Dagverslag zaterdag 22 oktober

Zaterdag zijn er weer bekerwedstrijden gespeeld door een aantal teams van RVVH, RVVH onder de 23 haalde een wedstrijd in tegen Bolnes O23-1.

RVVH 1:

De mannenhoofdmacht van RVVH had de poulefase van de KNVB beker goed doorstaan. Nu in de volgende ronde moest RVVH het op eigen terrein opnemen tegen zaterdag 2e klasser DBGC uit Oude Tonge.

Trainer Kevin Vink had na blessures weer de beschikking over Romano Niamut en Ray Kroon. Ze begonnen dan ook meteen in de basis. De boys keken al vroeg tegen een 0-1 achterstand aan door een doelpunt van Jeroen Sep. RVVH zette de achtervolging in en kon na 19 minuten weer op gelijke hoogte komen. Goed doorgaan van Gazar Dermendjan werd beloond met een doelpunt. Gazar schoot de bal in de verre hoek binnen.1-1.

Vlak voor rust verzuimde RVVH door te drukken. Ray Kroon trok de bal strak voor, maar Gino Stolk en Gazar Dermendjan misten de bal. Daarna schoot Everton Pires Tavares de bal over. Met een 1-1 stand floot scheidsrechter Ed Pieterman voor het rustsignaal.

In de 2e helft moest er een winnaar komen om door te gaan naar de volgende ronde. RVVH kon na 54 minuten al de leiding nemen, maar de voorzet van Papito Merencia werd door Remco Buist niet binnen gekopt. Even later werd andere kant wel goed omgegaan met de mogelijkheid. Jeroen Sep kon vrij gemakkelijk een weg banen langs de spelers van RVVH en daarna ook weer de 1-2 strak binnen schieten.

RVVH kreeg nauwelijks kansen meer. Guytano dos Santos kopte nog wel een voorzet van Leon Steketee net naast het doel. Pas in de slotfase kroop RVVH door het oog van de naald. Gino Stolk schoot van afstand de boys op gelijke hoogte.2-2. Enkele minuten later floot Pieterman voor het einde van de wedstrijd. Door strafschoppen te nemen moest er uiteindelijk wel een winnaar komen. Papito Merencia schoot de 1e penalty meteen raak, daarna schoten vervolgens Gino Stolk en Jesse Eggers de bal binnen. Leon Steketee schoot de strafschop via de paal ook mooi binnen. Als laatste volgde Guytano dos Santos met een simpele stiftbal over de keeper heen. Keeper Tim Elkhuizen wist na twee goed genomen strafschoppen er eentje uit zijn doel te werken. De rest ging erin.

Zo is RVVH weer een ronde verder voor de beker. Komende dinsdagavond speelt RVVH om 8 uur thuis voor de Fidus Cup tegen Egelantier Boys. Aanstaande zaterdag neemt RVVH het op eigen terrein op tegen SVOD’22 uit Domburg.

Opstelling RVVH 1: Elkhuizen, Steketee, Eggers, El Koubai(46 Proost), Pires Tavares(72 de Jesus/83 Karaca), Stolk, Kroon(46 dos Santos), Merencia, Niamut, Buist, Dermendjan.

RVVH reisde zaterdag af naar de Hoekse Waard voor de bekerwedstrijd tegen Heinenoord 2.

Trainer Han van Harselaar had na een langdurige blessure de beschikking over Patrick Lopes da Veiga Martins en ook Mauro Daviraz maakte na een blessure weer speelminuten. Heinenoord versterkte zich zaterdag met veel spelers uit het 1e team van Heinenoord. Het was dus voor RVVH een extra krachtmeting tegen Heinenoord.

RVVH kreeg na 11 minuten de kans om  op voorsprong te komen, maar ronde dit niet goed af. Na een cornerbal van Bo Terlouw kopte Kevin de Graaf bijna binnen. Heinenoord maakte het na 20 minuten wel af. 1-0. In de 32e minuut kon Damian Mars een gevaarlijke bal van Heinenoord voor de lijn wegwerken. Een vrije trap van Heinenoord die volgde werd uitstekend over het doel gewerkt door keeper Joris Blaak. Na de cornerbal viel uiteindelijk toch de 2-0.

Op slag van rust profiteerde Kevin de Graaf niet van zijn kans. Toen hij op alleen op de keeper afging maakte hij het niet af. RVVH ging met een 2-0 achterstand de rust in.

Direct na de aftrap kreeg RVVH al de 3-0 om de oren. Even later stribbelde RVVH even tegen. Na een steekbal van Maurice Lopes werd Patrick Lopes da Veiga Martins in stelling gebracht, hij schoot de bal naast. Kevin de Graaf miste vervolgens ook het doel. Heinenoord schoot later via de paal de 4-0 binnen.

RVVH probeerde via Bo Terlouw ook het doel te vinden, maar zijn schot van afstand werd met moeite gered door de keeper. Enkele minuten later haalde Levi Hoogendoorn uit de draai ook meteen uit, maar zonder succes. In het slot van de wedstrijd scoorde Levi Hoogendoorn de 4-1, maar de tijd was te kort om de stand nog recht te trekken. In de blessuretijd maakte Heinenoord de wedstrijd af.5-1.

RVVH is uitgeschakeld voor de beker, maar de boys hebben zich toch goed verzet tegen een groot versterkt Heinenoord. Heinenoord is door, maar zal het  wellicht de volgende ronde lastiger krijgen wanneer ze met een volledig   2e elftal moeten gaan strijden voor de beker.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH zaterdag weer thuis voor de competitie om 11 uur tegen Barendrecht 2.

Opstelling RVVH2: Blaak, van Leenen, Mars(68 van Halem), Louter, Daviraz(58 Zoutewelle), Lopes, Terlouw(68 Volkman), de Graaf, Lopes da Veiga Martins(58 v/d Weele), v/d Male(68 Kloppenburg), Hoogendoorn.

RVVH speelde afgelopen dinsdagavond een oefenwedstrijd uit tegen Charlois O23-1.

Na een kwartier spelen nam de thuisploeg de leiding, de spits van Charlois speelde de bal tussen de benen van keeper Joris Vugt door het doel in. Enkele minuten later viel na de snelle omschakeling ook nog de 2-0. In de 35e minuut zorgde RVVH voor de aansluiting. Na een dribbel haalde Kamal el Ouardi uit en deze werd van richting veranderd voor de 2-1.

Vlak voor rust liep Charlois uit naar een 3-1 voorsprong. Een schot van Charlois werd in 1e instantie gepakt door keeper Joris Vugt, maar in de rebound ging de bal er alsnog in.

In de 2e helft knokte RVVH zich volledig terug. Kamal El Ouardi pikte de bal van Bob Krens goed op, hij schoot in de verre hoek binnen. Tien minuten later kon door druk zetten van Karnik Nazaryan Bart de Vries de bal veroveren en daarna dan een voorzet geven op Jaden Gravenbeek die de gelijkmaker langs de keeper schieten.3-3. Na 77 minuten spelen kon RVVH dan ook sterk aan de leiding komen. Uit een cornerbal was het Bart de Vries die voor de 3-4 kon zorgen.

Charlois kon in de eindfase toch nog de wedstrijd winnend afsluiten. Door twee treffers werd het uiteindelijk 5-4 voor Charlois. A

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12:15 uur een uitwedstrijd voor de competitie tegen Barendrecht 3.

Opstelling RVVH 3: Vugt, Ayadi(46 Kroos), Kloppenburg, Capelle, Malipaard(63 Sewpal), de Ruiter, Krens, Mssyeh(63 de Vries), El Ouardi, Amaarouk(46 Nazaryan), Mulder(46 Gravenbeek).

RVVH speelde op eigen terrein voor de beker tegen Rockanje 4.

De boys begonnen goed aan de wedstrijd en kregen veel kansen. Vlak voor rust werd het goede spel beloond met een doelpunt van Sem Komduur.1-0.

Na rust startte RVVH iets minder goed en kon Rockanje op gelijke hoogte komen. Door een doelpunt van Sem Komduur kon RVVH toch weer de leiding nemen. Het feest werd compleet gemaakt door goals van Tom Overduin en Thom van Muyen. Rockanje werd met 4-1 verslagen.

Aanstaande zaterdag gaat RVVH zich weer focussen voor de competitie. Om 11 uur spelen de boys een uitwedstrijd tegen Swift Boys 4.

RVVH O23:

RVVH haalde zaterdag een competitiewedstrijd in tegen Bolnes O23-1.

Op de Bolnesserberg kon RVVH in de 1e helft al de leiding nemen. Thijmen de Vries schoot 2x van afstand raak. Daarna zorgde Sven Bout voor de 0-3 ruststand.

In de 2e helft kwam RVVH door een mooie boogbal van Jarmo de Bode over de keeper heen op 0-4. Sven Bout en Joshua Darson maakten de klus af. RVVH won met 0-6. Door de winst staat RVVH nu op een 2e plaats onder de ongeslagen koploper Fc Binnenmaas. Aanstaande zaterdag neemt RVVH het om 12 uur thuis op tegen Groote Lindt O23-1. Daarna volgt de kraker uit tegen koploper Fc Binnenmaas.

RVVH O19-1:

RVVH speelde woensdagavond voor de Rijnmondcup tegen Spijkenisse O19-1.

De boys kwamen sterk uit de startblokken en domineerden het spel. Het combinatiespel was goed en de duels werden gewonnen. Door goed druk zetten van Djavann Munro en Indy Bekker viel de bal voor de voeten van Yovanni Dias die met een mooie boogbal de keeper wist te passeren voor de 1-0 voorsprong. RVVH bleef als collectief spelen en dit resulteerde later in de 2-0. Een mooi afstandsschot van Indy Bekker ging via de binnenkant paal het doel in.

Vlak voor rust werd de score verder opgeschroefd door Bram v/d Windt die uit een vrije trap van Indy Bekker vrij stond bij de 1e paal en zo de bal binnen kon schuiven. Met een ruime 3-0 voorsprong ging RVVH de kleedkamer in voor rust.

In de 2e helft knokte Spijkenisse zich terug in de wedstrijd. De 3-1 viel een kwartier voor tijd. In de laatste seconde van de wedstrijd maakte Spijkenisse er uit een mooie vrije trap nog 3-2 van. RVVH ging door naar de volgende ronde. Aanstaande zaterdag staat er een uitwedstrijd voor de competitie gepland. De boys spelen om 3 uur tegen Capelle O19-2.