Slechte start RVVH toernooi vv Smitshoek

RVVH begon dinsdagavond jl. bij vv Smitshoek met een wedstrijd tegen hoofdklasser SC Feijenoord. De wedstrijd werd gespeeld in het kader van het Smitshoek toernooi. Op het andere veld speelden Smitshoek en Heerjansdam tegen elkaar.

Na het startsein van de scheidsrechter begon RVVH veelbelovend met al binnen drie minuten een schot op de paal van Sanzio Dieterich die bijna de doelman verraste. Feijenoord had daarna moeite om het doel van Kristiaan Nikolic te vinden, maar speelde de bal wel makkelijk rond.

Halverwege de 1e helft was de voorsprong er toch voor de thuisploeg. De roodwitte brigade werd daarbij geholpen door Ibrahim El Koubai die de bal het laatste zetje het doel in gaf. Feijenoord gemakkelijk op 1-0.

Enkele minuten voor rust belandde de bal weer het doel in via de rug van de tegenstander. Zo ging RVVH met een 2-0 achterstand de rust in.

In de 2e helft bracht trainer Kevin Vink enkele verse krachten in om nog iets aan de stand te veranderen. Maar dit pakte toch anders uit. Keeper Nikolic taste mis bij een hard schot van Feijenoord, waardoor het scorebord al weer op 3-0 kwam te staan.

Patrick Lopes da Veiga Martins kreeg in de slotminuten nog een mooie kans om de 3-1 binnen te tikken, maar het vizier stond niet op scherp. Feijenoord maakte hierna de klus af en bracht de eindstand op 5-0.

Komende zaterdag speelt RVVH in Smitshoek de 2e wedstrijd van het toernooi tegen Heerjansdam. Heerjansdam versloeg dinsdagavond met 3-1 Smitshoek. Aanvang wedstrijd is 12:30.

Basisteam RVVH: Nikolic, Vugt, Proost, Dragon, Boers, El Koubai, de Witte, Merencia, Soares, Dieterich, Könemann.