Dagverslag zaterdag 3 september

Zaterdag begonnen de teams van RVVH aan het serieuze werk. Er werd weer gestart met de bekerwedstrijden waarin het weer gaat om de punten. RVVH onder de 23 begon al aan de competitie en ook de jeugd waren gestart aan de Zwaluwen jeugdcompetitie.

RVVH 1:

RVVH ging voor de 1e bekerontmoeting naar Vlaardingen, daar werden de degens gekruist met de zaterdag 2e klasser VFC. De andere tegenstanders in de poule DHC en Slikkerveer spelen dinsdagavond voor de beker.

Trainer Kevin Vink had  te maken met een grote groep geblesseerde spelers, maar toch lukte het om een goed team binnen te lijnen te krijgen. Slechts drie wisselspelers en een reservekeeper namen plaats op de bank.

RVVH was in de 1e helft vaak op de helft van VFC te vinden, maar tot echte mogelijkheden kwam het nauwelijks. In de 10e minuut werd Laurens de Witte aangespeeld door Jessie Proost, het schot van Laurens dat volgde was te zacht om echt doeltreffend te zijn. Een minuut of tien later kreeg Gazar Dermendjan een goeie kans maar hij vond de keeper op zijn weg.

Na een half uur kon Ibrahim El Koubai ook de trekker over te halen van afstand. Zijn schot werd tot corner verwerkt. Uit de cornerbal kopte Leon Steketee de bal naar de kruising, maar deze kon ook weer worden weggewerkt. Enkele minuten voor rust kwam er dan toch een penibel moment voor het doel van keeper Kristiaan Nikolic, even kon de bal worden weggewerkt maar daarna kon de thuisploeg toch de leiding nemen. Via de paal ging de bal het doel in. RVVH kon aan de achterstand niets meer veranderen.

In de 2e helft gebeurde er betrekkelijk weinig. RVVH had weer moeite om het net te vinden. Een grotere achterstand kon voorkomen worden door Leon Steketee, hij werkte een bal van VFC voor de lijn weg. Na 72 minuten miste Remco Buist ook het doel na een voorzet van Mauro Daviraz.

Pas laat in de 2e helft slaagden RVVH er toch in om langszij te komen. Een strak schot van Ibrahim El Koubai belandde tussen de palen. RVVH voerde de druk wat op om toch de wedstrijd nog winnend af te sluiten. Remco Buist was er wel heel dichtbij toen hij de bal strak voor kreeg van Laurens de Witte, maar Buist kwam net tekort om bij de 2e paal binnen te schieten. In het slot van de wedstrijd kon RVVH dan toch nog de winst pakken. Vanaf de achterlijn schoof Remco Buist de bal voor het doel en Gino Stolk schoot de 1-2 strak binnen. Niet veel later floot de scheidsrechter voor het einde.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH de 2e bekerwedstrijd thuis tegen DHC.

Opstelling RVVH1: Nikolic, Steketee, Dragon(73 Karaca), El Koubai, Proost, Daviraz, Stolk(89 van Barneveldt), de Witte, Buist, de Jesus(57 Boers), Dermendjan.

RVVH trof voor de beker meteen een sterke tegenstander. De boys namen het op eigen terrein op tegen Sc Feijenoord 2.

Beide teams waren in de beginfase aardig in evenwicht. RVVH kon na 18 minuten de leiding nemen, maar had het vizier niet op scherp. Een prima voorzet van Levi Hoogendoorn kon door Mitchell Zoutewelle worden onderscherpt en daarna stuitte Mitchell op de keeper van Feijenoord. Vrije trappen van Feijenoord leverde ook niets op voor de gasten.

Na een half uur kon keeper Joris Blaak uitstekend redding brengen. Feijenoord ging alleen op de keeper af, maar Joris Blaak was eerder en werkte weg. In de slotfase van de 1e helft nam de spanning toe! Eerst een mooie actie van Levi Hoogendoorn die enkele tegenstanders passeerde en daana de trekker overhaalde. Zijn schot ging net naast. Even later was het druk voor het doel van Joris Blaak, RVVH werkte een bal weg en daarna volgde een bal van Feijenoord op de lat.

Op een mooi moment voor rust kon RVVH toch de leiding nemen. Youri Volkman kon een lange bal binnen de zestien meteen in de lucht aannemen en direct afdrukken. Wat een beauty zeg!! 1-0.

Na de pauze probeerde Feijenoord het tij te keren, maar een sterk spelend RVVH hield goed stand. In de 58e minuut kroop Feijenoord toch tussen de verdedigers door, maar keeper Blaak redde weer. De wedstrijd naderde het einde en daar kon RVVH nog bijna de score verdubbelen. Kamal el Ouardi scoorde drie minuten voor tijd, maar zijn goal ging niet door wegens buitenspel. Diep in blessuretijd werkte Levi Hoogendoorn een voorzet van Maurice Lopes naast het doel. Na bijna 10 minuten blessuretijd floot scheidsrechter Rinus de Waard de wedstrijd naar het einde. RVVH kreeg zo de dikverdiende overwinning na hard werken!

Komende dinsdagavond word de andere wedstrijd in de poule gespeeld die gaat tussen Gravendeel 2 en Slikkerveer 2. Aanstaande zaterdag start RVVH wat eerder dan gebruikelijk met een uitwedstrijd tegen Slikkerveer 2. Aanvang half 11.

Opstelling RVVH 2: Blaak, Zoutewelle, Swarttouw(62 van Leenen), Boogert, v/d Weele, Volkman, Lopes, Huizer(74 Kloppenburg), Mars(89 El Ouardi), v/d Male, Hoogendoorn.

RVVH begon het bekeravontuur om 3 uur op de Bongerd tegen Barendrecht 2.

De 1e kansen die kwamen waren al na 10 minuten voor RVVH. Jardy Terwisscha ging de hoek in en kapt uit, daarna legt hij terug op Kevin van Heek die mis schiet. Een minuut of zes later kreeg Kevin van Heek opnieuw een kans om de score te openen, maar nu bracht de keeper redding.

Halverwege de 1e helft werd het te kort terugspelen van Mitchell v/d Graaf meteen afgestraft door Barendrecht. De spits komt ertussen en zette zo Barendrecht op een 1-0 voorsprong. Barendrecht kon uit een vrije trap vanaf de zijlijn de score nogmaals verdubbelen. Na de vrije trap staat iedereen te kijken en de speler van Barendrecht kopt de 2-0 binnen.

In de 2e helft kreeg RVVH wederom een goal tegen. Na een steekpass tussendoor kon de spits van Barendrecht de 3-0 via binnenkant paal afdrukken. RVVH zette pas laat de achtervolging in.  Een kwartier voor tijd zorgde Kevin van Heek na een klutsbal van Bart de Vries voor de 3-1. Vlak voor tijd probeerde Jordi Mosmans met een prachtige bal Kevin van Heek te bereiken, hij controleerde de bal en schoot raak. 3-2. Helaas was er te weinig tijd meer om er nog een gelijkspel uit te halen.

De andere wedstrijd in de poule ging tussen SSS 2 en Hekelingen 2. Hekelingen won met 3-6. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half drie thuis tegen SSS 2.

Opstelling RVVH 3: Vugt, Capelle, Monteiro, Spierings, v/d Graaff(46 Malipaard), Mosmans, Delgado(64 de Ruiter), Msseyh(57 de Vries), Terwisscha(61 Nazaryan), van Heek, Gravenbeek(64 Amaarouk).

RVVH ging zaterdag voor de beker op bezoek bij Barendrecht 9.

Barendrecht nam in de 1e helft een 2-0 voorsprong. In de 2e helft kon RVVH toch langszij komen. Door doelpunten van Ibo El Aroussi en Wesley Arbouw eindigde de wedstrijd in 2-2.

De andere wedstrijd in de poule ging tussen SHO 6 en WCR 2. Het werd 5-5. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half drie thuis tegen SHO 6.

Het vernieuwde RVVH 5 wat vorige seizoen nog RVVH 6 was, nam het voor de beker op tegen Fc Binnenmaas.

De boys scoorden er flink op los. In de 1e helft kwam er al een 5-0 voorsprong op het scorebord te staan . Na de pauze kwamen er nog vier bij. De wedstrijd werd met 9-0 gewonnen.

Doelpunten kwamen van Thom van Muyen(2x), Nick de Snicker(2x) en  Mark de Sterke(2x). Sem Komduur, Niels Nugteren en Lars Achterberg scoorden allen 1x. De andere wedstrijd in de poule ging tussen Den Bommel 2 en Smitshoek 7. Den Bommel won ruim met 12-0.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half 1 een uitwedstrijd tegen Smitshoek 7.

Het samengesmolten team van RVVH 5 en RVVH 7 kwamen nu voor het eerst in de beker uit. De Boys speelden op eigen terrein tegen Barendrecht 13.

In een gelijkopgaande wedstrijd met kansen aan beide zijden kwamen de boys tot een 1-1 ruststand. Patrick van Es scoorde na een prachtige assist van Paolo Cillari namens RVVH.

Na de pauze won RVVH de wedstrijd met 2-4. Johan de Ruiter scoorde met een mooie stift. De overige doelpunten kwamen van de jarige Robert Kooiman en de verdienstelijke linksbuiten Max Anemaat. De andere bekerwedstrijd in de poule ging tussen CKC 5 en SDV 4. SDV won met 10-4. Aanstaande zaterdag gaat RVVH om half drie op bezoek bij SDV 4.

RVVH O23:

RVVH startte zaterdag al aan de competitie. De boys gingen op bezoek bij Drechtstreek O23-1.

RVVH had de gehele wedstrijd onder controle. Toch uit de counter nam Drechtstreek de leiding. Vlak voor rust tekende Jarmo de Bode voor de 1-1.

Na rust maakte RVVH de klus af en werd er met 1-5 gewonnen. Joshua Darson scoorde 2x. De overige doelpunten kwamen van Mike Kooiman en Sven Bout. Veldspeler Walid Ayadi stond de gehele wedstrijd in het doel.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur thuis tegen Pelikaan O23-1.

Het bekeravontuur van RVVH startte zaterdag op eigen terrein. De Berkel vrouwen kwamen op bezoek. Na een ongewijzigde 0-0 ruststand ging de wedstrijd nsa 90 minuten met 0-3 verloren.

De andere wedstrijd in de poule ging tussen Wv – HEDW Vr1 en Wartburgia Vr1. Wartburgia won met 1-3. Aanstaande zaterdag gaan de vrouwen richting Amsterdam voor de wedstrijd tegen Wartburgia Vr1. Aanvang kwart over 1.

RVVH O19-1:

RVVH speelde zaterdag op eigen terrein tegen Capelle O19-2.

In een gelijkopgaande wedstrijd had het nog ongeslagen RVVH moeite om het middenveld onder controle te krijgen door de wisselingen van Capelle. Grote kansen wist RVVH niet te benutten, bij elke doelpoging waren de verdedigers een sta in de weg en ook paal en lat stonden een treffer in de weg. De 1e kans van Capelle ging er helaas wel in. Door dat de organisatie niet goed stond kon Capelle profiteren. 0-1.

In de 2e helft begon RVVH nog te geloven in een overwinning. Capelle werd van meet af aan onder druk gezet. Een sterk spelende Bilal Akova in combinatie met de opkomende linksback waren een plaag voor de rechterkant van Capelle. Na een mooie aktie kon Bilal Akova dan ook de aansluitingstreffer voor zijn rekening nemen. Capelle had geen tijd om bij te komen van de gelijkmaker, want even later kon Senna van Vught met een bekeken schot zijn team op een 2-1 voorsprong zetten.

Capelle probeerde grip te krijgen op de wedstrijd, maar slaagden daar niet in. Indy Bekker maakte meteen een einde aan die illusie, hij scoorde de 3 en de 3-1. Na een terugspeelbal binnen de zestienmeter kreeg RVVH een vrije trap toegekend en dat maakte de Indy Bekkershow compleet, dwars door de verdediging knalde hij de 5-1 binnen de touwen. Het slotakkoord kwam van Bilal Akova die zijn sterke optreden nog meer glans gaf om voor de 6-1 te tekenen.

Een mooie overwinning voor RVVH. Aanstaande zaterdag gaan de boys om half vier op bezoek bij Spartaan’20 O19-2.

RVVH O17-1:

RVVH ging zaterdag op bezoek bij CKC O17-1.

De boys hadden het goeie voetbal nagelaten om tot doelpunten te komen in de 1e helft. Met een ongewijzigde 0-0 stand gingen beide teams de kleedkamer in voor rust.

In de 2e helft werd goed arbeid verricht. Uiteindelijk won RVVH met 0-1 door een afstandsschot van Ahmed Sakhi. Op het einde was het nog flink tegenhouden, maar al met al een verdienstelijke 0-1 overwinning. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur thuis tegen Slikkerveer O17-1.

Na het ontbijt in de kantine om 10 uur begon RVVH aan de voorbereiding van de wedstrijd tegen Capelle O15-1.

RVVH begon niet scherp aan de wedstrijd, maar toch namen de boys de leiding door een doelpunt van Dyrone Vaarnold. Helaas door slordig spel van RVVH kon Capelle met de aansluitingstreffer komen.

In de 2e helft kreeg een gretig spelend RVVH 3 a 4 hele goeie kansen op voorsprong wat ook verdiend zou zijn, maar vlak voor viel de teleurstelling voor RVVH. Capelle won de wedstrijd met 1-2. Aanstaande zaterdag gaat RVVH om 10 uur op bezoek bij Sc Feijenoord O15-2.

RVVH O14-1:

RVVH speelde op eigen terrein tegen Charlois O14-1.

Een slap begin van RVVH leverde een 0-1 achterstand op. Drie minuten later viel ook de 0-2.  Er kwam geen verandering in het spel en met een 0-4 achterstand ging RVVH de rust in.

Na de pauze werd RVVH scherper. Door twee doelpunten van  Gyanni Sequiera kwam RVVH weer terug in de wedstrijd. Na een rode kaart van Charlois kon RVVH niet profiteren van een man meer situatie. De wedstrijd ging met 2-4 verloren.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half negen een uitwedstrijd tegen Poortugaal O14-1.

RVVH begon op eigen terrein met een wedstrijd tegen Spartaan’20 O13-3.

Na een slappe start profiteerde Spartaan al snel. De boys komen op een vlotte 0-3 achterstand. RVVH kon de wedstrijd niet meer onder controle krijgen en liepen uit naar een grote 0-5 achterstand.

In de 2e helft werd er meer gevoetbald en kwamen de boys wel beter in het spel. Toch ging de wedstrijd met 0-8 verloren. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half 9 een uitwedstrijd tegen Zwervers IJvv O13-1.

RVVH O12-1:

RVVH speelde een thuiswedstrijd tegen Capelle O12-2.

Na een 0-5 achterstand bij rust ging de wedstrijd met 0-12 verloren. Er is nog een hoop werk aan de winkel voor het team.

Aanstaande zaterdag gaat RVVH om half 9 op bezoek bij Gravendeel O12-1.

RVVH speelde op eigen terrein tegen Barendrecht O11-1.

De boys kwamen in de 1e helft op een teleurstellende 0-6 achterstand. In de 2e helft ging Barendrecht stug door met scoren en ging de wedstrijd met 1-12 verloren. De eer werd gered door Faysal El Moussaoui.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH een uitwedstrijd om 10 uur tegen Smitshoek O11-1.