Wedstrijdverslagen maandag 25 februari en dinsdag 26 februari

Doordeweekse wedstrijden.

Er zijn deze week weer een drietal wedstrijden gespeeld; RVVH 1 nam het in Vlaardingen op tegen Deltasport voor districtbeker, RVVH Vr2 oefende tegen DRL O15-1 en RVVH Vr1 oefende tegen DSE Vr1.

RVVH 1:

Dinsdagavond moesten de boys in Vlaardingen tegen competitiegenoot Deltasport spelen. De wedstrijd werd gespeeld in de 3e ronde van de districtbeker.

Het team van trainer Ronald Hulsbosch was ten opzichte van zaterdag op twee plekken gewijzigd, Joshua Capelle begon in de basis voor Jardell Drenthe en Nedely Fortes nam de plaats in van Christaan Sprangemeijer die op de reservebank plaatsnam.

RVVH opende al binnen negen minuten de score door een doelpunt van Gino Boers, uit een voorzet van Nedely Fortes maakte hij de 0-1. De boys vezuimde daarna verder afstand te nemen van de tegenstander. Mahmud Sönmez was dicht bij de 0-2, maar zijn schot ging net naast.

Ruststand 0-1.

In de 2e helft kon RVVH niet het gewenste verschil maken. De afronding ontbrak weer eens. Wouter Swart kopte na ruim een uur de bal na een corner op de kruising. Ook een solo actie van Jesse Eggers liep op niets uit. Een grote kans was er ook voor Brandon Konemann, toen Deltasport aan de zijlijn de bal verspeelde kon Brandon de bal meenemen maar zijn poging ging naast het doel verloren. Deltasport balde wel de vuisten, maar kon ook niet echt gevaarlijk worden voor het doel van keeper Tim Elkhuizen. Het einde naderde en kort voor tijd kwam Deltasport toch langszij. 1-1. Na 90 minuten moesten strafschoppen dan de beslissing gaan brengen wie er naar de 4e ronde doorgaat. Christiaan Sprangemeijer schoot de 1e voor RVVH feilloos binnen, daarna mocht Deltasport 2x een strafschop nemen. Eerst door aanvoerder Jordao Pattinama en vervolgens door een andere teamgenoot, ze schoten beiden raak. Daarna lieten Kader Diop en Papito Merencia het net bollen. In de strafschoppen daarna ging het mis voor Deltasport, eerst werd er op de paal geschoten en vervolgens ging de volgende hoog over het doel heen. RVVH hoefde nog maar 1x raak te schieten om naar de volgende ronde te gaan. Jesse Eggers schoot daarna de boys een ronde verder.

De vrouwenhoofdmacht van trainer Andrew Thomas oefende dinsdagavond in Etten Leur tegen het 1e vrouwenteam van DSE. Met 0-4 was de blauwwitte brigade te sterk. Doelpunten kwamen van Fu-Sang Pott, Rachel van Harlingen, Viviane Verheijen en Sharella Hunt. De 0-2 van Rachel was een beauty.

RVVH Vr2:

Het 2e vrouwenteam oefende maandagavond thuis tegen DRL O15-1. De wedstrijd werd met 4-1 gewonnen. Wendy Mulder en Jennifer Bakker schoten beiden 2x raak.