RVVH onderuit tegen Rijsoord in Ridderkerk toernooi

Dinsdagavond 10 augustus jl. begon RVVH aan het Ridderkerk toernooi met een 1e wedstrijd in en tegen Rijsoord. Na een aftastend begin van beide teams nam Rijsoord in de 16e minuut de leiding door een doelpunt van Maily Lopez. Keeper Elkhuizen stond iets te ver voor zijn doel en werd verrast door een slimme boogbal die daarna achter hem in de touwen verdween.

RVVH stelde daar weinig tegenover. Brandon Könemann mikte iets te hoog met zijn schot wat net over de lat verdween en een kopbal van Remco  Buist kwam na een voorzet van Philip Dragon in  de kluts terecht voor het doel en het gevaar was daarna geweken. Rijsoord nam de voorsprong mee de rust in.

In de 2e helft slaagden beide ploegen er niet in het publiek te vermaken. Jesse Eggers probeerde na een uur spelen nog langszij te komen met een scherp genomen vrije trap die de lat nog net raakte. Pas in het slot van de wedstrijd besliste Danny Haasdijk de wedstrijd door de 0-2 binnen te schieten.

Komende zaterdag speelt RVVH om 12 uur de troostfinale.

Basisopstelling RVVH: Elkhuizen, Eggers, van Dam, Dragon, Proost, Ajarai, Merencia, Stolk, Buist, Dieterich, Könemann. Wisselspelers: Soares, Lopes da Veiga Martins, El Koubai, Sprangemeijer, Boers.