Uitgebreid dagverslag zaterdag 14 december

RVVH 1 speelt onder de maat – RVVH 6 door voor de beker. Ruime bekeroverwinning voor RVVH O11-2.

RVVH speelde hun laatste competitiewedstrijd voor de winterstop in Wateringen tegen hekkensluiter VELO. Op een koud en nat Sportpark kwam de thuisploeg geweldig uit de startblokken, binnen 20 minuten spelen werd RVVH op een 2-0 achterstand gezet. Een inzet van Meinema verdween wat ongelukkig via de voet van Danny van Valen het doel in. Een minuut later ging keeper Danny Spelde in de fout bij een uittrap, dit liep ook niet goed af. Ramon Ripson pikte de bal op en scoorde de 2-0.

De boys waren overrompeld, maar konden er totaal niets tegenover stellen. VELO domineerde en schroefde de score nog verder op. Nog binnen het half uur schoot Ramon Ripson weer raak voor zijn team. Vlak voor rust kopte Gazar Dermendjan de aansluitingstreffer binnen.3-1.

In de 2e helft moest RVVH de schade snel zien te herstellen om nog wat punten binnen te slepen. Het liep helaas anders, de boys waren slordig in de passes en ze kregen nauwelijks mogelijkheden om de tegenstander nog pijn te doen.

VELO ging er uiteindelijk met de dikverdiende driepunten vandoor. In de 84e minuut besliste Lars v/d Berg de wedstrijd en maakte er 4-1 van. RVVH moet zich schamen voor de wanprestatie. Na de winterstop moeten de boys de draad weer gaan oppakken.

Opstelling RVVH 1: Spelde, Swart, van Valen, Eggers(33 Gangadin), Mosmans, El Koubai(62 Boers), Celen, Merencia, Sprangemeijer, Dermendjan(62 Sönmez), Könemann.

RVVH ging zaterdag op bezoek bij Xerxes DZB 2.

De boys begonnen met een matige partij. Er was geen controle op het middenveld, RVVH kreeg weinig kansen, maar gaf wel veel weg. Halverwege de 1e helft schoot Claudio van Halem de bal voorlangs, een minuut later miste Xerxes ook scherpte toen een schot op de paal belandde.

Francesco Messina en Noury Mulder zagen hun poging ook verloren gaan, beiden spelers schoten de bal naast het doel. Joris Blaak hield zijn team in de 1e helft op de been. Met een ongewijzigde stand zochten beide teams de kleedkamer op voor rust.

Na rust kon Huib van Barneveldt de score openen, maar zijn schot was te zacht. Twee minuten later werd Xerxes in het zadel geholpen door scheidsrechter T van der Heiden, de leidsman gaf een strafschop die daarna ook benut werd.1-0. Daarna ontbrak de precissie bij RVVH bij enkele kleine kansen.

In de 73e minuut ging de bal slordig verloren door Rodney van Dam, daarna moest Claudio van Halem ingrijpen, maar deed dit heel slap. De spits van Xerxes haalde toen uit op het doel van keeper Joris Blaak, die in 1e instantie redding kon brengen. Later werd de rebound alsnog binnen geschoten.2-0.

De verliespartij kwam hard aan voor RVVH, dat nu na de nederlaag twee plaatsen gekelderd is. Komende zaterdag speelt RVVH om 12 uur een uitwedstrijd voor de beker tegen Forum Sport 2.

Opstelling RVVH 2: Blaak, Louter(80 Bogdanovic), R.Resoort, van Halem, C.Drenthe, van Dongen, Krens(62 van Dam), Mulder(62 Haasdijk), van Barneveldt, Voskamp, Messina(72 Kalpoe).

RVVH speelde zaterdag met een gecombineerd elftal van 3 en 4 uit tegen LMO 2.

Na wat kansen over en weer was het toch de thuisploeg die de leiding nam. De boys moesten een 2-0 achterstand zien weg te werken. Raymond Josee zorgde vanaf de penaltystip voor de aansluitingstreffer.2-1.

Voor rust bracht Jeffrey Sturrus de stand weer in evenwicht.2-2.

In de 2e helft ging het wat slordiger. De kansen die kwamen gingen er niet in. Later in de wedstrijd pakte LMO toch nog de winst. De bekende rapper Jozo scoorde voor zijn team de 3-2. Zaterdag 18 januari hervat RVVH de competitie met een uitwedstrijd tegen SVS 4.

RVVH speelde op de Bongerd tegen Barendrecht 11.

In de 1e helft ging het nog redelijk gelijk op. Met een 1-1 stand gingen beide teams de kleedkamer in voor rust. Na rust ging de wedstrijd met 4-2 verloren. Doelpunten van RVVH kwamen van Ruben van Vliet en Jayden Gravenbeek.

RVVH staat na 10 wedstrijden met 9 punten op een 9e plaats. Na de winterstop speelt RVVH op 18 januari thuis om 12 uur tegen Overmaas 2.

RVVH speelde thuis een bekerkraker tegen Smitshoek 11.

De boys hadden in de 1e helft weinig in te brengen tegen Smitshoek. In de 10e minuut opende Smitshoek de score, in buitenspelpositie kwam de 0-1 op het scorebord. Scheidsrechter Vincent Blaak keurde het doelpunt toch gewoon goed.

RVVH maakte snel jacht op de gelijkmaker en het resultaat kwam snel daarna. Halverwege de 1e helft haalde Menno den Boef van zo,n 20 meter afstand de trekker over, het schot was onhoudbaar voor de keeper.1-1. Helaas werd nog voor rust twee treffers geincasseerd door keeper Roel van Dommelen. Met een 1-3 achterstand zocht RVVH de kleedkamer op voor de rust.

In de 2e helft leek het al snel een onmogelijke opgave te worden voor RVVH toen Smitshoek ook de 1-4 scoorde. De koppies gingen weer omhoog en al snel bracht Patrick van Es zijn team weer terug in de wedstrijd met de 2-4.

In het laatste kwartier bracht Jordy de Groot met een rake kopbal de spanning terug in de wedstrijd.3-4. Even later stond RVVH weer op gelijke hoogte door Menno den Boef die uit een hoekschop raak kopte.4-4. De mannen gingen vol op jacht naar de overwinning. Na hard werken kwam de beloning er in blessuretijd, na een overtreding op Patrick van Es mocht John v/d Padt gaan aanleggen voor een penalty. John schoot vanaf 11 meter beheerst raak en bezorgde daarmee zijn team de overwinning.

RVVH 7:

RVVH speelde een uitwedstrijd voor de beker tegen SVS 9.

Tegen een half selectie-elftal kwam RVVH op een 1-0 achterstand in de 1e helft. Na de pauze werd het een lastige klus voor de boys , toen SVS er 2-0 van maakte. RVVH knokte zich weer langszij en kwam op 2-2 door doelpunten van Dave v/d Goot en Jarionne Heide.

In de penaltyserie ging de wedstrijd verloren. RVVH kan zich nu helemaal focussen op de competitie. Zaterdag 18 Januari speelt RVVH om half drie thuis tegen Transvalia 5.

De RVVH Vrouwen kregen zaterdag bezoek uit Groningen. Voor de beker streden de vrouwen tegen het 2e team van Oranje Nassau.

In de 1e helft kwam RVVH op een 1-0 voorsprong door een eigen doelpunt, daarna zette Manuela Grootenboer de 2-0 ruststand op het scorebord.

Na de pauze klaarde Viviane Verheijen de klus voor de blauwwitte Brigade. Met een 3-0 winst gaat RVVH door naar de volgende ronde. Zaterdag 1 februari hervatten de vrouwen de competitie thuis tegen Ter Leede Vr1.

RVVH speelde thuis tegen de nummer 2 Soccer Boys O15-1.

Na een ongewijzigde stand in de 1e helft gokte RVVH op de goede afloop in de 2e helft. De boys misten helaas een penalty, Soccer boys won door een foutje achterin alsnog de wedstrijd met 0-1.

RVVH speelde afgelopen week voor de Abel Cup tegen OVV Oostvoorne.

In de 1e helft kon RVVH toch op een 0-1 voorsprong komen door een doelpunt van Joel Hooghart. Na de pauze werd er veel strijd geleverd, maar de boys konden toch een gelijkmaker niet voorkomen.

Keeper Dylan Bakker redde zijn team met goed keeperswerk voor de achterstand. De wedstrijd eindigde in 1-1, dus moesten er strafschoppen aan te pas komen om tot een winnaar te komen. Tot aan de 6-6 ging het gelijk op met de strafschoppen door doelpunten van Miquel Garcia Moreno, Davey van Vught, Justin Lam, Chyrano van Zomeren, Zahed Qayoumi en Joel Hooghart.

Daarna stopte keeper Dylan Bakker een strafschop van de nummer 7 van OVV. Alle druk stond op de schouders van Romano de Munnik die de wedstrijd moest beslissen, maar Romano ging er goed mee overweg en schopte RVVH een ronde verder.

RVVH O11-2:

RVVH speelde voor de beker uit tegen Gravendeel O11-1.

In een gelijkopgaande pot was het toch RVVH die de betere kansen kreeg. Maar de Gravendeel keeper redde enkele pogingen van RVVH. De score werd geopend door Masi Qayoumi.0-1. RVVH verzuimde daarna door te drukken, de boys zakten in en Gravendeel kwam voor rust nog op gelijke hoogte.1-1.

Na rust met de wind in de rug en soms brilliant voetbal kwam RVVH op voorsprong door een doelpunt van Jayce-Lee Bijvoets. Met een kwartier voor de boeg kon RVVH de overwinning zeker stellen. Jordy Troost schoot van afstand de 1-3 binnen, vlak voor tijd nam Mika van Oudheusden de bal op de pantoffel voor de 1-4.