Verslag doordeweekse wedstrijden

RVVH 1:

De mannenhoofdmacht van RVVH hadden dinsdagavond (23/8) een zware krachtmeting. In Maassluis streden de boys tegen het bijna volledige 1e team van Excelsior Maassluis. Maassluis dat afgelopen zaterdag al gestart was  aan de competitie in de 2e divisie begon sterk aan de wedstrijd. De 1e mogelijkheid was na ruim een kwartier toen Maassluis de trekker overhaalde, maar gelukkig kon keeper Elkhuizen redding brengen. Enkele minuten later probeerde Gazar Dermendjan het net te laten bollen na een vrije trap, maar te kopbal was te zacht.

In de 25e minuut nam Maassluis dan toch de leiding.(1-0). RVVH probeerde snel de stand weer in everwicht te brengen maar de mogelijkheden waren schaars. De enige kans op een goal was in de 32e minuut toen Shamir de Jesus tussen twee tegenstanders in wist uit te halen op het doel. De bal was een makkelijke prooi voor de keeper. Met een 1-0 achterstand floot de scheidsrechter voor rust.

Na de pauze werd er weer volop gewisseld. Na ruim een uur werd de score verdubbeld door Maassluis en RVVH kon eigenlijk alleen nog maar proberen de uitslag zo klein mogelijk te houden. De wedstrijd ging met 4-0 verloren.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH vriendschappelijk op eigen terrein tegen Olympia(zo), aanvang half drie.

Opstelling RVVH 1: Elkhuizen, Steketee, Daviraz, Dragon(46 Boers), El Koubai, Ajarai(46 dos Santos), Buist, de Witte, Kroon(61 Karaca), de Jesus(46 van Barneveldt), Dermendjan(46 Bouwmeester).

RVVH oefende dinsdagavond thuis tegen VVGZ 2.

De boys gingen voortvarend van start met in de 19e minuut een 1e kans voor Levi Hoogendoorn, zijn schot raakte echter de paal. VVGZ kwam niet verder dan een aantal afstandsschoten. Na een klein half uur kreeg ook Nick Huizer een uitgespeelde kans, maar zijn schot ging net over het doel.

VVGZ bood prima weerstand en was een zeer leuke ploeg om tegen te voetballen. Joris Blaak hield zijn team op de been met een fraaie redding. In de slotminuten voor rust had RVVH nog afstand kunnen nemen, maar een schot van Levi Hoogendoorn ging na een vrije trap naast het doel van VVGZ.

In de 2e helft werd er door beide trainers gewisseld. VVGZ kwam beter in het spel en RVVH moest meer terug op eigen helft. Enkele kansjes volgden voor VVGZ maar tot echte uitgespeelde kansen kwam het niet. In de laatste minuut ging de wedstrijd toch nog met 0-1 verloren. VVGZ schoot  na een voorzet bij de 2e paal binnen.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur thuis tegen Pelikaan 2.

Opstelling RVVH 2: Blaak, Zoutewelle(65 Swarttouw), Swarttouw(46 v/d Weele), van Leenen(65 Volkman), Mars, Volkman(46 van Halem), Lopes, Terlouw(65 K de Graaf), Huizer(46 v/d Male), Hoogendoorn, Orcadio(65 Huizer).

RVVH speelde een oefenwedstrijd thuis tegen VVGZ 3.

De boys kregen al behoorlijk wat mogelijkheden tot scoren. Eerst een schot van zo’n 20 meter afstand van Melvin Monteiro waarbij de keeper goed redding bracht. Daarna in de 18e minuut schoot Jardy Terwisscha de bal over het doel.

Twee minuten later wist RVVH wel de scoren, een goeie combinatie door het midden, Jardy Terwisscha komt vrij voor de keeper en legt breed op Jaden Gravenbeek die de bal binnen schiet. De treffer word afgekeurd wegens buitenspel. In de 36e minuut haalt Jaden nogmaals de trekker over en van afstand krult hij de bal op de lat. Even later had Gulba Delgado het vizier ook niet op scherp en ging de streep over het doel.

Toch nam RVVH na 38 minuten de leiding. Jaden Gravenbeek schiet via de keeper de 1-0 binnen.Vlak voor rust kwam ook de 2-0 op het scorebord te staan. Jaden Gravenbeek onderschept de bal en stuurt Yassin Mssyeh weg, hij omspeelt twee tegenstanders en schiet in de korte hoek binnen.

Na de pauze werd de score nog verder uitgebreid. Halverwege de 2e helft trapte de keeper tegen de laatste man, Juwel Orcadio strafte dat af.(3-0). Een minuut of tien later trekt Robin Malipaard naar binnen de as in en krult met links van zo’n 22 meter de bal in de bovenhoek. Het slotakkoord kwam van Jaden Gravenbeek, uit een corner van Oussama Amaarouk kopte hij de 5-0 binnen.

Bij RVVH waren weer enkele jongens teruggekeerd en ook een paar nieuwe. Bob Krens, Varoen Sewpal, Pablo Ruiz Camarena, Richard Mulder, Karnik Nazaryan en Gulba Delgado zijn terug, maar ook een bekende is Jordi Mosmans. Verder zijn nieuw Melvin Monteiro, Oussama Amaarouk en Juwel Orcadio.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur een uitwedstrijd tegen Bolnes 2.

Opstelling RVVH 3: Vugt, M v/d Graaf(46 van Heek), Spierings(60 de Ruiter), Monteiro, Sewpal(80 Delgado), Mosmans, Delgado(67 Mssyeh), Mssyeh(46 Malipaard), Orcadio(67 Gravenbeek), Terwisscha(46 Nazaryan), Gravenbeek(46 Amaarouk).