Uitgebreid dagverslag zaterdag 18 mei

Door: Arie Verveer

RVVH 1 onderuit in matige partij – Titel lonkt voor RVVH 3 – RVVH Vr1 naar 5e plaats.

Ruime winst voor RVVH O11-1 en O11-2.

De mannenhoofdmacht van RVVH heeft zaterdag in Heinenoord belangrijke punten laten liggen! Na de 3-0 winst op BVCB vorige week stapten de boys de veilige zone in, en leek het er allemaal goed uit te zien. Maar in Heinenoord kwam er jammer genoeg weer een einde aan.

Beide teams begonnen in de 1e helft met afwachtend voetbal en lieten weinig tot niets zien aan de toeschouwers. RVVH scoorde wel na 18 minuten, maar het doelpunt van Gino Boers werd afgekeurd wegens buitenspel.

In de slotminuten voor rust wisten de boys toch op voorsprong te komen. Een prima voorzet van Mahmud Sönmez werd door Brandon Könemann het doel in gewerkt.0-1.

Na de pauze trok Heinenoord de achterstand weer snel recht. In de 50e minuut profiteerde Mitch Fransen van een slippertje van Jesse Eggers. 1-1.

RVVH kreeg weinig kansen om de wedstrijd te gaan beslissen. Vlak voor tijd haalde trainer Ronald Hulsbosch topscoorder Brandon Könemann naar de kant en hij bracht Cerezo Drenthe binnen de lijnen.

Heinenoord pikte in blessuretijd toch nog de drie punten. Sander Heus haalde 1 op 1 met keeper Levestone meteen uit, en scoorde de 2-1. RVVH haastte zich om de gelijkmaker nog te maken, maar de boys bleven in gebreke. Eerst was het Gino Boers met een pegel op de paal, en daarna werkte invaller Cerezo Drenthe de bal knullig over het doel heen.

Niet veel later blies scheidsrechter de Waard de wedstrijd naar het einde. RVVH weet wat de taak is volgende week, er moet gewonnen worden!!! En dan nog zijn de resultaten van de andere clubs ook bepalend of er wel of niet nacompetitie gespeeld gaat worden.

De uitslagen van de overige wedstrijden waren niet gunstig voor RVVH: Westlandia won met 1-2 bij de Meeuwen en BVCB won het treffen tegen Poortugaal met 2-0. Deltasport ging met 0-9 onderuit tegen Kloetinge en speelt sowieso nacompetitie. Voor die andere plaats komen nog 4 clubs in aanmerking. RVVH, sv Poortugaal, Westlandia en BVCB.

Het word nog bijzonder spannend in de laatste speelronde zowel onderin als bovenin, waar SHO in de strijd om de titel heeft afgehaakt na de 2-1 verliesbeurt in en tegen Rijsoord. Aanstaande zaterdag zijn sv Poortugaal-Deltasport, Forum Sport-BVCB, Westlandia-Heinenoord de belangrijke wedstrijden voor RVVH. Maar eerst moet RVVH zelf winnen van Brielle.

Opstelling RVVH 1:Levestone, J.Drenthe, Swart, Eggers, Proost, Merencia, Mosmans, Sönmez, de Jesus(59 Fortes), Boers, Könemann(88 C.Drenthe).

RVVH 2:

RVVH staat nog altijd niet veilig, en heeft de punten nog hard nodig. Momenteel bezetten de boys een 13e plaats met 23 punten uit 24 wedstrijden. Capelle 2 volgt met een punt achterstand als hekkensluiter.

Zaterdag ging RVVH op bezoek bij de nummer 10 Jodan Boys.

Een onterechte rode kaart van Tarek Yekhlef na 6 minuten en een strafschop van Jodan Boys zorgden er voor dat de motivatie snel weg was bij de spelers. Jodan Boys ging met een 4-0 voorsprong de kleedkamer in voor rust.

In de 2e helft ging RVVH met ruime cijfers onderuit. De wedstrijd ging met 8-0 verloren.

De teleurstelling was groot na afloop, want hekkensluiter Capelle 2 won met 2-1 van Noordwijk 2. Door dit resultaat staat RVVH nu op de laatste plaats. Komende zaterdag moet RVVH thuis winnen van Fc Rijnvogels om rechtstreekse degradatie te ontlopen. Capelle speelt zaterdag op Sportpark Nieuw Zuid in Katwijk tegen Quick Boys 2.

Opstelling RVVH 2:Blaak, Louter(50 van Dommelen), Yekhlef, van Halem, van Prooijen(60 Voskamp), van Dam(50 Makubikwa), Cleef, Krens, Mulder, Messina, Diop.

RVVH 3:

RVVH strijd nog altijd voor het kampioenschap. De boys zijn goed op weg, voor het zover is moeten er nog een paar hindernissen genomen worden. Eerst moest VVOR 3 thuis op de slachtbank en daarna volgt er nog een wedstrijd tegen Charlois 2.

RVVH wist op voorhand wat de doelstelling was. Tien doelpunten op doelsaldo moesten er weggewerkt zien te worden om enig zicht op de titel te kunnen houden.

Uit verloor RVVH 3 in een tegenstrijdig beeld van VVOR met 6-3. RVVH wist met 10 man terug te komen naar 3-3, maar verloor uiteindelijk met 6-3 de wedstrijd.

18 mei troffen beide ploegen elkaar weer. Na het startsein van arbiter den Hertog greep RVVH de tegenstander meteen bij de strot. Damian Mars was een plaaggeest voor de defensie van VVOR, hij kwam enkele malen goed door. Zijn ploeggenoten verzuimden alleen om af te drukken.

Na 21 minuten speelde Pablo Ruiz Camarena, Damian Mars goed in op de rechterkant. Damian kwam naar binnen en schoot de 1-0 in de bovenhoek binnen. Enkele minuten later werd de score verdubbeld door Jochem Hoekstra die na een 1-2 van Ricky Boogert de bal panklaar op zijn koppie kreeg voor de 2-0.

Drie minuten later breidde Pablo Ruiz Camarena de voorsprong uit na een aflegger van Kevin van Heek.3-0.

Voor rust tekenden Kevin van Heek en Damian Mars voor een 5-0 ruststand. Er kwam berusting in de ploeg dat alles mogelijk was. De koppen werden bij elkaar gestoken om strijdbaar uit de kleedkamer te komen.

In de 2e helft zakte VVOR ver terug om de schade te beperken, toch wist Pablo Ruiz Camarena een gaatje te vinden om de diepgaande Mitchel v/d Graaf te vinden. Hij schoot laag in de verre hoek binnen.6-0.

Halverwege de 2e helft kwam VVOR met een eretreffer, maar RVVH liet zich hierdoor niet van de wijs brengen. RVVH moest werken aan het doelsaldo en bleef het gaspedaal in duwen. Levi Swarttouw wist 2x doeltreffend te zijn uit een cornerbal. Met het hoofd en met de voet was Swarttouw heer en Meester.8-1.

In het slotakkoord werd Robin Malipaard op zijn wenken bediend door Kevin van Heek. De linksbuiten leek de bal te verspelen, maar haalde verwoestend uit. 9-1.

Aanstaande zaterdag moet RVVH winnen met een verschil van 5 doelpunten om over koploper Smitshoek 3 heen te gaan. Dan zijn de boys Kampioen!! De boys gaan zaterdag om 11:30 de strijd aan met Charlois 2.

Opstelling RVVH 3:Korteweg, Swarttouw, van Dun, Spierings(78 El Aroussi), Boogert(69 Malipaard), Ruiz Camarena, de Ruiter(61 Kloppenburg), de Graaf, van Heek, Hoekstra, Mars.

RVVH 5:

RVVH speelde thuis tegen de nummer twee Swiftboys 4.

In de 1e helft waren beide teams nog in evenwicht, met een 3-3 tussenstand werd de rit naar de kleedkamer gemaakt voor de rust.

Na de pauze maakte RVVH het verschil. De boys wonnen met 5-4. Doelpuntenmakers waren Ian de Jager, Jeffrey Hennep en Dylan Ho a Hing. Dylan liet 3x het net bollen. De 5-4 van Dylan werd vanaf de aftrap in 1x in het doel geschoten.

RVVH staat nu op een keurige 6e plaats met 25 punten uit 20 wedstrijden. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 15:15 uur een uitwedstrijd tegen DCV 5, daarna volgt een week later de laatste thuiswedstrijd tegen SDV 2.

RVVH 6:

Koploper RVVH heeft de titel binnen handbereik, maar is daarbij nog wel afhankelijk van de resultaten van de nummer twee GOZ 4. GOZ heeft nog twee wedstrijden in te halen en staat 8 punten achter op RVVH .

RVVH speelde zaterdag thuis tegen Fc IJsselmonde 3.

De boys hadden wat moeite om op gang te komen, het verjaardagsfeestje van John v/d Padt zat bij sommige nog in de benen. Fc IJsselmonde nam daardoor de leiding. Jordy de Groot bracht de wedstrijd weer in evenwicht.1-1.

RVVH liet IJsselmonde terugkomen en moest een 3-1 achterstand zien weg te werken.

Door doelpunten van Floris Lagerwerf en Patrick van Es kwam de wedstrijd weer in evenwicht. Niet veel later deed IJsselmonde weer wat terug. Het werd 4-3. Patrick van Es zette de 4-4 ruststand op het scorebord.

In de 2e helft werd RVVH duidelijk beter. Al snel zorgde John van de Padt voor de 4-5 voorsprong. Even later was het wederom Floris Lagerwerf die de 4-6 scoorde.

RVVH kreeg hierna meerdere honderd procent kansen, maar benutte deze niet. De boys leken het deksel op de neus te krijgen toen IJsselmonde de 5-6 scoorde. Gelukkig kwamen ze niet in de problemen, na een paar gemiste kansen maakte Roy de Lepper de klus af.Hij scoorde de 5-7 voor zijn team.

Na deze overwinning is RVVH weer een stap dichterbij het kampioenschap. Komende woensdagavond speelt GOZ 4 een inhaalwedstrijd tegen Poortugaal 7. Mocht GOZ deze wedstrijd verliezen of gelijkspelen dan kan RVVH zaterdag thuis bij winst op NSVV 6 kampioen worden.

RVVH Vr1:

De RVVH vrouwen waren al verzekerd van nog een seizoen Topklasse. Bij winst kon RVVH zaterdag nog wel een plaatsje stijgen, maar dan moest er wel gewonnen worden.

Zaterdag werden de degens gekruist met het Vrouwenteam van Be-Quick’28 uit Zwolle.

RVVH begon sterk aan de wedstrijd. Toch duurde het even voor de vrouwen de leiding namen. In de 36e minuut werd het verschil gemaakt door Fu-Sang Pott die een diepe bal van Celine Bruens op tijd wist te onderscheppen. Vanaf de rand zestienmeter werd de bal in de verre hoek gejaagd.1-0.

In de 2e helft kon RVVH de score verder uitbreiden. Door doelpunten van Jaline Hoek en de langdurig geblesseerde Chanel Zimmerman wonnen de vrouwen met 3-0.

De winst heeft RVVH op een 5e plaats gebracht. Na afloop van de wedstrijd werd er alvast afscheid genomen van Isabel Gulden, Jennifer Oliveira en Nadine Kooij. Ook steun en toeverlaat , leidster Sanne Euser nam alvast afscheid.

In de bestuurskamer van RVVH was er na afloop nog een gezellig samenzijn met de sponsors van RVVH onder het genot van een hapje en een drankje.

Aanstaande zaterdag gaat RVVH naar Amsterdam, daar word de laatste wedstrijd afgewerkt tegen Buitenveldert Vr1.

RVVH Vr2:

Het 2e vrouwenteam speelde zaterdag thuis tegen Sc ’t Gooi Vr1.

Er moest gewonnen worden, maar dan nog waren de vrouwen afhankelijk van de overige resultaten om de nacompetitie te ontlopen.

Het begin was goed voor RVVH, na 8 minuten kon Desphina Kalkman na een combinatie van Eirini en Manuela de 1-0 binnen lopen.

Enkele minuten later gaf RVVH de voorsprong al weer uit handen.1-1.

Met de stand in evenwicht werd de rust behaald.

Na ruim een uur spelen was het weer Desphina Kalkman, na een aanval van Yara v/d Veen en Jennifer Bakker kon Despina vrij voor de goal uithalen.2-1.

Helaas werd de voorsprong hierna volledig weg gegeven. De wedstrijd ging met 2-3 verloren. RVVH speelt zaterdag nog wel een wedstrijd tegen Hercules Vr1 maar kunnen de nacompetitie niet meer ontlopen.

RVVH O19-1:

RVVH is er zaterdag niet in geslaagd om de strijd voor het kampioensschap voort te zetten. Thuis tegen de nummer vier Zuidland O19-1 bleven de boys steken op een 1-1 gelijkspel.

In de 1e helft kwam RVVH op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Jardy Terwisscha. Zuidland kwam weer makkelijk op gelijke hoogte doordat arbiter B.Hubers een strafschop gaf.1-1. Helaas verzuimde de scheidsrechter aan de andere zijde dit ook te doen toen Levi Hoogendoorn gevloerd werd binnen de zestien.

Vroeg in de 2e helft wilde Hubers weer niet van een strafschop weten. Een grote kans voor Jardy Terwisscha werd na 52 minuten nog om zeep geholpen toen hij 1 op 1 met de keeper kwam te staan.

Door de puntendeling is het rechtstreekse kampioensschap van de baan. Smitshoek O19-1 heeft met 48 punten uit 21 wedstrijden nu de beste papieren voor de titel.

Komende zaterdag kan RVVH bij winst op vv Brielle O19-1 nog wel de laatste periode pakken, en dan volgt nog wel nacompetitie voor promotie.

RVVH O17-1:

RVVH is zaterdag fors onderuit gegaan. De boys gingen op bezoek bij koploper XerxesDZB O17-1. Bij rust stond RVVH op een 4-1 achterstand.

In de 2e helft ging de wedstrijd met 7-4 verloren.

Doelpunten kwamen van Djelo Nivilac(2x), Julian den Braber en Luuk Simonse. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur thuis tegen Alexandria’66 O17-2.

RVVH O15-1:

Koploper RVVH speelde zaterdag de laatste wedstrijd, thuis werden de degens gekruist met Fc Binnenmaas O15-1.

Na een 1-1 ruststand werd de wedstrijd in de 2e helft gewonnen met 2-1. De gevierde man was Jevano Gulpen met twee doelpunten.

RVVH is nu voor het kampioensschap afhankelijk van het resultaat van de nummer twee Leonidas O15-1. Als Leonidas zaterdag gelijkspeelt of verliest dan is RVVH kampioen.

RVVH O13-1:

Hekkensluiter RVVH is zaterdag weer eens fors onderuit gegaan. Thuis tegen VOC O13-1 stond RVVH bij rust al op een 1-4 achterstand. In de 2e helft ging de wedstrijd met 2-8 verloren. Emin Bouchti scoorde 2x voor RVVH.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH uit tegen SHO O13-1 om 9:45 uur.

RVVH O11-1:

Dinsdagavondwedstrijd:

RVVH speelde thuis tegen VVOR O11-1. De boys waren al vroeg op zoek naar de openingsgoal. Die kwam er na een kwartiertje toen Djenoah Duarte de 1-0 scoorde. De score werd verdubbeld door Tim Bout.2-0.

Onnodig werd het voor rust toch nog 2-1.

Na de pauze werd er niets meer weg gegeven. De boys liepen uit naar een 6-1 overwinning. Na de 3-1 van Sem Keur werd er gescoord door Tim Bout, Djenoah Duarte en nogmaals Tim Bout.

Zaterdag:

De boys speelden zaterdag wederom thuis. De degens werden gekruist met SSS O11-1 uit Klaaswaal.

Na de goeie wedstrijd van dinsdag gingen de boys opnieuw op zoek naar de drie punten. Sem Keur kopte uit een corner van Brian Opmeer de 1-0 binnen, helaas komen de bezoekers hierna weer op gelijke hoogte.1-1.

Nog voor rust wist Sem Keur toch weer het verschil te maken en werd het 2-1.

In de 2e helft probeerde RVVH snel de 3e te maken. Een schot van Iwo Jamrag word verkeerd ingeschat door de keeper en rolt zo het doel in.3-1.

Door doelpunten van Joel Hooghart(2x) en Chyrano van Zomeren won RVVH de wedstrijd met 6-1.

Komende dinsdagavond speelt RVVH de laatste wedstrijd thuis tegen SHO O11-1. Als RVVH wint dan moeten ze nog even afwachten wat koploper Spijkenisse gaat doen. Bij verlies van Spijkenisse zaterdag 1 juni dan zou RVVH mogelijk nog kampioen kunnen worden. We moeten dus nog even afwachten dan.

RVVH O11-2:

Koploper RVVH is goed op weg voor het kampioensschap. De boys zijn na 7 wedstrijden nog altijd ongeslagen.

Zaterdag werd er thuis tegen Bergambacht O11-1 gespeeld. Door een eigen doelpunt kwam RVVH op voorsprong, daarna zorgden Justin Lam en Jayden Sewnundum voor de 2 en 3-1.

Bij rust stond RVVH op een ruime 5-1 voorsprong door doelpunten van Camron Meiland en Jayden Sewnundum.

In de 2e helft wonnen de boys met 8-1. Jayden Sewnundum en Jahnay Akkermans(2x)zorgden voor de doelpunten. Zaterdag kan na winst op XerxesDZB O11-4 de kampioensvlag gehesen worden.

RVVH O11-5:

Deze spelers zijn afgelopen zaterdag kampioen geworden: Cayenne Bezemer, Semi Gerritsen, Zayen Ualit, Danilo Caspers, Bradley van Dijk, Jayce-Lee Bijvoets, Jayden v/d Heuvel, Lucas Verschoor, Ramon Flach, Mitchel Tomasic en Marley Inge. Trainer/leider is Martijn Plasman. Assistenten zijn Brian Inge en Misja Tomasic.

Zaterdag werd er met weinig inzet gespeeld. De totale verdediging was afwezig of geblesseerd, en geen wissels. Na een 3-0 achterstand ging de wedstrijd met 7-1 verloren.