht Tara de Rover de 4-2 afdrukken. De vrouwen zijn door de overwinning gestegen van een 9e naar een 8e plek. Aanstaande zaterdag spelen de vrouwen om half drie een uitwedstrijd tegen RCL uit Leiderdorp.

RVVH O19-1:

RVVH ging zaterdag op bezoek bij de overburen Slikkerveer O19-1.

Vanaf de 1e minuut werden de duels gewonnen door RVVH en de opbouw van Slikkerveer werd goed verstoord door RVVH. De verdedigers Sam Vaessen en Tom Piena hadden de sterke spits van Slikkerveer in hun broekzak waardoor Slikkerveer niet in het spel kon komen.

RVVH kreeg grote kansen maar de afronding was nog niet goed. Diep in de 1e helft sloeg RVVH toe. Met een bekeken schot van zo,n 30 meter verraste David Arnold de keeper van Slikkerveer en bij de 2e paal draaide hij mooi het doel in. 0-1.

Na rust kwam Slikkerveer door een makkelijk gegeven strafschop op gelijke hoogte. Hierna ging RVVH direct op zoek naar de 1-2. Yovanni Dias lag de bal goed klaar voor Indy Bekker, die schoot vanaf zo,n 16 meter vernietigend de 1-2 binnen.  Daarna liep RVVH verder uit naar een 4-1 voorsprong door doelpunten van Yovannie Dias en Bilal Akova. Slikkerveer zette de 4-2 eindstand op het scorebord.

Door de winst staat RVVH met 9 punten uit 5 wedstrijden op een mooie 4e plek. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur een uitwedstrijd tegen Sc Feijenoord O19-2.

RVVH O17-1:

RVVH speelde zaterdag op eigen terrein tegen koploper Bergambacht O17-1.

De boys kwamen in de 1e helft al op een 0-2 achterstand. Na de pauze kon RVVH het tij niet meer keren. De wedstrijd ging met 0-4 verloren. Komende zaterdag speelt RVVH wederom thuis. Om 12 uur komt Slikkerveer O17-1 op bezoek.

RVVH ging zaterdag op bezoek bij Poortugaal O15-1.

Goed geconcentreerd begonnen de boys aan de wedstrijd. Helaas werden de kansen die er kwamen niet benut. In de 2e helft opende Poortugaal de score.1-0. De koppies gingen weer omhoog, want de boys gingen voor de gelijkmaker. Maar de goal viel aan de andere zijde. Poortugaal won de wedstrijd met 2-0.

Zaterdag 3 december speelt RVVH om half 1 een uitwedstrijd tegen BarendrechtO15-2.

RVVH O14-1:

RVVH speelde een zaterdag op een zwaar veld in en tegen Strijen O14-1.

Er werd veel balverlies geleden en Strijen kreeg enkele mogelijkheden om de score te openen. Na 20 minuten kwam RVVH beter in het spel en via Sil Douma kon RVVH dan toch op een 0-1 voorsprong komen. Dit was tevens de ruststand.

In de 2e helft wist RVVH toch de drie punten in de wacht te slepen. Na een mooie steekbal van Jael Hanenberg scoorde Myka Laan de 0-2. Strijen kwam nog wel terug naar 1-2, maar hierna werd het vechtvoetbal en trok RVVH de winst over de streep. RVVH staat door de winst op een uitstekende 2e plaats. Komende zaterdag speelt RVVH om kwart over tien thuis tegen Cvv Zwervers O14-1.

RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen Alexandria’66 O13-2.

In een prima 1e helft werd er helaas niet gescoord. Na de pauze startte RVVH weer goed, maar waren de beste kansen voor Alexandria’66. De wedstrijd ging met 2-0 verloren. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12:45 uur een uitwedstrijd tegen De betrokken Spartaan O13-2.

RVVH O12-1:

Zaterdag stond er een uitwedstrijd op het programma tegen NSVV O12-3.

Net als vorige zaterdag ging RVVH nu ook weer goed van start. Al in de 5e minuut kwam een schot van Sten Baasten op de lat terecht. Daarna hadden ook Tijmen van Buuren en Jehad Abd het vizier ook niet op scherp om de score te openen. Uit de counter viel dan toch de score aan de andere kant. 1-0. Gelukkig liet RVVH zich niet van de wijs brengen. Kayra Verstraten schoot RVVH verdient op gelijke hoogte.1-1.

Hamza Alzaibak schoot nog voor rust de bal uitstekend in de kruising voor de 1-2 voorsprong van RVVH.

In de 2e helft werd de score verdubbeld door Tijmen van Buuren.1-3. NSVV zette meer druk en kon nog wel de aansluitingstreffer scoren en ook werd nog de gelijkmaker gescoord. Met nog twee minuten op de klok werd er alles op alles gezet en scoorde Kayra Verstraten uiteindelijk nog de winnende 3-4. Een verdiende overwinning voor de Kids!!

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half 10 een uitwedstrijd tegen SHO O12-4.

RVVH speelde op eigen terrein tegen Overmaas O11-1.

De boys waren vanaf het begin de bovenliggende partij en kwamen door een doelpunt van Halit Kalayci op een 1-0 voorsprong. Daarna viel helaas snel de gelijkmaker. Gelukkig werd er nog voor rust het verschil gemaakt. Gillion Pietersz en Roel v.d Greijn zorgden voor een 3-1 voorsprong.

In de 2e helft werd de wedstrijd met 4-2 gewonnen. Roel v/d Greijn maakte het karwei af. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half 9 thuis tegen FC IJsselmonde O11-1.