Uitgebreid dagverslag zaterdag 24 augustus (oefenwedstrijden)

Zaterdag zijn er door verschillende teams weer oefenwedstrijden gespeeld. RVVH 1 ging op bezoek bij Capelle, RVVH 2 speelde een onderling duel tegen RVVH 3, een vrouwen-mixteam speelde in Sassenheim tegen Topklasser Ter Leede, RVVH O19-1 ontmoette thuis Oliveo O19-1, RVVH O17-1 ging op bezoek bij Xerxes DZB O17-1 en RVVH 011-1 speelde thuis tegen Spirit O11-1.

De mannenhoofdmacht van RVVH speelde op het snikhete Sportpark t’ Slot tegen hoofdklasser Capelle. Trainer Ronald Hulsbosch liet voor deze wedstrijd maarliefst 19 spelers in actie komen. In de 1e helft waren beide teams aan elkaar gewaagd tot aan de 20e minuut, toen maakte Capelle binnen twee minuten het verschil. 2-0.

RVVH probeerde snel de aansluiting te vinden, maar slaagden daar niet in. Capelle kreeg nog wel de kans om 3-0 te maken, maar het vizier stond niet op scherp.

Met een 2-0 achterstand nam RVVH de weg naar de kleedkamer voor de rust.

In de 2e helft bracht Hulsbosch 7 andere spelers in. RVVH speelde sterker en Capelle had daar meer moeite mee. Toch verliep de wedstrijd sober zonder hoogtepunten. Christiaan Sprangemeijer nam nog wel een prima vrije trap, maar de keeper kon met moeite redding brengen.

De uiterst saaie wedstrijd eindigde dan ook in 2-0 winst voor Capelle.

Aanstaande zaterdag start RVVH met een 1e serieuze wedstrijd. Op Sportpark Slobbegors spelen de boys voor de beker tegen vv Papendrecht. Aanvang 14:30 uur.

Opstelling 1e helft:Elkhuizen, Swart, Yekhlef, Eggers, van Prooijen, Mosmans, Stolk, El Koubai, Merencia, de Jesus, Dermendjan.

Opstelling 2e helft:Elkhuizen, Swart, Yekhlef(63 Arslan), Brand, Proost, Merencia(78 Stolk), Celen, Gangadin, Sprangemeijer, Sönmez, Könemann.

Het 2e speelde zaterdag een onderling duel tegen het 3e team van RVVH.

In een wedstrijd van 2x 35 minuten kwam het 2e team na 1 helft al op een ruime 3-0 voorsprong. Giovano Kalpoe opende de score, de 1-0 draaide uit een cornerbal keurig het doel in.

Kaj Voskamp zette met 2 goals de 3-0 ruststand op het scorebord.

Na de pauze maakte Huib van Barneveld door goed druk zetten op de keeper de 4-0. Noury Mulder nam de laatste doelpunten voor zijn rekening. Eerst maakte hij na een mooie solo de 5-0, daarna werd hij door Danny Haasdijk bediend met een fraaie steekpass voor de 6-0.

Het was een nuttige oefenpartij voor beide teams.

Aanstaande dinsdagavond speelt RVVH 2 om 19:30 uit tegen Heerjansdam 2, RVVH 3 speelt om 20:15 een uitwedstrijd tegen LMO 1.

Opstelling RVVH 2:Blaak, Louter(36 Bogdanovic), Pang, Resoort, Mars, van Dam(36 van Dommelen), van Dongen(36 van Halem), Kalpoe(60 C.Drenthe), van Barneveld, Voskamp(36 Mulder), Sastrowitomo(36 Haasdijk).

RVVH Vr1/Vr2:

Beide vrouwenteams gingen in Sassenheim op bezoek bij de topper uit de Topklasse Ter Leede. De trainers Andrew Thomas en Patrick v/d Veen hadden voor deze wedstrijd weer het team gemixt met Vrouwen 1 en vrouwen 2 speelsters. Ter Leede speelde ook met 2 teams door elkaar.

In de 1e helft kwam het sterke Ter Leede al op een ruime 4-0 voorsprong. Na de pauze maakte Ter Leede de klus af, RVVH ging met 5-0 onderuit.

Toch konden beide trainers terugkijken op een nuttige oefenpartij tegen de titelkandidaat van de Topklasse.

Aanstaande maandagavond speelt RVVH Vr1 tegen SlikkerveerO17-1. RVVH Vr2 spelen dinsdagavond tegen RVVH O15-1.

RVVH O19-1:

RVVH speelde zaterdag al weer de 2e oefenpartij. Vorige week gingen de boys goed van start. Tegen SJC Noordwijk had RVVH het doelpunten maken nog niet verleerd, de boys speelden met 4-4 gelijk. Levi Hoogendoorn wist 3x het net te vinden. Nick Huizer scoorde 1x.

In de 2e wedstrijd speelde RVVH aan de Sportlaan tegen Oliveo O19-1.

Vanwege de vakantie moest trainer Tholenaar aardig passen en meten om weer een team het veld in te sturen. RVVH moest al in de 1e helft een 0-1 achterstand zien weg te werken. De boys slaagden daar niet in, maar kregen toch behoorlijk wat kansen die gemist werden of goed gepakt door de keeper.

Met een 0-1 achterstand ging RVVH de rust in.

Na de pauze zorgde Duncan v/d Nat na een goeie aanval voor de verdiende gelijkmaker. RVVH ging door in de hitte. Uiteindelijk maakte Anouar Zafraoui toch de winnende goal. De wedstrijd eindigde in een 2-1 overwinning.

RVVH heeft zo een goeie start gemaakt met een gelijk spel en een winstpartij.

RVVH O17-1:

In Rotterdam Zevenkamp speelde RVVH een oefenwedstrijd tegen Xerxes DZB O17-1.

Het werd een doelpuntrijke wedstrijd. Met de rust stond er al een 5-2 achterstand op het scorebord.

Na de pauze ging RVVH met 7-4 onderuit. Julian den Braber scoorde 2x, Jair Foley en Brooklyn Zijlstra beide 1x.

RVVH oefende thuis tegen Spirit O11-1.

Beide teams waren aan elkaar gewaagd. Vlak voor rust scoorde Spirit de 0-1 die tevens ook de einduitslag was. Er werd niet meer gescoord in de wedstrijd.

Jahnay Akkermans had een beste kans voor RVVH, maar zijn schot spatte op de doellat uiteen. In de 2e helft werden diverse kansen gemist. Keeper Jaydie Stip moest een aantal keer een grotere achterstand voorkomen.

Komende zaterdag speelt RVVH de 1e wedstrijd voor de beker uit tegen LMO O11-1. Aanvang 10:00 uur.