Dagverslag zaterdag 5 november

RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd in Delft tegen Ariston’80 2.

Ariston begon voortvarend en probeerde veel druk op de verdediging te zetten van RVVH. Doordat de verdediging van Ariston niet aansloot ontstond er ruimte om te voetballen en dat deed RVVH goed. Na 10 minuten was het toch Huib van Barneveld die RVVH op een 0-1 voorsprong bracht. Halverwege de 1e helft kreeg Ariston de kans om vanuit de tweede lijn te schieten, gelukkig kon keeper Joris Blaak de bal net over de lat werken. Enkele minuten later was Huib van Barneveldt uitgeweken naar de rechterkant en kreeg hij een kans om uit te halen binnen de zestien, maar zijn schot raakte de paal.

In de 31e minuut werd de marge verhoogd door RVVH. Mo Ajarai zette met een mooie steekbal Tayfun Karaca alleen voor de keeper. Tayfun schoot de bal onhoudbaar binnen.0-2. Even later in de 37e minuut was het Levi Hoogendoorn die Huib van Barneveldt bediende en Huib scoorde zo zijn 2e van de middag.0-3. Ariston kwam er sporadisch uit, maar de verdediging stond als een huis. Vlak voor rust werd Tayfun Karaca aan het werk gezet door Juwensly Orcadio waarna Tayfun ook zijn 2e van de middag scoorde. Ruststand 0-4.

In de 2e helft kwam trainer Han van Harselaar met meerdere wissels naar buiten. Kevin de Graaf die ook was ingevallen pakte na 65 minuten goed uit, hij speelde zichzelf goed vrij en kwam alleen voor de keeper te staan. Kevin faalde niet en schoot de bal diagonaal binnen.0-5. RVVH geloofde het wel en had de punten al voor een groot deel in de knip. Vlak voor tijd werd Huib van Barneveldt nog 1 keer gelanceerd en kwam hij 1 op 1 met de keeper waarna hij de klus goed afmaakte. Het werd een ruime 0-6 overwinning.

Door de winst is RVVH een plekje gestegen op de ranglijst. De boys staan nu op een mooie 2e plaats met 2 punten achterstand op koploper Nieuwenhoorn 2 die 18 punten heeft behaald in 6 wedstrijden. Aanstaande zaterdag kan RVVH nog meer afstand nemen van de directe concurrent. De boys spelen om 11 uur thuis tegen de nummer 3 Hellevoetsluis 2.

Opstelling RVVH 2: Blaak, v/d Weele, Louter(75 Boogert), van Halem(46 van Leenen), Niamut, Volkman(46 M.Lopes), Ajarai(65 Kloppenburg), Hoogendoorn(46 K de Graaf), van Barneveldt, Karaca, Orcadio.

RVVH speelde zaterdag op eigen terrein tegen het 2e van Slikkerveer.

In de 1e helft kon Jaden Gravenbeek de boys op voorsprong zetten, een bal met gevoel nam hij meteen aan en direct werd er uitgehaald. Helaas ging de bal net over. Met een ongewijzigde stand gingen beide teams de rust in.

Na de pauze kon RVVH pas laat voor het nodige gevaar zorgen bij Slikkerveer. Een kwartier voor tijd nam Jordi Mosmans een vrije trap die door Mitchell Zoutewelle goed werd aangenomen, maar Mitchell kopte de bal op de lat. Even later kon RVVH de leiding nemen, Kevin van Heek wist in de scrimmage met de keeper toch de bal in de touwen de werken.1-0. In de slotfase verzuimde Mitchell Zoutewelle de klus verder af te maken. Hij kwam 1 op 1  met de keeper te staan, maar schoot naast.

Zo bleef het een magere 1-0 overwinning. Maar de punten tellen! RVVH staat na 6 wedstrijden op een mooie 4e plaats met in het totaal 12 punten. Koploper is IJvv Zwervers 2 met 16 uit 6 wedstrijden. De zaterdag werd afgesloten met een etentje. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur een uitwedstrijd tegen VVOR 2.

Opstelling RVVH 3: Vugt, v/d Graaff, Spierings, Capelle(17 Zoutewelle), Malipaard, Krens, Mosmans(66 de Vries), Delgado, Msseyh(46 van Heek), Amaarouk(57 Terwisscha), Gravenbeek(46 Huizer).

RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd in Krimpen tegen DCV 3. De nummer 8 RVVH tegen de nummer 9 DCV.

De boys keken in de 1e helft al tegen een 2-0 achterstand aan. In de 2e helft kon RVVH weinig meer uitrichten, het was een totale offday. De wedstrijd ging met 7-0 verloren.

Simon Buijze is topscoorder in het maken van eigen doelpunten. Zaterdag gaf hij weer cadeautjes weg.Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half drie op eigen terrein tegen Steeds Hoger 5.

RVVH speelde zaterdag thuis tegen Lekkerkerk 3.

In een wedstrijd waar de belangen hoog waren voor beide teams opende Lekkerkerk de score.0-1. Voor rust wist Tom Overduin nog de gelijkmaker in het doel te werken voor RVVH.

In de 2e helft kwam de blauwwitte brigade op voorsprong door een doelpunt van Casper Blaak. Later volgde een misverstand achterin bij RVVH waardoor het weer 2-2 werd. Diep in blessuretijd pakte RVVH toch de volle winst, Tom Baan volleyde de bal prachtig de hoek in. Zo won RVVH de 1e competitiewedstrijd. Door de winst staat RVVH nu met 5 punten uit 6 wedstrijden op een mooie 9e plaats. Aanstaande zaterdag gaat RVVH om 12:45 uur op bezoek bij XerxesDZB 5.

RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen Charlois 3.

De boys begonnen niet scherp aan de wedstrijd waardoor er twee tegendoelpunten geincasseerd moesten worden.2-0. Gelukkig kon RVVH weer wat terug doen. Spits Patrick van Es torende hoog boven de keeper uit en kopte de aansluitingstreffer binnen. Helaas ging het hierna mis, Patrick van Hilst veroorzaakte een strafschop en daar wist Charlois wel raad mee. 3-1.

Daarna was het een leuke wedstrijd met kansen over en weer. Keeper Roel van Dommelen wist met enkele goede reddingen erger te voorkomen voor RVVH. Maar RVVH misten ook een aantal kansen. Patrick van Es en Robert Kooiman strandden allebei op de keeper en Jordy de Groot kopte op de paal. Met een 3-1 achterstand was de rust aangebroken.

In de 2e helft was RVVH niet bij de les en binnen tien minuten liep de achterstand op naar 5-1. RVVH kreeg niet veel kansen meer, maar Charlois wist daar wel mee om te gaan. Het werd 7-1. Tom Degens maakte er in de slotminuten nog wel 7-2 van, maar uiteindelijk ging RVVH weer zonder punten naar huis. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 1 uur thuis tegen IJvv Zwervers 3.

RVVH O23:

RVVH speelde zaterdag de kraker uit tegen Fc Binnenmaas O23-1.

Thijmen de Vries zorgde in de 1e helft al voor de 0-1 voorsprong. Uit een schitterende vrije trap scoorde hij. Daarna zorgde Bryan de Graaf voor de 0-2 ruststand.

In de 2e helft werd de winst zeker gesteld door Kamal el Ouardi. Met twee treffers maakte hij er 0-4 van. Door de dikverdiende overwinning heeft RVVH de koppositie overgenomen van Fc Binnenmaas. RVVH heeft in 9 wedstrijden 22 punten behaald, maar een beter doelgemiddelde. Op de 2e plaats staat nu ook Binnenmaas met 22 uit 9 wedstrijden gevolgd door Pelikaan met ook 22 uit 9 wedstrijden. Volop spanning dus! Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur thuis tegen RBC O23-1.

De vrouwenformatie van RVVH moest het op eigen terrein opnemen tegen Sparta R Vr1.

In de 1e helft maakte Sparta het RVVH al moeilijk. Met een 0-2 achterstand ging RVVH de rust in. Na de pauze werd er niet meer gescoord. Sparta ging er na een 0-2 winst met de drie punten vandoor.

Aanstaande zaterdag spelen de vrouwen om 3 uur een uitwedstrijd tegen Sc Stiens Vr1.

Fidus Cup:

De vrouwen zijn voor de Fidus Cup weer een ronde verder. Tegenstander Zwaluwen kwam niet opdagen.

RVVH O19-1:

RVVH speelde zaterdag thuis tegen Barendrecht O19-2.

De boys moesten een 0-1 opgelopen achterstand voor rust in de 2e helft weer zien weg te werken. Yovannie Dias schoot RVVH weer langszij. Daarna was het weer Barendrecht die de voorsprong weer uitbreidde naar 1-3. Bilal Akova zorgde weer voor de aansluitingstreffer.

De wedstrijd ging uiteindelijk met 3-5 verloren. Yiovannie Dias scoorde de 3-4. Aanstaande zaterdag spelen de boys om 12:15 uit tegen BVCB O19-2.

RVVH O17-1:

RVVH speelde zaterdag op de Bongerd tegen Barendrecht O17-2.

Na een 0-0 tussenstand bij rust ging de wedstrijd in de 2e helft met 2-0 verloren. Komende zaterdag speelt RVVH om 12 uur op eigen terrein tegen CKC O17-1.

Afgelopen week kwamen de boys in actie voor de Abel Cup. Tegenstander was TOGB. Door een afstandsschot nam TOGB de leiding. Na de pauze liepen de gasten snel uit naar 0-2 en 0-3. De wedstrijd ging met 0-6 verloren.

Zaterdag:

Onder een waterig zonnetje begon RVVH op eigen terrein voor de competitie tegen Charlois O15-1.

Al na 4 minuten kreeg RVVH een penalty tegen, maar die kwam gelukkig op de lat. Drie minuten later viel de 0-1. Door wat geklungel achterin volgde al snel de 0-2. Met een 0-4 achterstand gingen de boys de rust in.

Na de pauze kon RVVH zich niet meer herstellen van de grote achterstand. De wedstrijd ging met 0-5 verloren. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12:45 uur een uitwedstrijd tegen Smitshoek O15-1.

RVVH O14-1:

RVVH speelde op eigen terrein tegen ’s Gravendeel O14-1.

In de 1e helft speelde het spel zich voornamelijk af op het middenveld. De boys kwamen nog niet tot scoren. Na de rust begonnen de boys feller. Jayce Bijvoets opende de score voor RVVH. Na wat kansjes over en weer kon ’s Gravendeel door een persoonlijke fout van RVVH weer op gelijke hoogte komen. Op het laatst was er nog een kans om de overwinning binnen te slepen, maar het bleef uiteindelijk 1-1.

Komende zaterdag speelt RVVH om half 11 een uitwedstrijd tegen Spijkenisse O14-2.

Dinsdagavond kwamen de boys al in actie voor de competitie. Op eigen terrein werd er gestreden tegen Fc IJsselmonde O13-1. IJsselmonde begon sterk, maar RVVH wist zich goed staande te houden tegen de gasten. Door een handsbal kreeg IJsselmonde een penalty en die werd meteen raak geschoten. RVVH moest met 10 man verder vanwege de rode kaart die was opgelopen en voor rust kregen ze ook nog de 0-2 tegen.

In de 2e helft ging het beter en kreeg RVVH de aansluiting weer. Door een doelpunt van Che van Toorn werd het 1-2. Maar aan het einde van de wedstrijd werd het weer weggegeven. Na een handsbal was er weer een strsfschop voor IJsselmonde. 1-3. De wedstrijd ging daarna met 1-4 verloren.

Zaterdag:

Zaterdag speelde RVVH wederom thuis. De degens werden gekruist met Barendrecht O13-2.

De 1e 20 minuten waren niet goed van RVVH, er werd veel balverlies geleden. Daarna viel ook de 0-1 voor Barendrecht. Ineens ging RVVH beter spelen en kon via een doelpunt van Daley Ouwens weer langszij komen. Silven Dentro zorgde voor de 2-1 voorsprong bij rust.

Na de pauze maakte Barendrecht gelijk de 2-2. RVVH ging door en kon uit een corner weer de leiding nemen. Kian Belder scoorde. Daarna ging de wedstrijd helaas verloren. Barendrecht kon door een cornerbal en een penalty de 3-4 scoren. RVVH greep zo helaas naast de punten. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half 11 uit tegen Xerxes DZB O13-1.

RVVH O12-1:

RVVH speelde zaterdag de 1e wedstrijd van de nieuwe competitie thuis tegen Barendrecht O12-4.

De kids hadden erg veel zin in de wedstrijd. Dat bleek ook wel, want na 5 minuten kwam de beloning al. Kayra Verstraten opende de score voor RVVH. Drie minuten later haalde Kyara weer de trekker over voor de 2-0. De druk bleef erg hoog van RVVH, dit resulteerde in een bal op de lat en twee ballen tegen de paal. Uit de counter kon Barendrecht toch weer de aansluiting vinden. 2-1.

In de 16e minuut scoorde Kyara wederom de 3e voor RVVH. Barendrecht kwam sterk terug, het werd zelfs 3-4 voor Barendrecht. voor rust trok Kyara Verstraten de stand weer gelijk. 4-4.

Na de pauze werden de mouwen opgestroopt en konden de drie punten toch in de knip. Na de 5-4 van Haroen Sarwari bepaalde Kyara Verstraten de eindstand op 6-4. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur thuis tegen SHO O12-3.

RVVH speelde op de vroege morgen een uitwedstrijd tegen Smitshoek O11-2.

De boys schoten goed uit de startblokken. Roel v/d Greijn wist met drie treffers zijn team op een 0-3 voorsprong te brengen. Amin Massaoudi zorgde voor de 0-4. Smitshoek knokte zich goed terug en kon nog voor rust op 3-4 komen.

In de 2e helft bracht Smitshoek de spanning weer volledig terug. Het werd 4-4. Door een doelpunt van Ivano dos Santos kwam RVVH op 4-5 en de boys dachten de buit binnen te hebben. Helaas ging het vijf minuten voor tijd toch nog mis. Smitshoek zorgde voor de 5-5 eindstand.

Aanstaande zaterdag speelt om half 9 uit tegen Barendrecht O11-2.