RVVH 2 verliest bekerwedstrijd

Op de laatste zaterdag voor kerst ging RVVH naar Voorburg voor de bekerwedstrijd tegen reserve-hoofdklasser Forum Sport 2. De elf van trainer van Harselaar begonnen slap aan de wedstrijd, dit zorgde er voor dat Forum Sport na een mooie combinatie al vroeg op een 1-0 voorsprong kwam.

RVVH werd hierdoor wakker geschud. Enkele minuten later stonden de boys al op gelijke hoogte door een fraai afstandschot van Bob Krens.1-1. Halverwege de 1e helft verdedigde RVVH slecht uit waardoor de thuisploeg weer de leiding kon nemen. Even later maakte Huib van Barneveldt de jacht naar de gelijkmaker, maar zijn inzet ging voorlangs.

Forum Sport verhoogde in de 24e minuut de marge naar twee door weer matig uitverdedigen van RVVH. Met een aparte boog ging de bal over keeper Tim Elkhuizen heen. Voor rust deed Cerezo Drenthe nog een poging om de 3-2 te scoren, maar hij stuitte hierbij op de keeper.

In de 2e helft werd Kaj Voskamp ingebracht voor meer aanvallende impulsen. Er kwamen dan ook meer kansen voor RVVH, maar het vizier miste scherpte. Claudio van Halem miste met een kopbal en twee goeie mogelijkheden voor Kaj Voskamp gingen ook verloren. 1x met het hoofd en daarna schoot de keeper tegen hem aan, maar vanuit de draai miste hij de bal.

De thuisploeg was nog enkele keren gevaarlijk uit de counter, maar keeper Elkhuizen en zijn verdediging stonden goed opgesteld. RVVH ging in het slot van de wedstrijd 1 op 1 spelen achterin, Claudio van Halem werd naast Kaj Voskamp gezet. Hij miste een grote kans op de aansluitingstreffer.

Helaas bleef de treffer uit en verloor RVVH onnodig voor de beker. De boys hebben nu even rust, na de winterstop kan RVVH zich volledig gaan richten op de Competitie.

Opstelling RVVH 2: Elkhuizen, Louter(62 Pang), Resoort, van Halem, C.Drenthe, van Dam, Krens, Haasdijk, van Barneveldt, Mulder(85 Sastrowitomo), Kalpoe(46 Voskamp).

Bedankje: Ik wil iedereen weer hartelijk danken voor zijn of haar medewerking voor het mogelijk maken van een dagverslag. Ronald, Han, Marlo, Arno, Ian, Sjoerd, Marcel, Michael, Andrew, Patrick, Tom, Leonie, Bob, Brendon, Bas, Ron, Arie, Eduard, Sander en Peter allemaal bedankt!!!

Tot slot wil ik iedereen nog fijne feestdagen wensen en alvast een gezond en sportief 2020.