Dagverslag zaterdag 10 september

RVVH 1:
RVVH begon zaterdag op eigen terrein aan de 2e bekerwedstrijd in de poulefase. Tegenstander
was de Delfia Hollandia Combinatie(DHC) uit Delft. De andere wedstrijd ging tussen Slikkerveer
en VFC.

De wedstrijd kwam laat op gang en kende weinig hoogtepunten. Na 21 minuten kwamen de
boys goed weg toen keeper Tim Elkhuizen buiten de zestien hands maakte. Gelukkig kon de
keeper de wedstrijd vervolgen. Een minuut of tien later nam RVVH de leiding door een doelpunt
van Gazar Dermendjan. In de 38e minuut trok Gazar Dermendjan de zestien binnen en gaf de bal
keurig voor op Shamir de Jesus die daarna de 2-0 binnen kon schieten.

In de 2e helft werd de score al snel uitgebreid door RVVH. Een prima voorzet van Huib van
Barneveldt werd gemist door Shamir de Jesus, maar Laurens de Witte stond wel op de goede
plek en scoorde de 3-0. Trainer Kevin Vink bracht vier verse krachten binnen de lijnen, maar de
mogelijkheden die er kwamen werden nog altijd niet benut. Halverwege de 2e helft schoof Huib
van Barneveldt de bal voorlangs, en even later stuitte een schot van Juwensly Orcadio op de
keeper van DHC.

Vlak voor tijd kwam er toch nog de 4-0 op het scorebord te staan. Een voorzet van Huib van
Barneveld werd goed binnen gekopt door Tayfun Karaca. Even later blies scheidsrechter van t'
Veer voor het einde van de wedstrijd. Door de winst staat RVVH nu bovenaan in de poule. De
boys hebben 6 punten in 2 wedstrijden. De andere wedstrijd tussen Slikkerveer VFC werd door
VFC met 0-3 gewonnen. VFC en DHC volgen op een 2e en 3e plek. Slikkerveer staat onderaan
met 0 punten.

Aanstaande dinsdag speelt RVVH om 8 uur op eigen terrein een oefenwedstrijd tegen VELO.
Zaterdag komen de boys om 3 uur weer in actie voor de beker in en tegen Slikkerveer.

Opstelling RVVH 1: Elkhuizen, Steketee, Dragon, Boers, Daviraz(57 El Koubai), de Witte, Buist,
Proost(57 Pires Tavares), van Barneveldt, de Jesus(57 Karaca), Dermendjan(57 Orcadio).

RVVH speelde de 2e wedstrijd voor de beker aan de overkant van de weg tegen Slikkerveer 2.
De boys hadden vorige zaterdag al een mooie 1-0 overwinning geboekt tegen Sc Feijenoord 2 en
Slikkerveer won afgelopen dinsdagavond met 0-4 van ’s Gravendeel 2.

Bij RVVH mochten Jesse Eggers en Romano Niamut na lange tijd van blessure weer de 1e
speelminuten maken. Een dominant spelend RVVH controleerde al vroeg de wedstrijd. Binnen
11 minuten deed zich al de 1e kans voor. Nick Huizer slalomde tussen de verdedigers door en
kon zo Youri Volkman bereiken, hij haalde de trekker over maar had het vizier niet scherp.
Enkele minuten later werd er een overtreding gemaakt op Jesse Eggers, daarna volgde een vrije
trap die Jesse Eggers zelf voor zijn rekening nam. Van zo,n 25 meter krulde hij de bal mooi in de
kruising. 0-1.

Halverwege de 1e helft schroefde RVVH de score verder omhoog. Een lange bal van Twan v/d
Weele kwam goed aan bij Kevin de Graaf die trok meteen goed voor op Menno v/d Male die
daar gelijk de 0-2 binnen de touwen werkte. Even later was het weer druk in zestien van Slikkerveer. Een doelpoging van Romano Niamut ging verloren. Daarna werd de bal nog meerdere keren gemist door enkele spelers van RVVH.

In de 26e minuut maakte RVVH kans op de 0-3. Kevin de Graaf lag de bal uitstekend klaar voor
Levi Hoogendoorn, maar de goaltjesdief schoot 1 meter voor de doellijn de bal hoog over. Kort
daarna zette Youri Volkman de 0-3 op het scorebord. Het was eenrichtingsverkeer waar
Slikkerveer nauwelijks over de helft van RVVH kon komen. Kevin de Graaf verzuimde enkele
minuten later de wedstrijd in het slot te gooien. Na een fraaie actie zette hij goed door, maar
zijn schot kwam in het zijnet terecht. In de 41e minuut maakte hij het weer goed! Kevin ging
alleen op de keeper af en scoorde 0-4.

Na de pauze haalde RVVH weinig meer uit de wedstrijd. Een schot van Youri Volkman werd met
moeite gekeerd door de keeper. Halverwege deel 2 kopte Bo Terlouw recht op de keeper en 72e
minuut werd er tot 3x toe een poging gedaan om het net te vinden, maar de verzuimden te
scoren. Tien minuten voor tijd was Levi Hoogendoorn dichtbij de 0-5, maar de Slikkerveer
keeper werkte de doelpoging met de vingertoppen over het doel.

Het slotakkoord kwam van Menno v/d Male, hij trok de zestien af en schoot de bal tussen de
palen. 0-5. Even later floot scheidsrechter T.Kruithof de wedstrijd naar het einde. De arbiter
verzuimde de lange blessuretijd bij te trekken. Door de winst staat RVVH met 6 punten uit 2
wedstrijden op de 1e plaats in de poule. Op een 2e plaats volgt Sc Feijenoord 2 met 3 punten uit
2 wedstrijden. Aanstaande zaterdag speelt RVVH de laatste wedstrijd in de bekerpoule. Op
eigen terrein spelen de boys om 11 uur tegen ’s Gravendeel 2. ’s Gravendeel ging zaterdag met
11-1 onderuit tegen SC Feijenoord 2.

Aanstaande dinsdagavond speelt RVVH een oefenwedstrijd in en tegen Alblasserdam.

Opstelling RVVH2: Blaak, Eggers(63 van Leenen), v/d Weele(63 Zoutewelle), Louter, Volkman,
Huizer(63 Mars), Lopes, de Graaf(63 Terlouw), Niamut(46 Boogert), Hoogendoorn, v/d Male.

RVVH speelde op eigen terrein tegen SSS 2.
De boys begonnen al vroeg met een 1e aanval op SSS, maar de keeper van SSS redde een inzet
van Kevin van Heek. Even later kon RVVH wel de leiding nemen. Jordi Mosmans gaf de voorzet
op Oussama Amaarouk die bij de 2e paal de 1-0 kon binnenwerken. Twee minuten later kwam
SSS al weer met een antwoord. Uit een vrije trap viel de gelijkmaker.

RVVH liet het hier niet bij zitten. Toch gingen er enkele pogingen verloren. Een kopbal van
Amaarouk ging net over en Bart de Vries nam het in een 1 op 1 situatie op met de keeper
waarbij de keeper redding bracht. Halverwege de 1e helft zette Oussama Amaarouk zijn team
op een 2-1 voorsprong. Na een cornerbal van Gulba Delgado tikte hij de bal binnen. De
voorsprong was voor korte duur want, SSS profiteerde van het balverlies van Gulba Delgado en
via de binnenkant paal scoorde SSS de gelijkmaker.

In de 2e helft nam RVVH weer de leiding door een goal van Amaarouk en wederom kwam SSS
snel langszij. Uit een strafschop werd het 3-3. De boys namen het initiatief weer over en na 69
minuten viel de 4-3. Na een dribbel van Kevin van Heek ging de bal via via naar Kamal El Ouardi,
die schiet met hoog rechts binnen. SSS stribbelde nog 1x tegen voor de 4-4 maar daarna kon
RVVH de wedstrijd afmaken.

Jaden Gravenbeek schoof 2 minuten voor tijd de 5-4 binnen en in blessuretijd maakte Karnik
Nazaryan het in een 1 op 1 situatie goed af. 6-4. RVVH staat op een 3e plek in de bekerpoule.
Hekelingen 2 en Barendrecht 2 voeren de lijst aan met 4 punten uit 2 wedstrijden. Aanstaande
zaterdag speelt RVVH om 11 uur een uitwedstrijd tegen Hekelingen 2.

Opstelling RVVH 3:Vugt, Malipaard, Monteiro, Kloppenburg(62 de Graaff), van Heek, Mosmans,
Delgado(83 de Ruiter), de Vries(62 Msseyh), Terwisscha(46 Gravenbeek), Amaarouk(79
Nazaryan), el Ouardi.

RVVH speelde thuis voor de beker tegen SHO 6.
De boys kwamen in de 1e helft op een 2-1 voorsprong door doelpunten van Sjoerd Mikolajczak
en Ruben van Vliet. Na de pauze liep RVVH uit naar een 5-1 overwinning. Ian de Jager, Thomas
van Vliet en Jessie Fransekaaklijn maakten de doelpunten.
RVVH gaat samen met WCR 2 aan de leiding met 4 punten uit twee wedstrijden. Aanstaande
zaterdag moet de beslissing gaan vallen. Dan gaat RVVH om 12 uur op bezoek bij WCR 2.

RVVH ging zaterdag op bezoek bij Smitshoek 7.
In een dominerende 1e helft nam RVVH de leiding door twee doelpunten van Nick de Snicker.
Na rust begon RVVH zwak en scoorde Smitshoek de aansluitingstreffer.1-2. De marge werd weer
vergroot door RVVH. Na een fraaie actie van Tom Overduin kon Thom van Muyen de 1-3 scoren.
De score kon verder uitgebreid worden door Niels Nugteren. Met een geplaatst afstandsschot
maakte hij er 1-4 van. Kort voor tijd zorgde Leon Caljouw voor de 1-5 eindstand. RVVH gaat nog
ongeslagen aan kop voor de beker. Aanstaande zaterdag valt de beslissing! Dan gaat RVVH om
12 uur op bezoek bij de nummer 2 in de poule Den Bommel 2.

RVVH ging op bezoek bij SDV 4.
De boys namen het op tegen een betere en fitte tegenstander. In de 1e helft liep RVVH een 3-1
achterstand op. Patrick van Es scoorde namens RVVH. Na de pauze ging RVVH met 9-1 onderuit.
SDV staat bovenaan in de bekerpoule. RVVH staat op een 3e plek met 3 punten uit 2
wedstrijden. Komende zaterdag speelt RVVH om 12 uur uit tegen CKC 5.

RVVH O23:
RVVH nam het op eigen terrein op tegen Pelikaan O23-1.
De boys hadden vorige zaterdag de 1e competitiewedstrijd tegen Drechtstreek met 1-5
gewonnen en stonden op een 2e plek. Pelikaan had nog nul punten en stond 5e.
In de 1e helft opende Sven Bout de score. 1-0 was dan ook de ruststand. Na rust kon Mike
Kooiman de score verhogen naar 2-0. Een minuut later tekende Pelikaan voor de
aansluitingstreffer. De boys hadden het moeilijk en Pelikaan greep de kans. Het werd 2-2.
Gelukkig kon keeper Ryan Zwagemaker erger voorkomen. Hij pakte een strafschop van Pelikaan.
Beide teams bleven op 2-2 steken.

RVVH staat nu op een 3e plaats met 4 punten uit twee wedstrijden. Aanstaande zaterdag speelt
RVVH een uitwedstrijd om 12 uur tegen Bolnes O23-1.

De RVVH vrouwen hadden voor de beker vorige zaterdag met 0-3 verloren van Berkel Vr1. In de
2e wedstrijd moest RVVH het in Amsterdam opnemen tegen Wartburgia Vr 1. Het werd een
zware wedstrijd voor de vrouwen, met 8-0 gingen zij onderuit.
De volgende ronde is niet meer haalbaar. RVVH staat met o punten onderaan en Wartburgia
staat met 6 punten uit 2 wedstrijden aan kop. Komende zaterdag gaat RVVH weer naar
Amsterdam. Op Sportpark Middenmeer nemen de vrouwen het op tegen Wv-HEDW Vr1.

RVVH O19-1:
RVVH nam het zaterdag op tegen Spartaan'20 O19-2.
In een gelijkopgaande wedstrijd bleven grote kansen uit. Vlak voor rust kon RVVH toch op
voorsprong komen. Senna van Vugt vond met een lange rush langs de zijlijn Bilal Akova die de 0-
1 netjes in de verre hoek prikte. Dit was ook meteen de ruststand.
In de 2e helft nam Spartaan het initiatief en RVVH had hier moeite mee. Na de inbreng van Indy
Bekker en Miquel de Munnik kwam er meer power in het spel van RVVH. Dat resulteerde ook in
een 0-2 voorsprong. Indy Bekker draaide mooi tussen twee verdedigers in de zestien binnen en
hield het overzicht. Hij vond Yovanni Dias in de 5 meter die het daarna cool afmaakte.
Spartaan deed er nog een schepje bovenop, maar de verdediging stond als een huis. RVVH liep
verder uit naar 0-3 voorsprong door wederom Yovannie Dias. In de slotfase schoot Indy Bekker
bekeken raak na een slimme vrije trap van zo,n 25 meter. Na het laatste fluitsignaal van de
scheidsrechter kon RVVH na een 0-4 overwinning de punten weer mee naar huis nemen.
Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half drie thuis tegen Slikkerveer O19-1.

RVVH O17-1:
RVVH speelde thuis tegen Slikkerveer O17-1.
In de 1e helft waren beide teams tn evenwicht. 1-1 was de ruststand. Na de pauze won
Slikkerveer de wedstrijd met 2-5. Doelpunten kwamen van Milan van Esveld en Nattan
Ghebremdain.
Komende zaterdag speelt RVVH om half drie een uitwedstrijd tegen Barendrecht O17-2.

RVVH ging zaterdag op bezoek bij Sc Feijenoord O15-2.
De boys gingen redelijk van start. Al na 9 minuten kreeg Djenoah Duarte een aardige kans om de
wedstrijd open te breken, maar vond de keeper op zijn weg. Na 20 minuten kon Feijenoord uit
een rommelige situatie de leiding nemen. RVVH had moeite met de afronding van de kansen en
Feijenoord slaagde daar wel in. Met een 3-0 voorsprong voor Feijenoord was de rust
aangebroken.

In de 2e helft zorgde Victory Oboh eindelijk voor de aansluitingstreffer, uit een strafschop viel
de 3-1. Even later bracht Joel Hooghart de spanning weer helemaal terug. Na een cornerbal van
Brian Opmeer kopte Joel Hooghart de 3-2 binnen.
Feijenoord vergrootte de marge daarna weer. Na een makkelijk gegeven strafschop viel de 4-2.
De wedstrijd ging daarna met 5-2 verloren. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur thuis
tegen Smitshoek O15-1.

RVVH speelde een uitwedstrijd tegen ZwerversIJvv O13-1.
In een spannende pot kwam RVVH iets beter uit de startblokken dan vorige week. Voetballend
konden de boys goed mee komen, maar het was toch Zwervers die de leiding nam. RVVH ging
met een 2-0 achterstand de rust in.

Na de pauze had RVVH het even moeilijk. Daarna werd de wedstrijd gedomineerd. Uit een vrije
trap van Kian Belder zocht RVVH weer de aansluiting.2-1. De 2-2 hing in de lucht, maar een
doelpunt viel aan de andere zijde.3-1. Daarna sloeg de vermoeidheid toe en liep de
tegenstander uit naar 5-1.
Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half 9 thuis tegen Fc IJsselmonde O13-1.

RVVH O12-1:
RVVH ging zaterdag op bezoek bij 's Gravendeel O12-1.
In de 1e helft kwam RVVH al op een 7-0 achterstand. Na rust was RVVH geen partij meer 's
Gravendeel en ging de wedstrijd met 11-0 verloren.
Hopelijk gaat het aanstaande zaterdag iets beter! Om 12 uur speelt RVVH thuis tegen
Heinenoord O12-1.