Verslag Ridderkerk toernooi (finales).

Woensdagavond speelde RVVH O11-1 de finale tegen Rijsoord. De boys gingen goed van start en kwamen door een eigen doelpunt van Rijsoord op een 1-0 voorsprong. Rijsoord werd goed onder druk gehouden, dit resulteerde in de 2-0 van Luc Koedood. Vlak voor rust zette Rijsoord de aansluitingstreffer op het scorebord. 2-1. De 2e helft stond bol van spanning, toch kwamen er niet veel kansen. Rijsoord was niet echt gevaarlijk. Uit het niets kregen de Kraaien op gelijke hoogte via een strafschop. 2-2. RVVH was op basis van doelsaldo 2e geworden van het toernooi.

RVVH streed donderdagavond in de finale tegen Rijsoord. Miquel Garcia Moreno opende de score in de 1e helft. Na de pauze kon Rijsoord langszij komen.1-1. De boys lieten de koppies niet hangen. Door een mooie goal van Chyrano van Zomeren had RVVH weer de voorsprong te pakken. In de slotseconden kwam Rijsoord door een klutsbal op 2-2. De penaltyserie ging helaas door RVVH verloren.