Dagverslag zaterdag 9 april

Door: Arie Verveer

RVVH 2:

RVVH  speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen Spirit 2.

Bij winst kon RVVH de 2e periodetitel winnen, maar helaas eidigde de wedstrijd met een kater. Een 2-0 nederlaag was het eindresultaat. In de 1e helft kwamen de boys enkele keren goed weg. Spirit kwam vanuit de counter een paar keer goed opzetten, maar het vizier stond niet op scherp.

RVVH zette daar enkele kansen tegenover. Juwensly Orcadio brak door na een dieptebal van John van Vugt, maar hij speelde de bal net te ver voor zich uit waardoor de keeper van Spirit de bal kon pakken. Met een ongewijzigde stand zochten beide teams de kleedkamer op voor rust.

In de 2e helft verloor RVVH het geloof in het winnen van de periodetitel en had de ploeg moeite met het creëren van kansen. Na 73 minuten nam Spirit de leiding en kwam de 1-0 op het scorebord. Enkele minuten later gooide Spirit het duel in het slot door de 2-0 binnen te schieten. Een teleurstellend resultaat voor de boys. RVVH moet nu hard aan het werk om dit te verwerken en mogelijk kunnen ze zich gaan richten op de volgende periode en de strijd aangaan voor de 2e plek. RVVH staat nu met 31 punten uit 15 wedstrijden op een 3e plek. Op de 2e plaats staat Smitshoek met ook 31 punten uit 15 wedstrijden. Koploper is SHO met 42 punten uit 15 wedstrijden.

Opstelling RVVH 2: Blaak, Louter(63 Boogert), van Leenen, van Vugt, Mars(81 van Halem), Volkman(64 Kreuk), Terlouw, Orcadio, Nijgh, Hoogendoorn, Furtado Oliveira.

RVVH 3:

Zaterdag speelde de nummer 9 RVVH thuis tegen de nummer 10 VVOR 2.

De boys kregen halverwege de 1e helft een beste kans om de score te openen, Kamal El Ouardi bediende Levi Swarttouw met een goede steekpass. Maar helaas wipte Levi de bal net over het doel. Net na het half uur viel er aan de andere zijde wel een doelpunt. Na een uittrap van Joris Vugt blokkeerde de spits van Spirit de bal die daarna via de paal het doel in ging.1-0.

Vlak voor rust kwam het onnodig balverlies RVVH duur te staan, de spits van Spirit profiteerde en schoot de 2-0 binnen.

In de 2e helft werd er goed gespeeld en enkele kansen gecreërd. Waaronder een kopbal op de paal van Jardy Terwisscha na een scherp aangesneden vrije trap van Kamal El Ouardi. Helaas kon RVVH niet meer scoren.

Opstelling RVVH 3: Vugt, J v/d Nat, Spierings, D v/d Nat, Langeler, Kloppenburg, van Noppen, Malipaard, El Ouardi, Swarttouw, Gravenbeek.

RVVH 5:

RVVH speelde op eigen terrein tegen de nummer 10 op de ranglijst SHO 8.

De boys begonnen sterk aan de wedstrijd en kregen ook enkele kansen. Toch geheel uit het niets viel de goal aan de andere kant door een grote persoonlijke fout.0-1.

In de 2e helft gaven de persoonlijke fouten de doorslag. SHO liep uit naar 0-3. Het gemis van sterspeler Mike Mastrigt was teveel van het goede, Mike stapte in het huwelijksbootje met zijn partner. Vlak voor tijd werd de wedstrijd beslist door SHO, de gasten wonnen met 0-4. Komende zaterdag speelt RVVH een uitwedstrijd tegen Smitshoek, aanvang 13:00 uur. RVVH staat nu op een 7e plaats met 16 punten uit 11 wedstrijden.

RVVH 6:

RVVH ging op bezoek bij de nummer 2 Charlois 3.

Charlois zette RVVH op een 2-0 achterstand, maar gelukkig kon Thom van Muyen voor rust nog de aansluitingstreffer scoren na een assist van Paul v/d Leeden.

Na de pauze werd er hard gevochten voor de gelijkmaker. Kelvin Komduur bezorgde RVVH de 2-2. De boys staan nu met 17 punten uit 14 wedstrijden op een 5e plaats. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half drie thuis tegen SDV 6.

RVVH Vr1:

De vrouwenhoofdmacht bevinden zich momenteel in de hoek waar de klappen vallen. Verliespartijen tegen Fc Rijnvogels(6-0), Fc Eindhoven(4-0) en Eldenia(3-0) deden er geen goed aan. Zaterdag kregen de vrouwen bezoek van Be-Quick’28 Vr1. Een driepunter aan de Sportlaan zou meer dan welkom zijn voor de vrouwen die momenteel op een 11e plaats bivakeren net boven de rodelantaarndrager Woezik.

In de 1e helft keken de vrouwen echter al weer tegen een 0-1 achterstand aan.

Na de rust kon RVVH gelukkig langszij komen door een doelpunt van Viviane Verheijen. Door een onterecht buitenspeldoelpunt namen de gasten uit Zwolle weer de leiding. De vrouwen loerden op de gelijkmaker die eigenlijk wel verdiend had geweest, maar helaas ging het vlak voor tijd toch weer mis. De wedstrijd ging met 1-4 verloren. Aanstaande zaterdag spelen de vrouwen wederom thuis tegen SSS Vr1 uit Klaaswaal.

Basisopstelling RVVH Vr1: v/d Wagt, Grootenboer, van Houwelingen, Dijkstra, Duijzer, Zimmerman, Zoon, van Dijk, van Velzen, Reitsma, Verheijen.   Wissels: Hietbrink voor Reitsma, Schot voor Zimmerman en Gulden voor Duijzer.

RVVH Vr2:

Het 2e vrouwenteam speelde thuis tegen de nummer 10 Hercules Vr1.

In de 1e helft waren beide teams in evenwicht bij een 1-1 stand. Tara de Rover scoorde namens RVVH .

Na de pauze sleepte de vrouwen toch de drie punten binnen bij een 2-1 overwinning. Jennifer Bakker maakte de winnende goal. De RVVH vrouwen staan op een mooie 6e plaats met 17 punten uit 13 wedstrijden. 2e Paasdag spelen de vrouwen in Utrecht tegen Sporting’70 Vr1, aanvang 15:00 uur.

RVVH O19-1:

RVVH speelde thuis tegen de nummer 2 Cvv ZwerversO19-1.

De boys kwamen op een 0-1 achterstand te staan, maar gelukkig kon Mike Kooijman de stand weer rechttrekken. Hierna kon RVVH vlot uitlopen naar een 5-1 voorsprong door doelpunten van Joshua Darson, Bryan de Graaff en Jarmo de Bode(2x).

In de 2e helft zorgde Mike Kooiman en een eigen doelpunt voor een 7-1 zege. Door de winst is RVVH koploper geworden. Aanstaande zaterdag speelt RVVH wederom thuis om 12 uur tegen Sc Feijenoord O19-2.

RVVH O17-1:

RVVH ging zaterdag op bezoek bij Smitshoek O17-2.

Een 1-0 achterstand werd omgebogen naar 1-1 door een doelpunt van Bilal Akova. Na de pauze trok RVVH de wedstrijd naar zich toe. Bilal Akova was op schot en bracht zijn team op een 1-2 voorsprong. Daarna liepen de boys uit naar een 1-5 overwinning.

Na de 1-3 van Yiovanni Dias scoorde Bilal Akova de 1-4. Het slotakkoord kwam van Djavann Munro. RVVH staat nu op een 2e plek met 27 punten uit 12 wedstrijden. Koploper is SHO O17-2 met 32 punten uit 14 wedstrijden. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur thuis tegen Blijdorp O17-1.

RVVH O15-1:

RVVH speelde een uitwedstrijd tegen VVOR O15-1.

In de vroege wedstrijd waren weer enkele spelers terug van blessures. De wedstrijd ging redelijk gelijk op met kansen over en weer. Een treffer van Sem ging helaas niet door wegens buitenspel. Met een ongewijzigde stand gingen beide teams de rust in.

In de 2e helft kon RVVH snel scoren. Op gelukkige wijze kon Bradley Hoogendoorn de bal meekrijgen van Jasper. Bradley zag de keeper te ver voor zijn doel staan en Bradley wipte de bal mooi er overheen.0-1. De voorsprong deed de jongens goed, het moraal en de vechtlust ging omhoog. De 0-2 viel daarna. Een mooie doorkopbal van Jasper kwam weer bij Bradley Hoogendoorn terecht die de 0-2 binnen de touwen werkte.

De overwinning geeft het team weer moed voor de volgende wedstrijd.

RVVH O13-1:

Zaterdag stond de kraker op het programma, de nummer 2 ZwerversIJvv O13-1 tegen de nummer 1 RVVH O13-1.

RVVH begon matig, dit resulteerde vrij snel in een 2-0 achterstand. Daarna in de 15e minuut kwam er ook nog de 3-0 achteraan. Voor RVVH stond de paal en lat een treffer in de weg.

Na rust begon RVVH beter. Jayce Bijvoets tekende voor de aansluitingstreffer.3-1.Helaas kwam Zwervers enkele minuten later op een 4-1 stand. Een treffer van Levi v/d Velde bracht RVVH nog wel op 4-2, maar verder kwamen de boys niet meer. Door het verlies staat RVVH nu op een 2e plek net onder koploper ZwerversIJvv.

RVVH O11-1:

RVVH kreeg zaterdag de overburen op bezoek. De boys speelden tegen Slikkerveer O11-1.

Het team maakte er weer een leuk potje voetbal van waarbij de tegenstander weer niet veel in te brengen had. De score werd geopend door Daley Ouwens. Daarna tekende Ojani Muth voor de 2-0. Slikkerveer deed wel wat terug en scoorde de 2-1. Met een 3-1 voorsprong ging RVVH de rust in door een doelpunt van Ojani Muth.

In de 2e helft werd Slikkerveer overlopen. De boys wonnen met 9-1. Na de 4-1 van Elias de Haas scoorden vervolgens Daley Ouwens, Eldin Bajramovic(2x), Joshua Iredia en Joel Gorter.

RVVH is nog altijd koploper met de maximale punten uit 5 wedstrijden.